Свадба на 80.рођендан

Женим се на мој 80. рођендан. Моја изабраница и ја смо тридесет пет година у љубави. Много се волимо. Ми већ имамо најлепши брак на свету, каже за "Блиц" легендарни певач.

Забава 09.01.2016 | 07:03
Свадба на 80.рођендан

Предраг Живковић Тозовац (80) и његова две деценије млађа емотивна партнерка Емилија (Мима) (60) решили су да пред матичарем крунишу своју тридесет пет година дугу љубав. То ће, како певач каже, учинити 22. јануара ове године.

- Венчаћемо се у кругу најближих пријатеља, на наш дискретан начин. Не желим да правим циркус од свог живота, у овим годинама - објашњава Тозовац, који ће на свом венчању напунити 80 година.

Мира Ступица често воли да каже: "Живим живот пуним плућима и у овим годинама", иако је у старачком дому. Ја се слажем с њом Предраг Живковић Тозовац

- Мима је моја права љубав и мој избор. Наш однос је више од љубави. Љубав бих описао као краткотрајну болест. Ми смо у најлепшој фази јер смо постали пријатељи који не могу једно без другог. Љубав нема везе с годинама. Мира Ступица често воли да каже: "Живим живот пуним плућима и у овим годинама", иако је у старачком дому. Ја се слажем с њом - каже за "Блиц" Тозовац и додаје да не воли да посећује пријатеље у старачким домовима.

- Када оду у дом за старе, тада им треба медицинска нега и не требају им пријатељи да их обилазе. Ја не бих волео да мене ико посећује у таквим условима. У овим годинама нигде ми се не иде, не путује ми се... Довољна ми је моја Мима и љубав коју имамо - каже Тозовац, још увек заљубљен у своју драгу.

Певач, који има два ванбрачна сина, каже да се у будућу супругу заљубио на први поглед.

- Срели смо се случајно и тако је почело. Заљубили смо се чим смо се угледали. Њој сам написао песму "Мима", коју сам објавио у књизи. Иначе, њено право име је Емилија - каже Тозовац за "Блиц".

Београдском чаршијом и даље круже приче како је Предраг Живковић Тозовац љубио многе лепотице, између осталих и Биљану Ристић, а после небројених авантура, Мима је освојила његово срце.

Иако је са Мимом проживео скоро четири деценије живота, наследника нису добили. Тако је, каже, судбина хтела.

- Никада нисам рекао нажалост. Бавио сам се својом судбином. Оптерећени свакодневно црним мислима, заборављамо да се бавимо судбином, а ту је кључ свега - каже Тозовац.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нн

09.01.2016 11:46

СРЕТНО БИЛО ТОЗОВАЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

12.01.2016 22:28

"Мирјана срцу мом си најдража..." - Сретно крунисање љубави

ОДГОВОРИТЕ