Видео: Грујић о Клопу, Енфилду, Звезди, "шпанској серији"...

Марко Грујић у интервјуу за Звезда ТВ каже да је мало недостајало да већ сада оде у Ливерпул.

Фудбал 12.01.2016 | 09:20
Видео: Грујић о Клопу, Енфилду, Звезди, "шпанској серији"...

“Менаџер Клоп говорио је да сам му потребан сада, али нисам одустао од жеље да освојим титулу са Звездом. Имамо предност у односу на ривале и волео бих да завршим оношто сам започео, да наставимо низ, да пишемо историју и радујем се сваком тренингу са другарима. Клоп је рекао да је Звезда највећи и најтрофејнији српски клуб, величина Звезде је позната у Европи“, каже Грујић.

“Њихова жеља била је да дођем сада због повређених играча, али ваљда су и они били у мојој кожи. Када играш за вољени клуб и тек после титуле или запаженог резултата ћу бити потпуно задовољан и пун самопоуздања да одем у Ливерпул“, додао је Грујић.

Млади везни фудбалер потписао је уговор са Ливерпулом до 2020. године, али ће до лета бити на позајмици у Звезди.

“Полако сумиран утиске, није мала ствар што сам провео два-три дана у кампу на Енфилду и у граду. Донео сам лепе утиске из Ливерпула, али и обавезе. Добио сам програм којег треба да се придржавам и сада ћу усмерити мисли на Звезду. Играћу наредних шест месеци као и пре потписа, биће то исти Марко Грујић“.

Такође, Грујић је описао разговор са менаџером Јиргеном Клопом.

“Рекао ми је да наредних шест месеци останем фокусиран и да се не опуштам. Рекао ми је да морам да пазим на исхрану и све што прати оно на терену. Да ћемо имати паузу шест или седам недеља уочи почетка сезона и да је оптимално да се одмараш две до три, а да касније почнем полако да радим и тако спремно дочекам припреме. Сада ће се ићи на припреме у САД, што су променили јер се раније више ишло у Азију“.

Грујић је открио и ко ће му од саиграча највише недостајати, описао је и лекарски преглед, и говорио о “шпанској серији“ у коју је израстао његов трансфер у Ливерпул... Говорио је и Јирген Клоп.

Све то погледајте на следећем видео-снимку:

Коментари / 0

Оставите коментар