Бивши агент ЦИА: Хитлер је лажирао своју смрт

Немачки политичар и лидер Нацистичке партије Адолф Хитлер је лажирао своју смрт пре него што је побегао на Тенерифе, одакле је отишао у Аргентину, тврди бивши агент Централне обавештајне агенције (ЦИА) Боб Баер.

Свијет 09.01.2016 | 12:45
Бивши агент ЦИА: Хитлер је лажирао своју смрт

Баер, који има 21. годину искуства у контраобавештајним пословима и шпијунажи, тврди да новообјављени подаци Федералног истражног бироа (ФБИ) доводе у питање званичну причу да је Хитлер извршио самоубиство у берлинском бункеру.

Ти подаци указују на то да су и истражитељи у то време сумњали да је Хитлер пуцао себи у главу, преноси "Дејли мејл".

Према документарцу "Хунтинг Хитлер" канала Хистори, није било сведока Хитлеровог самоуства нити је ико видео његов леш у бункеру. 

Тим стручњака, на основу делића доказа, сматра да је могуће да је Хитлер лажирао своју смрт и побегао летом с берлинског аеродрома Темпелхофа, на дан кад је последњи пут виден у јавности. 

Верује се и да се у једном од авиона, који је полетео током масовног нацистичког егзодуса, налазио Хитлеров пртљаг.

"Оно што нам влада говори је лаж. Уколико погледате податке ФБИ, они отварају нову истрагу. Оно што ми радимо је преиспитивање историје, историје за коју смо мислили да је утврдила да је Хитлер умро у бункеру, али што дубље копамо, све ми је јасније да немамо доказе за то", рекао је Баер у документарцу. 

У једном од докумената са којих је скинута ознака "поверљиво" изражена је забринутост због тога што Хитлерово тело није пронађено и што не постоји довољно доказа о његовој смрти.

Контроверзна теорија која се износи у документарцу наводи да је Хитлер авионом одлетео за Канарска острва, одакле се укрцао на подморницу којом је отпловио у Аргентину.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

09.01.2016 12:40

Хитлер није само режирао своју смрт већ су његови политички наследници и слебденици данас водеће личности по земљама Западног свијета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССР

09.01.2016 12:43

Наравно да је лажирао. Преварант је то који је у смрт гурнуо милионе недузних људи, а своју гузицу склонио. изем ти таквог вођу, кукавицу. Смрт фашизму и нацизму!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

09.01.2016 12:51

А комунизам је измисљен од стране масона! Они су финансирали скоро сваку револуцију! Фасизам, комунизам, то је све исто... Комунизам = радницка права, демократија = рецимо, гласацко право, а све то у циљу да Ти мислис да имас нека права. За них си Ти само ЈМБГ! Добра фора, признај!

Name

РадикалНО

09.01.2016 17:56

Смрт фашизму, к***ц комунизму... Живио ђенерал Дража и Равногорски покрет, једини антифашисти.

Name

Ја

09.01.2016 12:45

И сретно преминуо тамо негдје у јузној Америци 1963! Сав новац који је поктаден за вријеме рата је паметно пласиран назад у Европу да би се потом основао НАТО (од стране Нијемаца пребацених у УСА) и ЕУ (од сране Нијемаца!! ПС. Заједно са њима преко Ватикана су извуцени и устаски циновници од знацаја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

09.01.2016 15:39

Јасам за брку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

09.01.2016 20:54

Баја не се.и не злоупотребљавај туђе име!!??...

Name

блука

09.01.2016 19:25

Људи сваста лупају па и ово Хитлеру који је био теско оболио и није могао саставити ни пар година послије 1945. Јос це реци да је финансирао зидове по Америци. Глупост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

10.01.2016 04:09

Кад вец имас интернет, покусај се мало образовати умјесто да лупас глупости! Ти знас да је био болестан? Ти му љекове додавао? Ај не дипр, мајке ти! Или си ти неки ЈУДЕ па га бранис? Јер оно зидова сто је он наводно побио, то је све било наруцено од истих, хазара и масона!