Inter pušta Vidića u MLS ligu!

Srpski fudbaler Nemanja Vidić dogovorio je sporazumni raskid ugovor sa Interom, prenose italijanski mediji.

Fudbal 13.01.2016 | 13:20
Inter pušta Vidića u MLS ligu!

Pokušali su, ali im nije uspelo. Nemanja Vidić i Inter rastaće se ove zime, sporazumnim raskidom ugovora.

Nekoliko italijanskih medija objavilo je u utorak da će milanski klub i srpski defanzivac završiti saradnju posle godinu i po i da će nekadašnji kapiten Zvezde i Mančester junajteda biti slobodan u izboru nove sredine.

Dobro obavešteni novinar Đanluka Di Marcio objavio je na svom veb sajtu da je dogovor o rastanku postignut i da će rođeni Užičanin otići sa "Meace" bez odigranog minuta u takmičarskoj 2015/16.

Srpski internacionalac imao je neslavnu debitantsku sezonu 2014/15, u kojoj je nastupio 28 puta za "nerazure", ali svojim igrama nije ni podsetio na štopera koji je u dresu Junajteda bio biran u FIFA tim godine i koji je dva puta izabran za najboljeg igrača Premijer lige (2009. i 2011).

Prošlog leta Vidić je odlučio da reši problem sa leđima, pa se podvrgao operaciji, zbog koje nije ni mogao da nastupa tokom jeseni. Dok je sezona odmicala, Manćini je i rečima i delom potvrdio da ne računa na njega, pa se odlazak iskusnog defanzivca i ne posmatra kao iznenađenje.

Prema ranijim informacijama, Vidić bi mogao da se uskoro preseli i u SAD, gde je za njega zainteresovan Di-Si Junajted, klub čiji je vlasnik takođe Erih Tohir, gazda Intera.

Nova sezona u SAD počinje u martu.

Vidić ove sezone nije odigrao nijedan meč zbog povrede leđa, koju je zadobio letos na treningu "nerazura".

Bivši reprezentativac Srbije nije uspeo da opravda velika očekivanja u Interu od dolaska iz Mančester Junajteda na leto 2014. godine.

Za njega su ranije interesovanje pokazali Fiorentina, moskovski Spartak, Fenerbahče i Olimpijakos.

Komentari / 0

Ostavite komentar