Додикова стратегија не сеже дуже од дана

Предсједник Републике Српске Милорад Додик даје веома контрадикторне изјаве по питању његовог виђења будућности БиХ, оцијенили су аналитичари, пише новинска агенција Патриа.

Република Српска 11.01.2016 | 15:38
Додикова стратегија не сеже дуже од дана

Само у посљедња три дана предсједник Републике Српске дао је двије супростављене изјаве; Додик је прво рекао да БиХ уопше није држава, већ је држава Република Српска, а онда је три дана касније новинарима рекао да он није против БиХ која је уставна.

Аналитичар и директор портала Бука из Бањалуке Александар Трифуновић мисли како је Додик политичар чија стратегија не сеже дуже од једног дана, те да све његове изјаве служе заправо само за дневну употребу.

"У Додиковим изјавама нема никаквог промишљања, али очито да су му и такве изјаве довољне за наставак политичког живота", рекао је Трифуновић за Патрију, додајући да ништа бољи од Додика нису ни остали политичари у БиХ.

"Босна и Херцеговна је земља индивидуалних интереса, врло лоших политичара. БиХ има политичаре који немају никакву визију, или су те визије на дневној бази, и ништа даље од тога. Народ од те политике нема никакву корист", додао је.

Трифуновић каже да је судбина Босне и Херцеговине врло неизвјесна са политиком која је тренутно води, јер се у земљи ствари већ дуго дешавају само по инерцији, пише Патриа.

(Патриа)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

да да

11.01.2016 14:42

Неизвјесна не у смислу да це се распасти или укинути него неизвјесна у смислу да це ко год буде зивио овде у наредним покољењима бити роб потлацен понизен биједа и јад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омарска

11.01.2016 15:15

ДОДИК БАР НЕШТО И БУБНЕ И КОНКРЕТНО И ДИРЕКТНО И АКО ЈЕ БЕЗ ВЕЗЕ РАДИЈЕ СЛУШАМ ДОДИКА ПА НЕК МЕ МЕ И СИКИРА,АЛИ КАД ПОЧНЕ ПАВИЋ ДА ПРИЧА Е ТО ЈЕ ОНДА ДА СЕ УБИЈЕШ, НИТИ ЗНАШ ШТА ЈЕ РЕКО НИТИ ЗНАШ КАД ЋЕ ЗАВРШИТИ РЕЧЕНИЦУ ...АЛИ ЈЕ ЗАТО У ЛОПОВЛУКУ БРИТАК КО САБЉА

ОДГОВОРИТЕ
Name

курсаџије

11.01.2016 18:20

А шта сте очекивали од неписмењака? Да барата тим стварима? Које сте ви будале. Па њему је само лова на уму. А лове више нема. А и оно што је "стекао" ускоро ће све да изгуби. Ван себе је. Пролупао је и не зна више уопште шта прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛА

11.01.2016 19:23

Ко је са овима из власти, и он је сауцесник у економском геноциду свог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Профа

11.01.2016 20:31

Никола ти мора да си неки науцник. Претпостављам.