''Димни сигнали'' на релацији Минхен - Ливерпул!

Време је да се Марио Геце врати у Клопов загрљај! Додуше, тек на лето... Ако ни Анчелоти не буде рачунао на њега.

Фудбал 12.01.2016 | 10:00
''Димни сигнали'' на релацији Минхен - Ливерпул!

Направио га је звездом, сад хоће да га вади из трња. Јирген Клоп и Марио Геце поново заједно. Лепо звучи. На радост навијача Ливерпула делује и оствариво.

Немачки стручњак, који је стрелца одлучујућег гола на последњем Мундијалу, лансирао у орбиту током сарадње у Борусији из Дортмунда, предложио је челницима Црвених да ангажују креативног везисту. А овај затражио тајм-аут, јер му се не одлази одмах из Бајерна.

Да би проценио има ли за њега места о Минхену - јер код Пепа Гвардиоле се није наиграо - омалени крилни везиста сачекаће лето и долазак Карла Анчелотија на клупу баварског гиганта. За сада је само оставио све могућности отвореним.
„Видећемо шта ће се десити кад се сезона заврши. Морам да знам и какви су Анчелотијеви планови“, рекао је Геце и наредном реченициом послао димни сигнал ка Енфилду. „С друге стране, добро познајем Јиргена Клопа, наша сарадња на Верстфалену била је изванредна“.

Гецеова позиција у Минхену ни изблиза није ружичаста. Често је повређен, а кад је здрав не игра у оној мери и на оном нивоу како се од њега очекује. Ни руководиоци Бајерна нису задовољни учинком Марија Гецеа и зато делује логично да га продају кад већ имају потенцијалног купца. Наводно, одредили су цену од 37.000.000 евра. Идентичну оној колико су га платили Борусији пре две и по године стигао на Алијанц арену.

А Ливерпулу би дошао као поручен, јер славни енглески клуб просто вапи за играчима који „знају с лоптом“. Осим Марија Гецеа, Јирген Клоп - који ће од лета дефинитивно моћи да рачуна на Марка Грујића - жели да доведе Невена Суботића из Борусије и Сиднија Сема из Шалкеа, а наводно је већ договорен потпис Алеђандреа Пата.

Коментари / 0

Оставите коментар