Предсједник Бордоа: Ливерпул нас је коштао Јовановића!

Председник Бордоа Жан-Луј Трио каже да је мала вероватноћа да 'Жирондинци' ове зиме купе штопера Црвене звезде Вукашина Јовановића.

Фудбал 13.01.2016 | 11:20
Предсједник Бордоа: Ливерпул нас је коштао Јовановића!

Руководство најтрофејнијег српског клуба одбило је пре неколико дана и другу понуду вредну 2,5 милиона евра, уз 20 одсто профита од наредне продаје – истакавши да 'Златни орлић' није на продају.

"Клуб је био отворен за преговоре у вези са трансфером, али се све променило после посла који су направили с Ливерпулом (који је купио Марка Грујића за 5,1 милиона фунти). Сада им се не жури, нису више толико отворени за договор. Није све и дефинитивно пропало, али сумњам да ће посао бити закључен ове зиме ", казао је Трио за 'Леqуипе'.

С друге стране, генерални директор црвено-белих Звездан Терзић поновио је да Вукашин Јовановић није на продају, иако је француски Бордо повећао понуду на 2,5 милиона евра и 20 одсто од наредног трансфера.

"То је моје мишљење, али консултоваћемо се сви на Управном одбору. Јовановић доноси баланс екипи и потребан нам је. Међутим, фудбалско тржиште је непревидиво, можда Вукашина једног дана продамо за пет милиона евра, а можда и не добијемо овакву понуду".

Коментари / 0

Оставите коментар