Интер пушта Видића у МЛС лигу!

Српски фудбалер Немања Видић договорио је споразумни раскид уговор са Интером, преносе италијански медији.

Фудбал 13.01.2016 | 13:20
Интер пушта Видића у МЛС лигу!

Покушали су, али им није успело. Немања Видић и Интер растаће се ове зиме, споразумним раскидом уговора.

Неколико италијанских медија објавило је у уторак да ће милански клуб и српски дефанзивац завршити сарадњу после годину и по и да ће некадашњи капитен Звезде и Манчестер јунајтеда бити слободан у избору нове средине.

Добро обавештени новинар Ђанлука Ди Марцио објавио је на свом веб сајту да је договор о растанку постигнут и да ће рођени Ужичанин отићи са "Меаце" без одиграног минута у такмичарској 2015/16.

Српски интернационалац имао је неславну дебитантску сезону 2014/15, у којој је наступио 28 пута за "неразуре", али својим играма није ни подсетио на штопера који је у дресу Јунајтеда био биран у ФИФА тим године и који је два пута изабран за најбољег играча Премијер лиге (2009. и 2011).

Прошлог лета Видић је одлучио да реши проблем са леђима, па се подвргао операцији, због које није ни могао да наступа током јесени. Док је сезона одмицала, Манћини је и речима и делом потврдио да не рачуна на њега, па се одлазак искусног дефанзивца и не посматра као изненађење.

Према ранијим информацијама, Видић би могао да се ускоро пресели и у САД, где је за њега заинтересован Ди-Си Јунајтед, клуб чији је власник такође Ерих Тохир, газда Интера.

Нова сезона у САД почиње у марту.

Видић ове сезоне није одиграо ниједан меч због повреде леђа, коју је задобио летос на тренингу "неразура".

Бивши репрезентативац Србије није успео да оправда велика очекивања у Интеру од доласка из Манчестер Јунајтеда на лето 2014. године.

За њега су раније интересовање показали Фиорентина, московски Спартак, Фенербахче и Олимпијакос.

Коментари / 0

Оставите коментар