Nejmar u Realu?! Roberto Karlos to može da sredi!

Tako, bar, tvrdi bivši brazilski fudbaler koji je 11 godina nosio dres "kraljevskog kluba".

Fudbal 14.01.2016 | 13:20
Nejmar u Realu?! Roberto Karlos to može da sredi!

Nejmar u Real Madridu? Zvuči neverovatno, pa i nelogično jer je mladi Brazilac tek počeo da se upisuje u istoriju Barselone i ide mu sjajno, ali...

Njegov sunarodnik Roberto Karlos tvrdi da bi mogao da ugovori ovaj transfer.

"Ja mogu da dovedem Nejmara u Real. Nas dvojica smo dobri prijatelji", izjavio je bivši fudbaler sa topovima u nogama u španskoj TV emisiji "Punto Pelota".

Da li je Roberto Karlos samo previše samouveren ili zaista ima toliki uticaj na 23-godišnjeg sunarodnika, mogli bismo da saznamo u nekom od narednih prelaznih rokova, jer je Brazilac najavio da bi uskoro mogao da se priključi stručnom štabu Zinedina Zidana.

"Imao sam sastanak sa ljudima iz Real Madrida o mojoj budućnosti u klubu. Bila bi mi čast da radim u Real Madridu, a da li će do toga doći trebalo bi da saznamo u petak", otkrio je nekadašnji bek, koji je dres madridskog kluba nosio 11 godina, tokom kojih mu je saigrač bio i Zidan.

Roberto Karlos se po završetku igračke karijere posvetio trenerskom poslu. Do sada je vodio Anži iz Mahačkale, turski Sivaspor i Akhisar, a trenutno je u indijskom Delhiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar