Toti se vraća da smijeni Mihu!

Posle 104 dana čekanja Princ Rima ponovo izlazi na teren! Rudi Garsija protiv Kjeva nije želeo da rizikuje sa Princom Rima, koji još nije dostigao neophodan nivo fizike forme, ali će u subotu protiv Rosonera svog "generala" morati da izvede na teren, barem u drugom poluvremenu.

Fudbal 09.01.2016 | 08:40
Toti se vraća da smijeni Mihu!

Trener Rome Rudi Garsija na početku sezone je Fračeska Totija gurnuo u drugi plan i u sam špic napada gurnuo veliko pojačanje Edina Džeka. To je zapravo bio početak pokušaja Rominog preživljavanja bez Princa Rima, ali se ispostavilo da je to u ovom trenutku praktično nemoguće. Od 26. septembra i povrede protiv Karpija do sutrašnje utakmice protiv Milana na Olimpiku proći će tačno 104 dana, a u međuvremenu Rimljani su bez svog legendarnog kapitena pucali po šavovima.

Rudi Garsija za to vreme ispucao sve kredite, pa i u predstojećem derbiju ne osvoji sva tri boda, može slobodno da pakuje stvari. Francuz protiv Kjeva nije želeo da rizikuje sa Totijem, koji još nije dostigao neophodan nivo fizike forme, ali će u subotu protiv Rosonera svog "generala" morati da izvede na teren, barem u drugom poluvremenu.

Garsija ima velikih problema sa sastavljenjem tima, jer su povređeni i Džeko i Salah, čiji je nastup na ovoj utakmici još uvek neizvestan.

Pod velikim pritiskom u ovoj utakmici biće i trener Milana Siniša Mihajlović. Navijači Rosonera su odavno izgubili stpljenje, ali je srpski strateg poručio da nema nameru da odustane. Ipak, ukoliko njegov tim doživi još jedan poražavajući rezultat Mihajlovićev otkaz bi postao prilično realna opcija.

Komentari / 0

Ostavite komentar