"I moj deda bi osvojio LŠ sa Barsom i Bajernom"!

Menadžer Jaje Turea Dimitrij Seluk rekao je da bi i njegov deda mogao da osvoji Ligu šampiona sa Bajernom i Barselonom.

Fudbal 12.01.2016 | 18:40
"I moj deda bi osvojio LŠ sa Barsom i Bajernom"!

On je time aludirao na uspehe Pepa Gvardiole i Luisa Enrikea sa navedenim timovima i upitao se šta bi Pep mogao da uradi sa nekom ekipom sa sredine tabele.

Aktuelni trener Bajerna, koji na kraju sezone napušta minhenski klub, sve češće se spominje kao naredni menadžer Mančester Sitija, a Seluk ističe da bi na toj poziciji ponovo voleo da vidi Roberta Mančinija.

“Pep je odličan trener, ali osvojio je titule s Barselonom i Bajernom. Pa to može i moj deda. Pogledajte Luisa Enrikea, prošle sezone je osvojio Ligu šampiona i domaće prvenstvo sa Barselonom. Ne kažem da nije dobar trener, ali pogledajte što je učinio s Romom. Ništa! Vole bih da vidim Pepa u klubu koji je osmi ili deveti, pa neka s njim bude prvak", rekao je Seluk i istakao ko je po njegovom mišljenju bio najbolji menadžer Sitija.

“Zato je Roberto Mančini najbolji trener kojeg je Siti imao. Manuel Pelegrini je takođe dobar i zaslužuje poštovanje, ali Mančini je izgradio ekipu, preuzeo je kad je bila nigde i postali su šampioni. U Nemačkoj kažu da će Gvardiola 100 posto biti menadžer Sitija i verujem u to”, rekao je Seluk.

Komentari / 0

Ostavite komentar