Раонић: Ово је порука ривалима да се враћам!

Канадски тенисер Милош Раонић рекао је да је трофеј на турниру у Бризбејну на неки начин порука његовим ривалима да је оставио проблеме са повредом иза себе.

Тенис 11.01.2016 | 13:00
Раонић: Ово је порука ривалима да се враћам!

Раонић је у финалу славио против Швајцарца Роџера Федерера са 6:4, 6:4, и на тај начин му се осветио за пораз од годину дана раније на истом турниру.

„Осећај је сјајан, још је бољи кад се сетим кроз шта сам све прошао у последњих девет месеци. Тако да је то само шлаг на торти“, истакао је Раонић.

„Једна победа може да уради много тога, а мени показује да заједно са тимом одлично радим. У исто време, због свих проблема које сам имао прошле године, то је можда добра прилика да покажем својим ривалима шта их чека у Мелбурну, да се враћам и да могу да играм добар тенис“, додао је Раонић.

Раонић је одиграо одличан меч против Федерера који није бриљирао, а у прилог томе иде чињеница да је Швајцарац једину прилику за брејк имао у другом сету, када је канадски тенисер имао три двоструке сервис грешке.

„Против њега се увек све своди на то ко може да диктира ритам. Осетио сам да сам осим тог једног гема био веома добар. Био је један његов сервис гем који сам изгубио без освојеног поена, али мислим да сам у свим осталим стизао барем до 30. Стварао сам себи прилике и два пута сам их искористио“, нагласио је Раонић.

Коментари / 0

Оставите коментар