Bajernov dijamant na aukciji!

Ko ima 93.000.000 evra za Levandovskog?! Dobro obavešteni britanski Independent u svom nedeljnom izdanju tvrdi da je Poljak odlučio da napusti Minhen narednog leta. Junajted, Siti i Čelsi, kao i Barsa i Real vodiće veliku trku za njegov autogram.

Fudbal 11.01.2016 | 23:00
Bajernov dijamant na aukciji!

Da li je naredno leto predviđeno za obaranje transfer rekorda?

Tabloid San je danas već raspalio maštu ljubitelja fudbala tvrdnjom da će Pol Pogba za čak 133.000.000 evra preći iz Juventusa u Real narednog leta kod zemljaka Zinedina Zidana, a još jedna transfer bomba stigla nam je tokom večeri iz Engleske.

Tamo je poslovično dobro obavešteni Independent u svom uvek respektabilnom nedeljnom izdanju, pod oznakom ekskluzivno, otvorio sezonu lova na napadača Bajerna Roberta Levandovskog. Čak tri najbolja i najbogatija engleska kluba - Mančpester Junajted, Mančester Siti i Čelsi, spremni su, prema navodima ovog lista, da se uključe u trku za dovođenje Poljaka, koji ozbiljno razmišlja o promeni sredine i odlasku iz Minhena.

Sva tri kluba su, podseća Independent, bili zainteresovani za Levandovskog i 2014. godine, kada je napuštao Dortmund, s tim da je Poljak tada izabrao Bajern. Ovaj list sada tvrdi, međutim, da se jedan od najboljih napadača Bundeslige premišlja i da želi da promeni klub jer mu je postalo dosadno u Nemačkoj.

Šta više, Levandovski je razočaran što Pep Gvardiola napušta Alijanc Arenu i seli se u Mančester Siti, pa traži novi izazov, a zanima ga samo jaka liga, jer je u najboljim godinama karijere (27). Ukoliko Poljak reši da napusti Bundesligu očekuje se da će najbogatiji engleski klubovi imati jaku konkurenciju u španskim giantima Real Madridu i Barseloni, a za fudbalera kojem ugovor ističe 2019. godine obeštećenje će iznositi ravno 93.000.000 evra!

S obzirom na to da ih uskoro očekuje novi, isplativiji ugovor oko TV prava u Premijer ligi, realno je da najbogatiji engleski klubovi uzmu učešće u ovoj jedinstvenoj aukciji za autogram jednog od najboljih napadača u svetskom fudbalu.

Komentari / 0

Ostavite komentar