Мурић и Врабац одушевљени Џикићем!

Долазак Александра Џикића на место тренера Партизана посебно је одушевио Еда Мурића и Алдина Врапца.

Кошарка 13.01.2016 | 08:20
Мурић и Врабац одушевљени Џикићем!

Мурић се обрадовао новој сарадњи са тренером који га је промовисао у екипи Крке.

"Зна шта од свакога може да очекује, не само кошаркашки, већ и зна на кога може да се ослони људски. Он нам је у слвачионици као пријатељ кога сви поштујемо. Не да никада на себе, али нас много лепо третира. Има осећај и шмек", рекао је Мурић за Спорт.

С друге страме, Врабац истиче уживање на тренинзима.

"Свиђа ми се како нам приступа и како нам се обраћа. Једноставно ми се иде на тренинг. Срећан сам кад тренирам код њега и желим да нам он пренесе своје знање. Мотивише нас, указује нам на грешке некад и на строжи начин, али то делује на нас тако да се ми трудимо да то поправимо и после урадимо на прави начин", рекао је крилни играч из БиХ.

Партизан је на Џикићевом дебију савладао великог ривала Цибону, а следећи изазов биће му поратак на место где је остварио највеће тренерске успехе, у Новом Месту.

"Имамо и Џиле и ја много лепих успомена на Ново Место. Освојили смо Еврочеленџ, били смо на Фајнал фору што нико није очекивао, а уз све то смо освојили првенство Словеније против евролигашке Олимпије. Први пут ћу играти против Крке у дресу Партизана јер сам прошле године био повређен. То ће ми бити само још један мотив више, а знам да ће и нашем тренеру. Мораћемо да покажемо много више него против Цибоне. Морамо максимално да се спремимо. Победа би нам много значила", закључио је Мурић.

Дуел Крке и Партизана на програму је у суботу од 19 часова у Новом Месту.

Коментари / 0

Оставите коментар