Макаби продаје Рајковића за 6 милиона евра!

Израелски Макаби продаће српског голмана Предрага Рајковића већ предстојећег лета за 6 милиона евра.

Фудбал 13.01.2016 | 14:00
Макаби продаје Рајковића за 6 милиона евра!

То су Рајковићу поручили челници клуба који су га довели летос из Црвене звезде за упола мању цифру.

"Такав је бар план руководства. Не оптерећујем се одласком, интересује ме да што боље браним у Израелу, а највише ме привлаче Шпанија и Енглеска", рекао је Рајковић за "Спорт".

Рајковић је недавно био играч утакмице у дерби дуелу са Макабијем из Хаифе, за који брани његов репрезентативни колега Владимир Стојковић.

"Код резултата 0:0 изашао сам као победник у ситуацији "један на један", затим сам, код 1:0, одбранио зицер, зауставивши лопту упућену полуволејом са десет метара. Погодак нисам могао да спречим, претходно сам одбио лопту коју су сви већ видели у мрежи, она је потом дошла до Јосија Бенајуна, коме није било тешко да погоди", описао је своје кључне потезе са тог меча Рајковић.

Макаби је славио 2:1, головима Ерана Захавија и Тала Бен Хаима, а убедљивији тријумф Рајковићевог тима спречио је управо Стојковић.

"Одбранио је ударац Захавија са беле тачке, интервенисао је ногом, тада је на семафору било 2:0. Бен Хаимов гол је лепши од Захавијевог, шутирао је са ивице шеснаестерца у супротни угао, било је неодбрањиво", додао је Рајковић.

Коментари / 0

Оставите коментар