Video: Grujić o Klopu, Enfildu, Zvezdi, "španskoj seriji"...

Marko Grujić u intervjuu za Zvezda TV kaže da je malo nedostajalo da već sada ode u Liverpul.

Fudbal 12.01.2016 | 09:20
Video: Grujić o Klopu, Enfildu, Zvezdi, "španskoj seriji"...

“Menadžer Klop govorio je da sam mu potreban sada, ali nisam odustao od želje da osvojim titulu sa Zvezdom. Imamo prednost u odnosu na rivale i voleo bih da završim onošto sam započeo, da nastavimo niz, da pišemo istoriju i radujem se svakom treningu sa drugarima. Klop je rekao da je Zvezda najveći i najtrofejniji srpski klub, veličina Zvezde je poznata u Evropi“, kaže Grujić.

“Njihova želja bila je da dođem sada zbog povređenih igrača, ali valjda su i oni bili u mojoj koži. Kada igraš za voljeni klub i tek posle titule ili zapaženog rezultata ću biti potpuno zadovoljan i pun samopouzdanja da odem u Liverpul“, dodao je Grujić.

Mladi vezni fudbaler potpisao je ugovor sa Liverpulom do 2020. godine, ali će do leta biti na pozajmici u Zvezdi.

“Polako sumiran utiske, nije mala stvar što sam proveo dva-tri dana u kampu na Enfildu i u gradu. Doneo sam lepe utiske iz Liverpula, ali i obaveze. Dobio sam program kojeg treba da se pridržavam i sada ću usmeriti misli na Zvezdu. Igraću narednih šest meseci kao i pre potpisa, biće to isti Marko Grujić“.

Takođe, Grujić je opisao razgovor sa menadžerom Jirgenom Klopom.

“Rekao mi je da narednih šest meseci ostanem fokusiran i da se ne opuštam. Rekao mi je da moram da pazim na ishranu i sve što prati ono na terenu. Da ćemo imati pauzu šest ili sedam nedelja uoči početka sezona i da je optimalno da se odmaraš dve do tri, a da kasnije počnem polako da radim i tako spremno dočekam pripreme. Sada će se ići na pripreme u SAD, što su promenili jer se ranije više išlo u Aziju“.

Grujić je otkrio i ko će mu od saigrača najviše nedostajati, opisao je i lekarski pregled, i govorio o “španskoj seriji“ u koju je izrastao njegov transfer u Liverpul... Govorio je i Jirgen Klop.

Sve to pogledajte na sledećem video-snimku:

Komentari / 0

Ostavite komentar