Vulkanska erupcija na Ostrvu: Hari Kejn vođa novog Reala!

Prvi čovek Kraljevskog kluba Florentino Perez povlači prijateljske veze kako bi engleskog centarfora doveo u Madrid!

Fudbal 12.01.2016 | 21:20
Vulkanska erupcija na Ostrvu: Hari Kejn vođa novog Reala!

Engleska sportska štampa često ume da pretera u svojim „saznanjima“, ali kada jednu ovakvu vest iznese ugledni dnevnik Telegraf, pa još pod objavom „Ekskluzivno“, onda je jasno da su na pomolu novi tektonski pokreti na fudbalskoj transfer pijaci - Hari Kejn se seli u Real i postaje vođa jedne nove generacije Kraljevskog kluba!

Vest koja je osvanula na naslovnici britanskog lista potresla je fudbalsku Evropu brzinom svetlosti, a već u prvim redovima navodi se da se Real polako sprema za život posle Kristijana Ronalda, a da je golgeter Pevaca viđen kao idealna zamena.

Kejn je već na radaru novog trenera evropskog giganta Zinedina Zidana, a kako je u tefterima Realovih skauta upisan već skoro godinu i po dana, navodi se da će zbog toga predsednik Reala Florentino Perez povući prijateljske veze kako bi transfer završio do leta. Naime, prvi čovek Totenhema Danijel Levi ima odlične odnose sa kontroverznim španskim biznismenom, a nakon što su Luka Modrić i Geret Bejl London zamenili Madridom, na pomolu je još jedan megalomanski posao dva kluba, koji preti da poprimi rekordne razmere.

Kejn je prošlog februara stavio paraf na novi ugovor od pet i po godina, kojim bi trebalo da ostane na Vajt Hart Lejnu do juna 2020. godine, za nedeljnu platu od 60.500 evra, a prethodnih nedelja se pričalo da bi najbolji strelac kluba mogao vrlo brzo da dobije poboljšani ugovor sa sedmičnim primanjima od preko 100.000 evropskih novčanica.

Španski velikan pažljivo motri razvoj situacije i čeka pravi momenat da krene u napad. Kejnov veliki napredak u poslednjih godinu i po dana doveo je do toga da 22-godišnji golgeter postane izuzetno tražena roba, a pored Reala za zdravlje engleskog napadača raspitivali su se već i Čelsi i Mančester junajted. Ali, kako je Florentino Perez bacio oko na Kejna, bitku za potpis dobiće isključivo Kraljevski klub. Jer, kako nepisano pravilo kaže – kada Perez nekog želi, učiniće sve da želju i ostvari.

Renomirana švajcarska kompanija koja se bavi procenama vrednosti igrača nedavno je istakla da je Hari Kejn trenutno peti najvredniji fudbaler planete – 91.300.000 evra, a ako bi dva kluba zaista započela pregovore posao bi zaista mogao da poprimi rekordne razmere, pa bismo narednog leta mogli da dobijemo i najveći transfer u istoriji fudbala – prvi sa zvaničnom cifrom od preko 100.000.000 evropskih novčanica!

Nema sumnje, pred nama su burni meseci, u kojima bismo mogli da dobijemo i konačni rasplet ove priče.

Komentari / 0

Ostavite komentar