Марко Николић у Олимпији: Вратићемо титулу!

Марко Николић потписао двоипогодишњи уговор са Олимпијом. "Желим да вратим титулу у Љубљану", рекао Николић на званичном представљању.

Фудбал 12.01.2016 | 16:40
Марко Николић у Олимпији: Вратићемо титулу!

После Рада, Војводине и Партизана, Марко Николић је добио нови тренерски посао. Постављен је за тренера Олимпије, са којом је потписао двоипогодишњи уговор, а спортски директор клуба Ранко Стојић рекао је да је Николић био први кандидат свих у клубу.

Председник клуба Милан Мандарић је овако испричао како су текли разговори са Николићем:

"Већ после првог разговора са њим, схватио сам да је он човек који нам је потребан. Има све што нам треба - знање, енергију и како доћи до циљева. Наш циљ је титула, а Николић је спреман да на себе преузме велику одговорност".

Зашто баш Олимпија, било је питање за Николића.

"Председник и спортски директор су озбиљни и амбициозни људи и они су, уз још много тога, разлог зашто сам овде. Циљ је да вратимо титулу. Зашто нисам дошао летос? Знате, радио сам 15 година без одмора и желео сам да се одморим, освежим. Тренерски посао захтева да се предате цели", рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Каже и да је упознат са екипом, за коју је рекао да јој треба још мало сталбилности и уравнотежености.

"Потенцијал, свакако, постоји, и да нешто направимо у Европи. Да не мислим тако не бих ни долазио. Пред нама је велики изазов, да титулу вратимо овде, а то можемо уз подршку навијача. Чуо сам да Олимпија има навијача колико сви клубови у Словенији заједно", додао је.

Олимпија је јесењи првак у Словенији. Тај део шпрвенства завршила је са 46 бодова, три више од Марибора, главног конкурента. На трећем месту је Домжале са 38 бодова, а четвртопласирана Горица има 35.

Коментари / 0

Оставите коментар