Бајернов дијамант на аукцији!

Ко има 93.000.000 евра за Левандовског?! Добро обавештени британски Индепендент у свом недељном издању тврди да је Пољак одлучио да напусти Минхен наредног лета. Јунајтед, Сити и Челси, као и Барса и Реал водиће велику трку за његов аутограм.

Фудбал 11.01.2016 | 23:00
Бајернов дијамант на аукцији!

Да ли је наредно лето предвиђено за обарање трансфер рекорда?

Таблоид Сан је данас већ распалио машту љубитеља фудбала тврдњом да ће Пол Погба за чак 133.000.000 евра прећи из Јувентуса у Реал наредног лета код земљака Зинедина Зидана, а још једна трансфер бомба стигла нам је током вечери из Енглеске.

Тамо је пословично добро обавештени Индепендент у свом увек респектабилном недељном издању, под ознаком ексклузивно, отворио сезону лова на нападача Бајерна Роберта Левандовског. Чак три најбоља и најбогатија енглеска клуба - Манчпестер Јунајтед, Манчестер Сити и Челси, спремни су, према наводима овог листа, да се укључе у трку за довођење Пољака, који озбиљно размишља о промени средине и одласку из Минхена.

Сва три клуба су, подсећа Индепендент, били заинтересовани за Левандовског и 2014. године, када је напуштао Дортмунд, с тим да је Пољак тада изабрао Бајерн. Овај лист сада тврди, међутим, да се један од најбољих нападача Бундеслиге премишља и да жели да промени клуб јер му је постало досадно у Немачкој.

Шта више, Левандовски је разочаран што Пеп Гвардиола напушта Алијанц Арену и сели се у Манчестер Сити, па тражи нови изазов, а занима га само јака лига, јер је у најбољим годинама каријере (27). Уколико Пољак реши да напусти Бундеслигу очекује се да ће најбогатији енглески клубови имати јаку конкуренцију у шпанским гиантима Реал Мадриду и Барселони, а за фудбалера којем уговор истиче 2019. године обештећење ће износити равно 93.000.000 евра!

С обзиром на то да их ускоро очекује нови, исплативији уговор око ТВ права у Премијер лиги, реално је да најбогатији енглески клубови узму учешће у овој јединственој аукцији за аутограм једног од најбољих нападача у светском фудбалу.

Коментари / 0

Оставите коментар