Raonić: Ovo je poruka rivalima da se vraćam!

Kanadski teniser Miloš Raonić rekao je da je trofej na turniru u Brizbejnu na neki način poruka njegovim rivalima da je ostavio probleme sa povredom iza sebe.

Tenis 11.01.2016 | 13:00
Raonić: Ovo je poruka rivalima da se vraćam!

Raonić je u finalu slavio protiv Švajcarca Rodžera Federera sa 6:4, 6:4, i na taj način mu se osvetio za poraz od godinu dana ranije na istom turniru.

„Osećaj je sjajan, još je bolji kad se setim kroz šta sam sve prošao u poslednjih devet meseci. Tako da je to samo šlag na torti“, istakao je Raonić.

„Jedna pobeda može da uradi mnogo toga, a meni pokazuje da zajedno sa timom odlično radim. U isto vreme, zbog svih problema koje sam imao prošle godine, to je možda dobra prilika da pokažem svojim rivalima šta ih čeka u Melburnu, da se vraćam i da mogu da igram dobar tenis“, dodao je Raonić.

Raonić je odigrao odličan meč protiv Federera koji nije briljirao, a u prilog tome ide činjenica da je Švajcarac jedinu priliku za brejk imao u drugom setu, kada je kanadski teniser imao tri dvostruke servis greške.

„Protiv njega se uvek sve svodi na to ko može da diktira ritam. Osetio sam da sam osim tog jednog gema bio veoma dobar. Bio je jedan njegov servis gem koji sam izgubio bez osvojenog poena, ali mislim da sam u svim ostalim stizao barem do 30. Stvarao sam sebi prilike i dva puta sam ih iskoristio“, naglasio je Raonić.

Komentari / 0

Ostavite komentar