Терзић о Бордоу: Нуде 2,5 милиона, али нисам за!

"Продајом Марка Грујића обезбедили смо новац да 'прегурамо' пролеће", подсетио је генерални директор Црвене звезде и напоменуо да је он против продаје Вукашина Јовановића сада.

Фудбал 12.01.2016 | 17:20
Терзић о Бордоу: Нуде 2,5 милиона, али нисам за!

Са 1,5 на 2,1, па и 2,5 милиона евра.

Уз 20 одсто од наредне продаје.

Толико је "нарасла" понуда француског Бордоа за 19-годишњег штопера Црвене звезде Вукашина Јовановића, који би могао да постане други тинејџер који је напустио Љутице Богдана ове зиме. Познато је да је Звезда за шест милиона евра продала Марка Грујића Ливерпулу и задржала га до лета, али то не би био случај и са Јовановићем, који је "жирондинцима" потребан одмах.

Не одмах, али врло брзо, и Звезда би морала да се одреди према "узми или остави" понуди из Француске.

"Мој је став, али консултоваћу се сада са осталим члановима Управног одбора, да Вукашин Јовановић не треба да иде. Не ради се ту о цени, истина да је Бордо подигао цену на два и по милиона евра и понудио 20 одсто од наредне продаје, међутим мишљења сам да он треба да остане, потребан је екипи...", рекао је генерални директор црвено-белих Звездан Терзић на окупљању екипе пред старт пролећног дела сезоне.

"Вукашин има изванредан карактер, менталитет, држи баланс у екипи. Консултоваћу се и са тренером Божовићем, али мислим да он треба да остане".

Нешто раније, тренер Миодраг Божовић о овом наводном одласку рекао је само: "Од тога нема ништа".

Ипак, Терзић је задржао могућност да се догоди супротно.

"Кажем, не ради се толико о цени, да ли је висока или ниска, да ли је реална или није реална, фудбалско тржиште је непредвидиво... Могуће је да га једног дана продамо и за пет, могуће и да никада више не добијемо овакву понуду, али ради се о томе да више не морамо, јер смо продајом Марка Грујића стабилизовали финансије, далеко од тога да нам новац није потребан, али с овим новцем који имамо можемо да 'прегурамо' пролеће и на миру се припремимо за квалификације за Лигу шампиона", изјавио је први оперативац клуба.

Терзић је рекао да клуб преговара са двојицом странаца, једним на позицији дефанзивног везисте, другим на позицији штопера, али да његов манир није да прича о именима пре него што послови буду завршени, међутим рекао је...

"Звездашка јавност ће свакако бити презадовољна".

Коментари / 0

Оставите коментар