''Dimni signali'' na relaciji Minhen - Liverpul!

Vreme je da se Mario Gece vrati u Klopov zagrljaj! Doduše, tek na leto... Ako ni Ančeloti ne bude računao na njega.

Fudbal 12.01.2016 | 10:00
''Dimni signali'' na relaciji Minhen - Liverpul!

Napravio ga je zvezdom, sad hoće da ga vadi iz trnja. Jirgen Klop i Mario Gece ponovo zajedno. Lepo zvuči. Na radost navijača Liverpula deluje i ostvarivo.

Nemački stručnjak, koji je strelca odlučujućeg gola na poslednjem Mundijalu, lansirao u orbitu tokom saradnje u Borusiji iz Dortmunda, predložio je čelnicima Crvenih da angažuju kreativnog vezistu. A ovaj zatražio tajm-aut, jer mu se ne odlazi odmah iz Bajerna.

Da bi procenio ima li za njega mesta o Minhenu - jer kod Pepa Gvardiole se nije naigrao - omaleni krilni vezista sačekaće leto i dolazak Karla Ančelotija na klupu bavarskog giganta. Za sada je samo ostavio sve mogućnosti otvorenim.
„Videćemo šta će se desiti kad se sezona završi. Moram da znam i kakvi su Ančelotijevi planovi“, rekao je Gece i narednom rečeniciom poslao dimni signal ka Enfildu. „S druge strane, dobro poznajem Jirgena Klopa, naša saradnja na Verstfalenu bila je izvanredna“.

Geceova pozicija u Minhenu ni izbliza nije ružičasta. Često je povređen, a kad je zdrav ne igra u onoj meri i na onom nivou kako se od njega očekuje. Ni rukovodioci Bajerna nisu zadovoljni učinkom Marija Gecea i zato deluje logično da ga prodaju kad već imaju potencijalnog kupca. Navodno, odredili su cenu od 37.000.000 evra. Identičnu onoj koliko su ga platili Borusiji pre dve i po godine stigao na Alijanc arenu.

A Liverpulu bi došao kao poručen, jer slavni engleski klub prosto vapi za igračima koji „znaju s loptom“. Osim Marija Gecea, Jirgen Klop - koji će od leta definitivno moći da računa na Marka Grujića - želi da dovede Nevena Subotića iz Borusije i Sidnija Sema iz Šalkea, a navodno je već dogovoren potpis Aleđandrea Pata.

Komentari / 0

Ostavite komentar