"Peckanje" Srba i Hrvata u Areni: Tesla je naš!

Zanimljiva konferencija za novinare uoči početka Evropskog prvenstva u vaterpolu.

Ostali sportovi 10.01.2016 | 09:40
"Peckanje" Srba i Hrvata u Areni: Tesla je naš!

Kapiten selekcije Hrvatske Josip Pavić "bocnuo" je u subotu, u Kombank areni, selektora Srbije Dejana Savića zbog njegove majice sa likom Nikole Tesle.

"Srbija je sutra ogroman favorit u našoj utakmici i sve osim njihove pobede biće veliko iznenađenje, što nam je i Deki malopre potvrdio (osmeh). Drago mi je što je Deki stavio Hrvata na majicu... Šalim se malo... Više je zanimljiva utakmica zbog folklora, ali to je vaterpolo klasik. Biće, uveren sam, puna Arena", rekao je on.

Selektor Srbije imao je spreman odgovor na provokaciju zbog svoje omiljene majice, koju je nosio i na prethodnim takmičenjima.

"Pre svega, ovo je bila protokolarna greška što ja govorim posle njih. Hteo sam samo da vam kažem da je Tesla naš", rekao je selektor Savić uz osmeh.

"Drugo, sutrašnja utakmica nam ništa ne znači. Uvek se gleda ono krajnje. Ipak, Srbija i Hrvatska su kvalifikovane za OI i mislim da je ovo samo stepenik do cilja - dobrog nastupa na OI. Sutra treba da bude utakmica za uživanje. Treba da bude puna Arena, da se prvenstvo otvori na najbolji mogući način", dodao je on.

Savić je prihvatio ulogu favorita.

"Ona nam nameće obavezu da ostanemo u vrhu i da pokažemo. Kao što sam rekao, uvek se gleda kraj. Želim svima nama veliki praznik vaterpola. Pogotovo između dve trenutno najjače ekipe na svetu".

Meč Srbije i Hrvatske biće odigran u 20.00 časova.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

10.01.2016 16:57

A sta je Hrvat lose rekao?!? Pa Hrvati su SRBI samo sto bi oni voleli da su Nemci ali NISU - prosto i jednostavno. Kad se suoce sa tom cinjenicom mnogooooo ce lakse da im bude.

ODGOVORITE