Тоти се враћа да смијени Миху!

После 104 дана чекања Принц Рима поново излази на терен! Руди Гарсија против Кјева није желео да ризикује са Принцом Рима, који још није достигао неопходан ниво физике форме, али ће у суботу против Росонера свог "генерала" морати да изведе на терен, барем у другом полувремену.

Фудбал 09.01.2016 | 08:40
Тоти се враћа да смијени Миху!

Тренер Роме Руди Гарсија на почетку сезоне је Фраческа Тотија гурнуо у други план и у сам шпиц напада гурнуо велико појачање Едина Џека. То је заправо био почетак покушаја Роминог преживљавања без Принца Рима, али се испоставило да је то у овом тренутку практично немогуће. Од 26. септембра и повреде против Карпија до сутрашње утакмице против Милана на Олимпику проћи ће тачно 104 дана, а у међувремену Римљани су без свог легендарног капитена пуцали по шавовима.

Руди Гарсија за то време испуцао све кредите, па и у предстојећем дербију не освоји сва три бода, може слободно да пакује ствари. Француз против Кјева није желео да ризикује са Тотијем, који још није достигао неопходан ниво физике форме, али ће у суботу против Росонера свог "генерала" морати да изведе на терен, барем у другом полувремену.

Гарсија има великих проблема са састављењем тима, јер су повређени и Џеко и Салах, чији је наступ на овој утакмици још увек неизвестан.

Под великим притиском у овој утакмици биће и тренер Милана Синиша Михајловић. Навијачи Росонера су одавно изгубили стпљење, али је српски стратег поручио да нема намеру да одустане. Ипак, уколико његов тим доживи још један поражавајући резултат Михајловићев отказ би постао прилично реална опција.

Коментари / 0

Оставите коментар