Ко то Партизану подмеће скупа појачања?!

Илиев угасио причу о Брешану! Статус Андрије Живковића и даље је мистичан...

Фудбал 11.01.2016 | 16:00
Ко то Партизану подмеће скупа појачања?!

Нема ништа од доласка Ренана Брешана у Партизан. Не зато је трансфер пропао, него што га црно-бели - неће! Белорусији медији су, по свему судећи, објавили нетачну информацију да се првак Србије интересује за тамошњег репрезентативца, јер се он - бар тако уверавају у Хумској 1 - не налази на листи жеља. И са њим нико од руководилаца Парног ваљка није преговарао.

Тако каже Ивица Иииев, спортски директор Партизана, демантујући наводе да је са Топчидерског брда на адресу португалског Рио Авеа послата понуда вредна 700.000 евра за три сезоне и 20 процената од наредне продаје бразилског централног везисте.
„Не, не, не... Тај фудбалер није у причи да дође у Партизан. Стварно вам кажем, први пут чујем за њега. Не сумњам да је квалитетан, али будите сигурни да га нисмо тражили. Нисмо га гледали досад, а пошто се толико прича и пише, ето, можда ћемо сад да га погледамо“, уз осмех, остављајући утисак човека који тачно зна шта хоће, а и шта неће, прича Илиев за МОЗЗАРТ Спорт.

Спортски директор Партизана желео је да појасни:
„Прошле седмице појавила се прича да доводимо Алибека и Будескуа из Астре, па од тога нема ништа, из простог разлога што се с њима није ни преговарало. Сад ово. Стварно не знам ко пушта информације за које сам уверен да не потичу из Партизана. Једноставно, поменути играчи нам нису интересантни. Имамо друга речења и за њима интензивно трагамо“, рекао је Илиев који ће до краја прелазног рока, у сарадњи са тренером Иваном Томићем, покушати да ангажује још по једног дефанзивца, централног везисту наглашених офанзивних карактеристика и нападача.

Кад је реч о одласцима, ове седмице је Хумску 1 напустио Петар Грбић (турски Ахисар), али је тешко претпоставити ко ће следећи закорачити преко прага, иако у појединим тренуцима делује да би то могао да буде Андрија Живковић. Крилни везиста је за турске медије демантовао да иде у Галатасарај или Фенербахче, а како је менаџерима који располажу већинским дело његовог уговора у интересу да остане од лета у Партизану, да би на име пенала присвојили 2.500.000 евра, реално делује и опција да првак света ове зиме не мења средину.

Мада, онда се поставља питање да ли има смисла да игра за Партизан на пролеће, јер би у том случају напустио клуб у јуну, кад му истекне, уговор, без обештећења.
„Свакодненво нас зову клубови из свих крајева Европе, многи би да га доведу, не памтуим да је за једног играча у Србији владало овакво интересовање као у Жилетовом случају. Био бих најсрећнији да можемо да га задржимо, кад би за то постојала вероватноћа, али...“, каже Илиев.

Коментари / 0

Оставите коментар