Лацио има скупљег играча од Недведа, Вијерија...

Многи би на "прву лопту" прихватили невероватну понуду Манчестер јунајтеда, али не и Лацио. Спортски директор овог клуба Игли Таре задаје главобољу "банкарима" многих клубова.

Фудбал 11.01.2016 | 10:00
Лацио има скупљег играча од Недведа, Вијерија...

Манчестер јунајтед је у летњем прелазном року потрошио око 150 милиона евра, а могли су да ту бројку заокруже и на читавих 200 милиона, да су у италијанском Лацију свог Бразилца Фелипеа Андерсона ценили мање од Павела Недведа, Кристијана Вијерија, Хуана Себастијана Верона...

Сви набројани играчи су из Лација отишли у друге клубове за огромну суму, све у периоду од 1999. до 2001. године. Кристијан Вијери је у Интер дошао за 49 милиона евра, Павел Недвед у Јувентус за 46, док је Верон у Манчестер јунајтед прешао за 44 милиона евра.

Лацио међутим жели да обори "рекорд", па је тако проценио да је Бразилац Фелипе Андерсон, бољи, а у исто време и вреднији фудбалер од његових претходника, па је прошлог лета одбио чек од 50 милиона евра који је потписао Луј ван Гал.

Ту одлуку је донео некадашњи албански репрезентативац Игли Таре, који је сада спортски директор овог клуба, а своју одлуку је јасно образложио.

"Одбили смо понуду Манчестер јунајтеда у износу од 50 милиона евра 27. августа прошле година, и ништа се није променило од тада. Уколико Фелипе пронађе константност, онда ће вредети и још више. Одбили смо и једну већу понуду од те, али све има своју цену, па и Андерсон", поручио је Таре.

Да ли је погрешио или не, али Андерсон је у знатно лошијој форми од тада...

"За сада у овом прелазном року нисмо добили понуду Јунајтеда за њега. Пролази кроз нешто лошији период и није у форми, што он то добро зна. Мора да се смири, уозбољи, он је одличан играч кога се сви плаше. Може да се врати у стару форму и да буде још бољи".

На 18 утакмица у Серији А овај играч је уписао само 4 гола и 2 асистенције, а изразио је жељу да напусти римски тим.

Коментари / 0

Оставите коментар