Grbić: Ostavka? Strpite se malo...

Narednih dana razgovori selektora Nikole Grbića sa predsednikom Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandrom Boričićem.

Ostali sportovi 11.01.2016 | 15:40
Grbić: Ostavka? Strpite se malo...

Prvi put od sankcija i suspenzije sa Olimpijskih igara 1992. godine u Barseloni, naša muška odbojkaška reprezentacija neće nastupiti na najvećem turniru u svetu sporta.

Debakl na kvalifikacionom turniru za OI u Berlinu značio je da naši odbojkaši neće ovog leta putovati u Rio de Žaneiro, a samim tim to je značilo i da će se razgovarati o budućnosti Nikole Grbića na klupi reprezentacije. Posle poraza od Nemačke nije imao mnogo reči.

"Trebalo bi prvo ja da se zapitam da li je ovo što radim uopšte dobro, a i svi ostali bi trebalo prvo da krenu od sebe..."

Po povratku u Srbiju govorio je za "Sportski žurnal" o tome šta je sledeći potez.

"Imao sam dogovor da vodim reprezentaciju do Rija. S obzirom na rezultate koje smo postigli i činjenicu da nećemo ići u Rio, svestan sam da je i moja pozicija na mestu selektora pod znakom pitanja", počeo je priču Nikola Grbić.

"Već sam razgovarao sa Aleksandrom Boričićem i dogovorili smo se da za koji dan sednemo u Beogradu i popričamo o svemu. Ubeđen sam da će Odbojkaški Savez Srbije, kao i svih prethodnih godina, doneti pravu odluku, kakva god ona bila. Taj Savez je moja druga kuća i ja ću, šta god da se desi, uvek biti uz srpsku odbojku i srpsku reprezentaciju".

I za kraj poručio:

"Saznaćete vrlo brzo šta smo se dogovorili, strpite se do tada, hvala na razumevanju".

Komentari / 0

Ostavite komentar