Коначно се огласио Андрија Живковић...!

Има поруку за све навијаче Галате! Прекази каже да ће за две године вредети 30.000.000 евра, Турци разочарани...

Фудбал 10.01.2016 | 21:30
Коначно се огласио Андрија Живковић...!

Запад га чека раширених руку, а Истоку је рекао - НЕ. Андрију Живковића очигледно не занима играње у Турској. Иако се тамошњи великан Галатасарај укључио у трку за потпис Партизановог крилног везисте, један од најтраженијих српских фудбалера у овом тренутку не види себе на теренима њихове Суперлиге.

Живковић је за турске медије био више него јасан, коментаришући наводе да се после Фенербахчеа - желео га и летос - нашао на списку жеља другог истанбулског клуба, чији тренер Мустафа Денизли га види као пројектак за будућност.
„Не знам ко пушта те информације, али оне су апсолутно нетачне. Нећу прећи ни у један турски тим“, изричит је Живковић у изјави за тамошње медије, иако за српске, кад је о трансферу реч, малтене и не говори.

С друге стране, пре него што се сам Андрија оглаисо, турски новинари су контактирали бившег првотимца Галатасараја и Партизана, Џевада Преказија, који је шест сезона носио дрес Лавова. Садашњи тренер млађих категорија ОФК Београда посаветовао је челнике Галате да, ако је могуће, по сваку цену купе Живковића.
„Галатасарај не би смео да пропусти Живковића. Велики је таленат. Дечко ће обележити европски фудбал. За две године вредеће најмање 30.000.000 евра“, поручио је Прекази.

Подсетимо, Живковићу уговор са Партизаном истиче у јуну, а осим турских клубова, за његов потпис боре се Бенфика, Борусија из Дортмунда, Леверкузен, Манчестер Сити, Пари Сен Жермен...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Као да си мене слусао

10.01.2016 21:30

Ма свака ти цаст то се цјени а и бице боље за тебе

ОДГОВОРИТЕ