На уговору о кредиту за вилу печат Владе

Милорад Додик је уговор о приватном кредиту овјерио печатом Владе Републике Српске, тврди у разговору за ТВ1 адвокат власника Павловић банке Слободана Павловића. Категоричан је и да више нема дилеме да државне правосудне институције воде истрагу у случају Павловић банке.

Република Српска 08.01.2016 | 13:30
На уговору о кредиту за вилу печат Владе

Власник се третира као свједок, а мета је управо спорни кредит којим је Додик купио вилу у београдском елитном насељу Дедиње.

Власник Павловић банке тренутно је у САД, чији је и држављанин. Крајем јануара, по повратку у БиХ, поново ће разговарати с државним Тужилаштвом. Сва документација и расположиве информације бит ће на располагању тужиоцима и СИПА.

„На основу онога што ја знам и видим, кредит је формално покривен свим траженим папирима. Споран је можда само папир, то јесте Уговор о кредиту, који је Додик овјерио и печатом Владе Републике Српске. Када знамо да је то његов лични кредит, онда поред његовог потписа не може стајати печат Владе, јер кредит није дат Влади него Додику као физичком лицу.", каже Душко Томић, адвокат Слободана Павловића за ТВ1.

Посљедњи претрес пословница Павловић банке у Бијељини, Бањалуци и Добоју СИПА је урадила по налогу државног Суда, истиче Томић. Сигуран је да је управо кредит Милорада Додика главни разлог претреса.

Томић закључује да је ово кап која је прелила чашу те да чињеница да се и Министарство безбједности и СИПА и Тужилаштво БиХ и опозиција у Републици Српској подигла на ноге, говори да ту нешто има.

 

Коментари / 87

Оставите коментар
Name

Милос

08.01.2016 12:36

Никакво цудо,јер он Републику српску види као своје власниство,а пецат Владе Републике Српске за њега је његов пецат,као сто је и његова вила! Миле је све ово схватио као лицно и своје и то це бити нас највеци проблем!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

08.01.2016 12:54

Ни то није висе интересантно. Све буде и продје, ниста не траје вјецно. Изгледа да це се несто ЗАПЕЦАТИТИ и то ускоро.

Name

Ми сами

08.01.2016 12:55

Хапси!!!!

Name

п

08.01.2016 13:16

Тај би и на докторску упутницу ставио печат Владе! Приватна држава Миле Додика!

Name

лол

08.01.2016 13:21

Живео Додик !

Name

локо

08.01.2016 13:38

Дно дна! Миле и сви који су уцествовали у овоме морају одговарати.

Name

Рудоња

08.01.2016 15:32

Зато Сипа или суд БиХ је непотребан ,овако бери колико хоцес а глупи народ нека сиса И гусла, на здравље?!!

Name

Цитирам

08.01.2016 16:03

- Тај документ ми је показан у Тужилаштву БиХ и ја сам прво мислио да је нека грешка. Ми имамо копију тог докуметна у којем се поред имена и презимена Милорада Додика види печат Владе РС. А изјава Додика да сам смутљивац нека му је на част, први пут у животу сам доживио да тако један високи функционер сам себе демантује, а ја ћу ускоро показати тај документ. А предсједнику Републике Српске могу само поручити: "Милораде, лака ти ноћ, ово ти је крај", казао је Томић.

Name

Саво

08.01.2016 17:38

Па мора му овјерити фирма гдје ради. То би требали адвокати да знају

Name

НЕСТО МИСЛИМ

08.01.2016 18:57

ОБЈЕКТИВНО, ФОРМАЛНО ПРАВНО. Која је била права функција тог пецата на документу (уговору) за приватни кредит. То се најбоље мозе видјети из садрзаја уговора. Ако у уговору стоји (а не вјерујем) да Влада гарантује поврат кредита, онда то мозе бити велики проблем (за Додика). Ако у уговору не стоји (изрицито, или ако из одредаба уговора то произилази) да Влада гарантује за поврат кредита, онда це се Додику ту теско (ја бих рекао никако) моци да импутира изврсење кривицног дјела злоупотреба слузбеног полозаја. С друге стране, треба видјети засто је Павловиц банка (вјероватно Слободан Павловиц) тразила да Додик стави пецат Владе. Додик га сигурно ту није ставио на своју руку. Засто би. Вјероватно се ту ради о томе да за добијање тог кредита (који није мали) у том моменту Додик није понудио никакав инструмент обезбиједјења (ако се не варам хипотека на некретнини заснована је тек годину дана касније. Посто Павловиц (Слободан) није могао да се супростави Додику и не одобри кредит (Додик је вец у том моменту био моцан и неумољив), вјероватно је рекао Додику "дај бар стави пецат Владе, бице ми лаксе", и тако је тај кредит привремено (до стављања хипотеке на објекту који јос није био купљен) био "обезбједјен" пецатом ("гаранцијом") Владе. Импровизација која некога (Додика) мозе костати, али и то је упитно. Независно од овог (пецата) ту се појављују питања прања и поријкла новца, итд., итд.

Name

Рудар Готов Црко

09.01.2016 12:48

Нешто се питам да ли је печат Владе, са потписом предсједника Владе, био и на документу којим је 2007 год. приватницима предат у руке (без борбе) Рудник Олова и цинка Сасе код Сребренице, и 2010 год. кад је Влада РС гурнула у стечај своју (значи ДРЖАВНУ)фирму која је прије тога управљала профитабилним рудником. Том приликом је дрзава РС (претпоставите ко) прво дозволила да оде у стецај дрзавна (понављам, ДРЗАВНА) фирма која је управљала рудником, да би исти рудник дала приватној фирми. Вецински власници (2/3) те приватне фирме (која сада управља рудником) су неки србијански тајкуни бивси директори Генеxа (скоро сви због криминала на потерницама неколико земаља окрузења), а мањински власник (1/3) једна фирма са Кипра (зна се и која), цији је власник, како се отворено прица у Сребреници, један нас високопозиционирани политицар (за претпоставити је који). Уствари, дрзава је без тендера и концесионог уговора, прво дала приватној фирми рудник на располагање, па тек онда своју (ДРЗАВНУ) фирму након 5 година гурнула у стецај. У моменту стецаја, приватна фирма (нови корисник рудника) дуговала је дрзавној фирми која је отисла у стецај преко 3 милиона КМ, које мозда никада нису врацене. Након отварања стецаја, стецајни управници (прво један, па онда овој сто је сад) приватној фирми (новом кориснику рудника) из стецајне масе продали су у бесцијење и по симболицној цијени сву вриједну покретну и непокретну имовину. Сада се руда извози у иностранство (знаци не прерадјује у земљи) испод трзисних цијена и тако ускрацује порез на добит дрзави. Исто сто су радили Литванци са производима фабрике Бирац. СИПА за све ово зна и има све податке, али по том питању никад ниста није предузимала. Претпостављате засто. МИ МАЛИ АКЦИОНАРИ БИВСЕ ДРЗАВНЕ ФИРМЕ И БИВСИ РАДНИЦИ РУДНИКА СЕ ПИТАМО: ДА ЛИ ЋЕ СЕ "НОВА" СИПА ТИМ ПИТАЊЕМ ИКАДА ПОЗАБАВИТИ

Name

ДЕ ГОТХИА

08.01.2016 12:36

АКО ЈЕ ТО ИСТИНА, БИЋЕ ПРАВДЕ И ТО НА ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ДА ЛИ ЈЕ ЊЕМУ ТАДА БИЛО СТАЛО ДА КАО ПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ ЧУВА УГЛЕД РЕПУЛИКЕ СРПСКЕ, КАД ЈЕ ДОПУСТИО ДА СЕ СТАВИ ПЕЧАТ НА ПРИВАТНИ УГОВОР О КУПОВИНИ НЕКРЕТНИНЕ... ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПОСТЕЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

08.01.2016 12:41

Као и авион који се званично називао Авион Владе РС а када је Миле изабран за предсједника РС авион је пошао за њим и сада се назива Авион предсједника РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

08.01.2016 22:29

И за жену и кћерку, да могу летјети у шопинг.

Name

алтец

08.01.2016 12:43

Није битан пецат нити вилетина на Дедињу дај ти нама Миле хљеба и игара,крканлука и прослава,референдума и отцјепљења,патриота и издајника............

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

08.01.2016 13:28

Конфискација све имовине од криминалаца који су крвљу створену дрзаву до краја опљацкали.Вјесање на тргу Крајине.

Name

Брко

08.01.2016 12:44

То да неби неко споменуо "а гдје је пецат"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прћија

08.01.2016 12:48

Биће да сад Душко руши уставни сyстем РС. :) Без обзира на све, мора да је цабинет печатодавца исцрпио све спинове јер постају отужни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непристрасно

08.01.2016 12:52

Треба бити непристрасан и истраге водити о свему незаконитом. Треба видјети какву је нови в.д. директора Агенције за лијекове потврду на конкурс прилозио о свом искуству у руководјењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свередом

08.01.2016 20:19

Сваки криминал истразити.

Name

Комунист

08.01.2016 12:53

Додику је стало до Републике Српске као до лањског снијега,за њега је нај битније да јос мало прикупи то сто је преостало неопљацкано а народ Републике Српске подразумијева за своје робове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дада

08.01.2016 12:54

ТО ЈЕ НАЈМАЊИ ПРОБЛЕМ КОЈИ СУ УЦИНИЛИ ДЗАБА ИМ ВИЛЕ И СВЕ СТО СУ ОНИ ПРАВИЛИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

кд

08.01.2016 13:01

Злоупотреба положаја или овлаштења Члан 220. (1) Службена или одговорна особа у институцијама Босне и Херцеговине, која искориштавањем свог службеног положаја или овлаштења, прекорачивши границе свог службеног овлаштења или не извршивши своје службене дужности, прибави себи или другом какву корист, другом нанесе какву штету или теже повриједи права другог, казнит ће се казном затвора од шест мјесеци до пет година. (2)Ако је кривичним дјелом из става 1. овог члана прибављена имовинска корист у износу који прелази 10.000 КМ, учинитељ ће се казнити казном затвора од једне до десет година. (3)Ако је кривичним дјелом из става 1. овог члана прибављена имовинска корист у износу који прелази 50.000 КМ, учинитељ ће се казнити казном затвора најмање три године. (4)Прибављена корист бит ће одузета Али ово све треба доказати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхиле

08.01.2016 22:02

У институцијама БиХ. Влада РС је институција РС, а не БиХ.

Name

борац

08.01.2016 13:19

Опозиција или издајници??Сад је мало јасније засто Баја назива издајницима опозицију јер нису прецутале кримал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

08.01.2016 13:21

Јадно је то али има и они који оправдавају такво понасање јер баја их је убиједи сто и није теско кад се ради о тој врсти људи.Није он струцњак за то вец су они дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

08.01.2016 13:24

Ја мислим да би било најбоље да се Миле наљути и оде на Кајманска острва

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајка

08.01.2016 13:33

коментарисм вијести које су као издвојене и за које сматрам да је вриједно дати мој коментар .да бих се одмах оградила од оних злонамјрника који це мозда реплицирати на мој пост.као сто видите из наслова ја сам из сарајева,и сад бих требала реци ,ма бас ме брига госп.додик крадите ,варајте, униставајте мене се то не тице јер сам из БИХ.напротив ! овакву дрскост никад нигдје нисам процитала ,цула и видјела .да је једа цовјек приваризирао цијел народ ,све ресурсе половине дрзаве и даје сукцесивно урусава а узгредрецено брани интересе тог истог народа и те исте територије коју он назива "дрзавом" јадна је та дрзава којом овај "господин" влада..негдје сам процитала да је РС дупло висе задузена од ФБИХ и да има скоро дупло мање становника.да су сви јавни ресурси распродани .а знам да су плаце и пензије скоро па дупло мање.ако ико ову дрзаву ,мислим на босну ,а РС дефакто доведе до пропасти то це бити "господин"додик. не могу бити весела на ту цињеницу никако ..на некој другој вијести сам цитајуцу коментаре процитала и један пост гдје тамо неки патриота српски позива додика да се одцјепи од босне ,па сам се запитала ста це бити ако се одцепи РС од босне ,зивјет це се боље ? гдје цес онда ,ко це те признати , дати новац..ццццц сацувај бозе таквог патриотизма који сједи у топлој соби и куцка по тастатури а не вјерујем да је и пунољетан.сјецам се кад је 90.година босна се осамосталила и гдје је алија рекао нама босњацима "сад цесте јести златнима касикама" а ми богами нема ни металних касика а ста заграбити у ту касику је мисаони глагол.сјецате се прије двије године кад је сарајево горјело ,неки у РС су говорили како се зели изврсити удар на српску ,како је то смисљено да се деструисе српски народ и слицно ,ја сам била на тим демонстрацијама и видјела да народ нема стрпљења висе ,кад би бакир или било који босњацки политицар радио ово сто додик ради ја вјерујем да би горио ко вјецна ватрана на титовој...да су се накрали босњацки политиари то је јавна тајна,само су вец одавно повукли руцну.ово све сам написалау огорцена да је један цовјек створио ДЈЛ(друство једног лица ) од цијелог једног народа ,једног доброг народа ,вриједног ,постеног ,као сто је то српски народ .сад нека се љути ко год зели на мене ,нека коментарисе мој пост,али ја сам само изњела мој став и цињенице које сам негдје процитала или цула.лијеп позз из напокон сунцаног сарајева !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.01.2016 13:56

Управо један реалан и назалост за нас истинит коментар.

Name

За сарајку

08.01.2016 14:39

Одличан коментар.Иако си Бошњакиња слажем се са свим што си написала.. :) Наравно мало сам се нашалила...увијек ћу поздравити оваква нормална размишљања само их је у последње вријеме јако мало.Лијеп поздрав!

Name

Последњи кинески царили нас нглас и засјели у фотеље.

08.01.2016 18:30

Подрзавам твој коментар. И даље сматрам да је народ у БиХ паметнији од својих политицара,иако не би требало бити тако јер их је народ изабрао. Они су нас изварали и у предизборној кампањи а и након сто су добили власт. Основни проблем је по мени повјерење. Како срби да вјерују другим и обрнуто у све три комбинације,за сва три народа? Како висе вјеровати родјеном оцу ако је на некој функцији јер краде док је ту,све конта нисам сигуран за други мандат па да се обезбједим?! Ово је пребогата дрзава јер је годинама краду сви на свим нивоима.Од Мјесне заједнице,опстине,кантона,ентитета,дрзаве... И сто је најгоре ови на власти би до последњег градјанина бранили своје фотеље све под именом застите националних интереса... Када им се тзв.судство и тузиластво које је априори корумпирано имало приблизи, онда сви се бране да је то напад на РС,на хрвате,на босњаке... Сви наси водеци политицари су били под истрагом и на суду и сви су се извукли. Цовиц постен уз одстету. Иваниц постен, Саровиц постен уз дебеле паре,Додик ослободјен висе пута и ко зна јос не сјецам се висе тих криминалаца. Да. Лагумдзија па онај Бицацкиц и онај Кемал из Управе за индиректно опорезивање који је толико бахат да оном синдикалцу иза ледја прави магарце уси...Слијепац би видио да је проблем у судству и тузиластву,а нормално је јер их управо ови људи и постављају на та мјеста. Засто? И на крају слисајуци њих са све три стране ста би ми требали? Стити лопове и поново гинути?! Е неце моци,ваљда има у овој земљи критицна маса која це ту багру скинути са власти и не дозволити никакве сукобе. Јер то није национални него њихов лицни лоповски интерес.

Name

сирогојно

08.01.2016 20:02

Браво,и сигурно је тако...ја сам из б.л....и свака вам је на мјесту,,,,,ал ја гледам реално и зато вам то тврдим,ал назалост ја сам србин и мањина у рс који тако размисљају..поззз.

Name

Пдп

08.01.2016 22:27

Фуј, за кога се ти бринеш, немој молим те! Вама је у иинтересу да се ми свађамо!

Name

Осо

08.01.2016 14:01

Шта кукате парола снадји се

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипи

08.01.2016 14:09

Само узимај додо ко своје.Зато си се борио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметном доста

08.01.2016 14:11

Душко Томић адвокат. Сада је све много јасније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стјеп

08.01.2016 14:13

Све је твоје само узимај!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.01.2016 14:16

Побједник на изборима за предсједника иде у обилазак дрзаве.када је досао у једну сколу каза одвои им 20 хиљада да среде сколу.Кад додје у обилазак затвора казе одвоји им 2 милиона за уредјење затвора.Пита га благајник како сколи 20 хиљада а затвору 2 милиона?Одговори му предсједник.На крају мандата нецес у сколу него у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

08.01.2016 14:22

Хоће Павловић доброчинитељ да врати еуриће процјенио да је сад прилика за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

08.01.2016 14:31

Ре: Сарајка Нисте ви из БиХ, него из Федерације БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дфк

08.01.2016 18:14

Ниси ни ти паметан, него глуп!

Name

Ре загор

08.01.2016 20:32

Ти си хајван из БиХ зар је вазно из којег си ентитета!?

Name

Чико

09.01.2016 17:01

Звјезда тјера мјесеца...

Name

пп1

08.01.2016 14:38

А гдје пецат

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

08.01.2016 14:51

ПА ЉУДИ МОЈИ, ВЕЋИНА ЉУДИ ЈЕ УЗИМАЛА КРЕДИТЕ И СВИ ЗНАМО ДА КАДА ПОПУЊАВАМО ЗАХТЈЕВ ЗА КРЕДИТ ЗАХТЈЕВ ТИ ОВЈЕРАВА РАЧУНОВОДСТВО ФИРМЕ И РУКОВОДИЛАЦ ФИРМЕ, КАО И АДМИНИСТРАТИВНУ ЗАБРАНУ.ШТА ЈЕ ТУ СПОРНО ШТО СЕ ПЕЧАТ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАЛАЗИ НА ТИМ ФОРМУЛАРИМА. ПРЕДСЈЕДНИК ДОДИК ЈЕ ТАДА БИО У ВЛАДИ РС, ДАКЛЕ ПАПИРЕ МУ ЈЕ ОВЈЕРИО ПОСЛОДАВАЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.01.2016 15:14

Тацно тако то само знају они који су дизали кредите

Name

Луди Милојко

08.01.2016 17:03

Петре ти су будала.Па није додик вилу куповао за владу вец за себе.Није додик влада нити је он Република Српска.На којим си ти Петре дрогама, хитно промијени дилера.

Name

Д

08.01.2016 17:57

Нисам знала да се институција ентитета сматра фирмом. Нити да инситуција ентитета може да гарантује за кредит физичког лица. По томе, да ли Влада гарантује печатом свим министрима и свим запосленима у Влади? Због чега сам Додик није изнео такву одбрану или сама Влада, са прописом који то дозвољава?

Name

За Петра

08.01.2016 19:20

Петре друзе,и ја сам дизао не један него доста кредита. Послодавац,а у Милином слуцају Влада РС мозе њему овјерити пецатом његова примања,тј.плату,али не мозе уговор о кредиту. То послодавац никад није овјерио нити мозе свом раднику па макар овај радио у Влади РС. Дизао си кредит гарант,потрази свој уговор...

Name

КОНДОР

08.01.2016 15:02

УХАПСИТИ ГА ПРИЈЕ ПРОСЛАВЕ ДАНА СРПСКЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

па

08.01.2016 16:14

ТО ЗНАЦИ ДАНАС;-мало сутра !

Name

Печатеније

08.01.2016 15:17

Имам и ја неки печат, могу ли ија тако?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

08.01.2016 16:37

ИМАС ПЕЦАТ АЛ´ НЕМАС ГДЈЕ ДА ГА НАВЛАЗИС КАО БАЈА !

Name

ЈОЈ

08.01.2016 15:18

Само не дирајте Доду, он најбоље и највисе ради за Босну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

08.01.2016 15:26

Покварењак и битанга !

ОДГОВОРИТЕ
Name

путин

08.01.2016 15:38

а мицо половина ције пецате он користи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕТО

08.01.2016 15:43

Народе мој требамо једном да схватимо :БАЈА= РЕПУБЛИКА СРПСКА=ПРИВАТНО ВЛАСНИСТВО ,мозе да ради ста хоце ,а ми да цекамо док трава нарасте=овце !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики невесиње

08.01.2016 20:44

Иди паси на ливаду.

Name

Сутра

08.01.2016 16:16

Ако је крив сутра је прави дан да га ухапсите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

турбо тајкун

08.01.2016 16:28

Видим да ниста не знате али реци цу вам,вила у опсте није вила него нова амбасада Р.С.Отварање је сутра на дан Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

08.01.2016 17:06

хахахаххахаха ПАПАК

Name

Брко

08.01.2016 17:13

Јос горе ако је тако

Name

боки

08.01.2016 17:13

Доле дебели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доб

08.01.2016 17:29

Мозда конацно одблокира рацун универзитета да запослени приме плате за пола године или стецај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руши

08.01.2016 18:05

Па народе српски, дајте се једном упамет и једном схватите (док није касно) да је додик амерички плаћеник са задатком да уништи српски род (сумњам да је србин са оваквим нагонима.Њему су амери дали задаћу: уради то и то са српским родом, а од њих узми све сто мошеш. Па видите да он уништава СВЕ... Са човићем и изетбеговићем договара 3. ентитет, а посавина се изграђује, како би (као млада_лијепа) ушла у тај ентитет. Прогледајте народе српски, ако очи имате...И безокима је то видљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

08.01.2016 18:27

Захјтев за кредит /код било које банке/ у овом случају Павловић банке, овјерава Послодавац /тј. гдје подносилац захтјева ради/ у овом случају Влада. А уговор о кредиту кад се кредит одобри подразумјева се, потписује банка и клијент коме је кредит одобрен. /Није могуће да је овај уговор са печатом Владе. АКО НИЈЕ ОВАКО,онда се то зове "СТРАШНО".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

08.01.2016 19:14

Патриотски чин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сwеден

08.01.2016 19:19

Такав пецат је имао и Сулејман велики

ОДГОВОРИТЕ
Name

страхиња

08.01.2016 19:32

Хароде, а шта ако се пронађе да је прије него што је активирао кредит Влада извршила исплату виле са Буџета?? Сјећате те ли се да је вила купљена трансфером новца скоро годину дана раније, а кредит је реализован касније??? Овце остају овце!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

08.01.2016 20:21

За сав овај криминала И сиромаство у РС нек се стиде они који су му вјеровали, који су гласали за банду мафијаску.дабогда их Баја јос висе осиромасио. Савјест ми је циста, хер никад за њих нисам гласала, иако Сам сиромасна, никад ме нису могли купити за својих 20 биједни марака,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

08.01.2016 20:45

А јел ви у својој фирми овјеравате папире за кредит??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.о.о Дзакара

08.01.2016 20:46

Ја гањам да узмем себи бастарда,је.ес дрзаву ионако ми није бас најјаснији однос дрзаве и права сто би рекао дипл правник срда

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

08.01.2016 21:34

Опет и по ко зна који пут ''крупни криминал'' се истражује и процесуира у медијима. Господине Томићу, ви као адвокат би требали знати, сигуран сам да и знате, да је свако изношење у јавност детаља везаних за истрагу кривичног дјела, у фази тужилачке истраге, ометање истраге. Јасно је да сте се укључили у ''политички рат'' позиције и опозиције у Републици Српској. Ово је скрнављење професије којом се бавите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели...

08.01.2016 21:42

Неопјевани криминалац који се крије иза Српске и српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Стембиљдзија

08.01.2016 21:58

Не знам засто је Банка тразила пецат владе,ако је то уговор са запослеником неке фирме онда се кредит односи на владу и у њој упосленика Додика.Знаци даје се према плати,ако му плата није велика или довољно велика како су онда истом дали кредит који не мозе да врати из примања.Да су тразили хипотеку или какву другу заститу па да дају толики кредит.Знаци да је кредит политицки а не економски,за ста се мозе десити да одговара уз примаоца кредита и одговорна особа из банке или цак и њезин власник.Јер је оцито да је за рецени кредит добио неку противуслугу,нико здраворазуман не даје толики новац тек тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

08.01.2016 22:58

Миле печат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брцко

08.01.2016 23:19

Не кривите додика морао је цовјек платити нецим оволику црквену и политицку руљу која долази на прославу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар је го

09.01.2016 02:36

Криминалац је и даље дрзак. Направио је непребројиво много теских кривицних дјела, подрио је устав, органе дрзаве, опљацкао будзет, итд, итд. Он це висе пута бити осудјен на дозивотну робију али кад га први пут осуде на дозивотну, славицемо тај дан као Дан Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОРМАЛНО!!

09.01.2016 11:13

Да би физичко лице добило кредит, потребна је потврда са печатом организације у којој је запослено. Ако немате боље доказе о КРИМИНАЛУ у вези тог кредита; немојте се БРУКАТИ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

светко

09.01.2016 11:30

Неки се овде праве луди, разлика је када је печат на уговору, а друго је печат на административној забрани, немојте да браните самовољу баје који је по својој дрскости превазишао и самог себе. криви сте и ви многи који сте га устоличили, а нарочито они који нису излази на изборе и индиректно су саучесници његовог пљачкања, размислите ако имате с чим????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре светко

09.01.2016 12:40

Гдје је тај уговор са печатом Владе РС. Нико га до сада није видио а пресуда је пала.Ако вјерујемо у право и правду сачекајмо одлуке Тужилаштва и Суда БиХ, који треба да раде непристрасно и независно.Ево и ја кажем украо је милионе али као већина нас немам појма дали је или није.

Name

нн

09.01.2016 14:04

Ако је ово истина, дно дна. Невјероватно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

10.01.2016 09:46

ХА,ХА,ПА НАРОДНЕ ПАРЕ,МОРАЈУ ИМАТ ПЕЦАТ,ФУЈ ДЕЗЕРТЕРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таксират

10.01.2016 10:30

Његова судбина је већ запечаћена и тада ће бити само три дана музике, а шта и с чим ће нарад даље, то је велико питање. Другим ријечима, мало нафаке од 'ко се задњи смије'.

Name

Мицо

10.01.2016 19:56

Господине додик ја сам заинтересован да купим трецину републике српске само да буде повољно.Молим те потписи ми тај уговор и притисни ми са пецетом од твоје фирме.гаранција нека буде та твоје двије трецине твоје приватне републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Читач

10.01.2016 21:44

Сва с..ња која је направио Милорад Додик, кад тад доћи ће му на наплату.Оно што видим као реалну опасност по грађане Републике Српске је то што дотични и те како рачуна на подршку полиције. Биће спреман да ју изведе на улице само да би одржао своју позицију. То је катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поносни сиромах

17.01.2016 09:55

Миле дабогда умро мањи него што си се родио

ОДГОВОРИТЕ