Murić i Vrabac oduševljeni Džikićem!

Dolazak Aleksandra Džikića na mesto trenera Partizana posebno je oduševio Eda Murića i Aldina Vrapca.

Košarka 13.01.2016 | 08:20
Murić i Vrabac oduševljeni Džikićem!

Murić se obradovao novoj saradnji sa trenerom koji ga je promovisao u ekipi Krke.

"Zna šta od svakoga može da očekuje, ne samo košarkaški, već i zna na koga može da se osloni ljudski. On nam je u slvačionici kao prijatelj koga svi poštujemo. Ne da nikada na sebe, ali nas mnogo lepo tretira. Ima osećaj i šmek", rekao je Murić za Sport.

S druge strame, Vrabac ističe uživanje na treninzima.

"Sviđa mi se kako nam pristupa i kako nam se obraća. Jednostavno mi se ide na trening. Srećan sam kad treniram kod njega i želim da nam on prenese svoje znanje. Motiviše nas, ukazuje nam na greške nekad i na stroži način, ali to deluje na nas tako da se mi trudimo da to popravimo i posle uradimo na pravi način", rekao je krilni igrač iz BiH.

Partizan je na Džikićevom debiju savladao velikog rivala Cibonu, a sledeći izazov biće mu poratak na mesto gde je ostvario najveće trenerske uspehe, u Novom Mestu.

"Imamo i Džile i ja mnogo lepih uspomena na Novo Mesto. Osvojili smo Evročelendž, bili smo na Fajnal foru što niko nije očekivao, a uz sve to smo osvojili prvenstvo Slovenije protiv evroligaške Olimpije. Prvi put ću igrati protiv Krke u dresu Partizana jer sam prošle godine bio povređen. To će mi biti samo još jedan motiv više, a znam da će i našem treneru. Moraćemo da pokažemo mnogo više nego protiv Cibone. Moramo maksimalno da se spremimo. Pobeda bi nam mnogo značila", zaključio je Murić.

Duel Krke i Partizana na programu je u subotu od 19 časova u Novom Mestu.

Komentari / 0

Ostavite komentar