Predsjednik Bordoa: Liverpul nas je koštao Jovanovića!

Predsednik Bordoa Žan-Luj Trio kaže da je mala verovatnoća da 'Žirondinci' ove zime kupe štopera Crvene zvezde Vukašina Jovanovića.

Fudbal 13.01.2016 | 11:20
Predsjednik Bordoa: Liverpul nas je koštao Jovanovića!

Rukovodstvo najtrofejnijeg srpskog kluba odbilo je pre nekoliko dana i drugu ponudu vrednu 2,5 miliona evra, uz 20 odsto profita od naredne prodaje – istakavši da 'Zlatni orlić' nije na prodaju.

"Klub je bio otvoren za pregovore u vezi sa transferom, ali se sve promenilo posle posla koji su napravili s Liverpulom (koji je kupio Marka Grujića za 5,1 miliona funti). Sada im se ne žuri, nisu više toliko otvoreni za dogovor. Nije sve i definitivno propalo, ali sumnjam da će posao biti zaključen ove zime ", kazao je Trio za 'Lequipe'.

S druge strane, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić ponovio je da Vukašin Jovanović nije na prodaju, iako je francuski Bordo povećao ponudu na 2,5 miliona evra i 20 odsto od narednog transfera.

"To je moje mišljenje, ali konsultovaćemo se svi na Upravnom odboru. Jovanović donosi balans ekipi i potreban nam je. Međutim, fudbalsko tržište je neprevidivo, možda Vukašina jednog dana prodamo za pet miliona evra, a možda i ne dobijemo ovakvu ponudu".

Komentari / 0

Ostavite komentar