Грбић: Оставка? Стрпите се мало...

Наредних дана разговори селектора Николе Грбића са председником Одбојкашког савеза Србије Александром Боричићем.

Остали спортови 11.01.2016 | 15:40
Грбић: Оставка? Стрпите се мало...

Први пут од санкција и суспензије са Олимпијских игара 1992. године у Барселони, наша мушка одбојкашка репрезентација неће наступити на највећем турниру у свету спорта.

Дебакл на квалификационом турниру за ОИ у Берлину значио је да наши одбојкаши неће овог лета путовати у Рио де Жанеиро, а самим тим то је значило и да ће се разговарати о будућности Николе Грбића на клупи репрезентације. После пораза од Немачке није имао много речи.

"Требало би прво ја да се запитам да ли је ово што радим уопште добро, а и сви остали би требало прво да крену од себе..."

По повратку у Србију говорио је за "Спортски журнал" о томе шта је следећи потез.

"Имао сам договор да водим репрезентацију до Рија. С обзиром на резултате које смо постигли и чињеницу да нећемо ићи у Рио, свестан сам да је и моја позиција на месту селектора под знаком питања", почео је причу Никола Грбић.

"Већ сам разговарао са Александром Боричићем и договорили смо се да за који дан седнемо у Београду и попричамо о свему. Убеђен сам да ће Одбојкашки Савез Србије, као и свих претходних година, донети праву одлуку, каква год она била. Тај Савез је моја друга кућа и ја ћу, шта год да се деси, увек бити уз српску одбојку и српску репрезентацију".

И за крај поручио:

"Сазнаћете врло брзо шта смо се договорили, стрпите се до тада, хвала на разумевању".

Коментари / 0

Оставите коментар