Velikan nudi ruku spasa Filipu Đuričiću!

Posle sukoba sa trenerom Vitorijom, jasno je da Srbin više nema budućnost u Lisabonu.

Fudbal 12.01.2016 | 12:40
Velikan nudi ruku spasa Filipu Đuričiću!

Vreme je za novi rastanak Benfike i Filipa Đuričića! Možda i konačan... Benfika je počela pregovore sa Anderlehtom oko srpskog ofanzivnog veziste i velika je verovatnoća da će Đuričić u nastavku sezone nositi dres belgijskog velikana.

S pobzirom na veze i uticaj Pinija Zahavija u Belgiji, jasno je i zašto su velike šanse da se transfer realizuje i da Đuričić stigne u Brisel. Benfikin sportski direktor Manuel Rui Košta je u kontaktu sa Belgijancima i radi se na realizaciji pozajmice s pravom otkupa ugovora.

Đuričić ima otkupnu klauzulu od 12.500.00 evra, ali jasno je da Benfika nema šanse da izvuče toliki novac za Srbina čija karijera je u strmoglavom padu, a jesen je proveo van terena odigravši samo 20 minuta u prvenstvu protiv Setubala. Benfika ga je ranije slala na pozajmice u Majnc i Sautempton, ali se to nije pokazalo kao srećno rešenje za povremenog srpskog reprezentativca i vratio se u Lisabon.

On je nedavno bio i predmet disciplinskog postupka u Benfiki zbog verbalnog sukoba sa trenerom Vitorijom, pa je jasno da lisabonski klub ne računa na njega i da je odlazak jedino rešenje. Anderleht je prvi kandidat...

Komentari / 0

Ostavite komentar