"И мој деда би освојио ЛШ са Барсом и Бајерном"!

Менаџер Јаје Туреа Димитриј Селук рекао је да би и његов деда могао да освоји Лигу шампиона са Бајерном и Барселоном.

Фудбал 12.01.2016 | 18:40
"И мој деда би освојио ЛШ са Барсом и Бајерном"!

Он је тиме алудирао на успехе Пепа Гвардиоле и Луиса Енрикеа са наведеним тимовима и упитао се шта би Пеп могао да уради са неком екипом са средине табеле.

Актуелни тренер Бајерна, који на крају сезоне напушта минхенски клуб, све чешће се спомиње као наредни менаџер Манчестер Ситија, а Селук истиче да би на тој позицији поново волео да види Роберта Манчинија.

“Пеп је одличан тренер, али освојио је титуле с Барселоном и Бајерном. Па то може и мој деда. Погледајте Луиса Енрикеа, прошле сезоне је освојио Лигу шампиона и домаће првенство са Барселоном. Не кажем да није добар тренер, али погледајте што је учинио с Ромом. Ништа! Воле бих да видим Пепа у клубу који је осми или девети, па нека с њим буде првак", рекао је Селук и истакао ко је по његовом мишљењу био најбољи менаџер Ситија.

“Зато је Роберто Манчини најбољи тренер којег је Сити имао. Мануел Пелегрини је такође добар и заслужује поштовање, али Манчини је изградио екипу, преузео је кад је била нигде и постали су шампиони. У Немачкој кажу да ће Гвардиола 100 посто бити менаџер Ситија и верујем у то”, рекао је Селук.

Коментари / 0

Оставите коментар