Великан нуди руку спаса Филипу Ђуричићу!

После сукоба са тренером Виторијом, јасно је да Србин више нема будућност у Лисабону.

Фудбал 12.01.2016 | 12:40
Великан нуди руку спаса Филипу Ђуричићу!

Време је за нови растанак Бенфике и Филипа Ђуричића! Можда и коначан... Бенфика је почела преговоре са Андерлехтом око српског офанзивног везисте и велика је вероватноћа да ће Ђуричић у наставку сезоне носити дрес белгијског великана.

С побзиром на везе и утицај Пинија Захавија у Белгији, јасно је и зашто су велике шансе да се трансфер реализује и да Ђуричић стигне у Брисел. Бенфикин спортски директор Мануел Руи Кошта је у контакту са Белгијанцима и ради се на реализацији позајмице с правом откупа уговора.

Ђуричић има откупну клаузулу од 12.500.00 евра, али јасно је да Бенфика нема шансе да извуче толики новац за Србина чија каријера је у стрмоглавом паду, а јесен је провео ван терена одигравши само 20 минута у првенству против Сетубала. Бенфика га је раније слала на позајмице у Мајнц и Саутемптон, али се то није показало као срећно решење за повременог српског репрезентативца и вратио се у Лисабон.

Он је недавно био и предмет дисциплинског поступка у Бенфики због вербалног сукоба са тренером Виторијом, па је јасно да лисабонски клуб не рачуна на њега и да је одлазак једино решење. Андерлехт је први кандидат...

Коментари / 0

Оставите коментар