Marko Nikolić u Olimpiji: Vratićemo titulu!

Marko Nikolić potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Olimpijom. "Želim da vratim titulu u Ljubljanu", rekao Nikolić na zvaničnom predstavljanju.

Fudbal 12.01.2016 | 16:40
Marko Nikolić u Olimpiji: Vratićemo titulu!

Posle Rada, Vojvodine i Partizana, Marko Nikolić je dobio novi trenerski posao. Postavljen je za trenera Olimpije, sa kojom je potpisao dvoipogodišnji ugovor, a sportski direktor kluba Ranko Stojić rekao je da je Nikolić bio prvi kandidat svih u klubu.

Predsednik kluba Milan Mandarić je ovako ispričao kako su tekli razgovori sa Nikolićem:

"Već posle prvog razgovora sa njim, shvatio sam da je on čovek koji nam je potreban. Ima sve što nam treba - znanje, energiju i kako doći do ciljeva. Naš cilj je titula, a Nikolić je spreman da na sebe preuzme veliku odgovornost".

Zašto baš Olimpija, bilo je pitanje za Nikolića.

"Predsednik i sportski direktor su ozbiljni i ambiciozni ljudi i oni su, uz još mnogo toga, razlog zašto sam ovde. Cilj je da vratimo titulu. Zašto nisam došao letos? Znate, radio sam 15 godina bez odmora i želeo sam da se odmorim, osvežim. Trenerski posao zahteva da se predate celi", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Kaže i da je upoznat sa ekipom, za koju je rekao da joj treba još malo stalbilnosti i uravnoteženosti.

"Potencijal, svakako, postoji, i da nešto napravimo u Evropi. Da ne mislim tako ne bih ni dolazio. Pred nama je veliki izazov, da titulu vratimo ovde, a to možemo uz podršku navijača. Čuo sam da Olimpija ima navijača koliko svi klubovi u Sloveniji zajedno", dodao je.

Olimpija je jesenji prvak u Sloveniji. Taj deo šprvenstva završila je sa 46 bodova, tri više od Maribora, glavnog konkurenta. Na trećem mestu je Domžale sa 38 bodova, a četvrtoplasirana Gorica ima 35.

Komentari / 0

Ostavite komentar