Вулканска ерупција на Острву: Хари Кејн вођа новог Реала!

Први човек Краљевског клуба Флорентино Перез повлачи пријатељске везе како би енглеског центарфора довео у Мадрид!

Фудбал 12.01.2016 | 21:20
Вулканска ерупција на Острву: Хари Кејн вођа новог Реала!

Енглеска спортска штампа често уме да претера у својим „сазнањима“, али када једну овакву вест изнесе угледни дневник Телеграф, па још под објавом „Ексклузивно“, онда је јасно да су на помолу нови тектонски покрети на фудбалској трансфер пијаци - Хари Кејн се сели у Реал и постаје вођа једне нове генерације Краљевског клуба!

Вест која је осванула на насловници британског листа потресла је фудбалску Европу брзином светлости, а већ у првим редовима наводи се да се Реал полако спрема за живот после Кристијана Роналда, а да је голгетер Певаца виђен као идеална замена.

Кејн је већ на радару новог тренера европског гиганта Зинедина Зидана, а како је у тефтерима Реалових скаута уписан већ скоро годину и по дана, наводи се да ће због тога председник Реала Флорентино Перез повући пријатељске везе како би трансфер завршио до лета. Наиме, први човек Тотенхема Данијел Леви има одличне односе са контроверзним шпанским бизнисменом, а након што су Лука Модрић и Герет Бејл Лондон заменили Мадридом, на помолу је још један мегаломански посао два клуба, који прети да поприми рекордне размере.

Кејн је прошлог фебруара ставио параф на нови уговор од пет и по година, којим би требало да остане на Вајт Харт Лејну до јуна 2020. године, за недељну плату од 60.500 евра, а претходних недеља се причало да би најбољи стрелац клуба могао врло брзо да добије побољшани уговор са седмичним примањима од преко 100.000 европских новчаница.

Шпански великан пажљиво мотри развој ситуације и чека прави моменат да крене у напад. Кејнов велики напредак у последњих годину и по дана довео је до тога да 22-годишњи голгетер постане изузетно тражена роба, а поред Реала за здравље енглеског нападача распитивали су се већ и Челси и Манчестер јунајтед. Али, како је Флорентино Перез бацио око на Кејна, битку за потпис добиће искључиво Краљевски клуб. Јер, како неписано правило каже – када Перез неког жели, учиниће све да жељу и оствари.

Реномирана швајцарска компанија која се бави проценама вредности играча недавно је истакла да је Хари Кејн тренутно пети највреднији фудбалер планете – 91.300.000 евра, а ако би два клуба заиста започела преговоре посао би заиста могао да поприми рекордне размере, па бисмо наредног лета могли да добијемо и највећи трансфер у историји фудбала – први са званичном цифром од преко 100.000.000 европских новчаница!

Нема сумње, пред нама су бурни месеци, у којима бисмо могли да добијемо и коначни расплет ове приче.

Коментари / 0

Оставите коментар