Terzić o Bordou: Nude 2,5 miliona, ali nisam za!

"Prodajom Marka Grujića obezbedili smo novac da 'preguramo' proleće", podsetio je generalni direktor Crvene zvezde i napomenuo da je on protiv prodaje Vukašina Jovanovića sada.

Fudbal 12.01.2016 | 17:20
Terzić o Bordou: Nude 2,5 miliona, ali nisam za!

Sa 1,5 na 2,1, pa i 2,5 miliona evra.

Uz 20 odsto od naredne prodaje.

Toliko je "narasla" ponuda francuskog Bordoa za 19-godišnjeg štopera Crvene zvezde Vukašina Jovanovića, koji bi mogao da postane drugi tinejdžer koji je napustio Ljutice Bogdana ove zime. Poznato je da je Zvezda za šest miliona evra prodala Marka Grujića Liverpulu i zadržala ga do leta, ali to ne bi bio slučaj i sa Jovanovićem, koji je "žirondincima" potreban odmah.

Ne odmah, ali vrlo brzo, i Zvezda bi morala da se odredi prema "uzmi ili ostavi" ponudi iz Francuske.

"Moj je stav, ali konsultovaću se sada sa ostalim članovima Upravnog odbora, da Vukašin Jovanović ne treba da ide. Ne radi se tu o ceni, istina da je Bordo podigao cenu na dva i po miliona evra i ponudio 20 odsto od naredne prodaje, međutim mišljenja sam da on treba da ostane, potreban je ekipi...", rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na okupljanju ekipe pred start prolećnog dela sezone.

"Vukašin ima izvanredan karakter, mentalitet, drži balans u ekipi. Konsultovaću se i sa trenerom Božovićem, ali mislim da on treba da ostane".

Nešto ranije, trener Miodrag Božović o ovom navodnom odlasku rekao je samo: "Od toga nema ništa".

Ipak, Terzić je zadržao mogućnost da se dogodi suprotno.

"Kažem, ne radi se toliko o ceni, da li je visoka ili niska, da li je realna ili nije realna, fudbalsko tržište je nepredvidivo... Moguće je da ga jednog dana prodamo i za pet, moguće i da nikada više ne dobijemo ovakvu ponudu, ali radi se o tome da više ne moramo, jer smo prodajom Marka Grujića stabilizovali finansije, daleko od toga da nam novac nije potreban, ali s ovim novcem koji imamo možemo da 'preguramo' proleće i na miru se pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona", izjavio je prvi operativac kluba.

Terzić je rekao da klub pregovara sa dvojicom stranaca, jednim na poziciji defanzivnog veziste, drugim na poziciji štopera, ali da njegov manir nije da priča o imenima pre nego što poslovi budu završeni, međutim rekao je...

"Zvezdaška javnost će svakako biti prezadovoljna".

Komentari / 0

Ostavite komentar