"Пецкање" Срба и Хрвата у Арени: Тесла је наш!

Занимљива конференција за новинаре уочи почетка Европског првенства у ватерполу.

Остали спортови 10.01.2016 | 09:40
"Пецкање" Срба и Хрвата у Арени: Тесла је наш!

Капитен селекције Хрватске Јосип Павић "боцнуо" је у суботу, у Комбанк арени, селектора Србије Дејана Савића због његове мајице са ликом Николе Тесле.

"Србија је сутра огроман фаворит у нашој утакмици и све осим њихове победе биће велико изненађење, што нам је и Деки малопре потврдио (осмех). Драго ми је што је Деки ставио Хрвата на мајицу... Шалим се мало... Више је занимљива утакмица због фолклора, али то је ватерполо класик. Биће, уверен сам, пуна Арена", рекао је он.

Селектор Србије имао је спреман одговор на провокацију због своје омиљене мајице, коју је носио и на претходним такмичењима.

"Пре свега, ово је била протоколарна грешка што ја говорим после њих. Хтео сам само да вам кажем да је Тесла наш", рекао је селектор Савић уз осмех.

"Друго, сутрашња утакмица нам ништа не значи. Увек се гледа оно крајње. Ипак, Србија и Хрватска су квалификоване за ОИ и мислим да је ово само степеник до циља - доброг наступа на ОИ. Сутра треба да буде утакмица за уживање. Треба да буде пуна Арена, да се првенство отвори на најбољи могући начин", додао је он.

Савић је прихватио улогу фаворита.

"Она нам намеће обавезу да останемо у врху и да покажемо. Као што сам рекао, увек се гледа крај. Желим свима нама велики празник ватерпола. Поготово између две тренутно најјаче екипе на свету".

Меч Србије и Хрватске биће одигран у 20.00 часова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

10.01.2016 16:57

А ста је Хрват лосе рекао?!? Па Хрвати су СРБИ само сто би они волели да су Немци али НИСУ - просто и једноставно. Кад се суоце са том цињеницом многооооо це лаксе да им буде.

ОДГОВОРИТЕ