Na ugovoru o kreditu za vilu pečat Vlade

Milorad Dodik je ugovor o privatnom kreditu ovjerio pečatom Vlade Republike Srpske, tvrdi u razgovoru za TV1 advokat vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića. Kategoričan je i da više nema dileme da državne pravosudne institucije vode istragu u slučaju Pavlović banke.

Republika Srpska 08.01.2016 | 13:30
Na ugovoru o kreditu za vilu pečat Vlade

Vlasnik se tretira kao svjedok, a meta je upravo sporni kredit kojim je Dodik kupio vilu u beogradskom elitnom naselju Dedinje.

Vlasnik Pavlović banke trenutno je u SAD, čiji je i državljanin. Krajem januara, po povratku u BiH, ponovo će razgovarati s državnim Tužilaštvom. Sva dokumentacija i raspoložive informacije bit će na raspolaganju tužiocima i SIPA.

„Na osnovu onoga što ja znam i vidim, kredit je formalno pokriven svim traženim papirima. Sporan je možda samo papir, to jeste Ugovor o kreditu, koji je Dodik ovjerio i pečatom Vlade Republike Srpske. Kada znamo da je to njegov lični kredit, onda pored njegovog potpisa ne može stajati pečat Vlade, jer kredit nije dat Vladi nego Dodiku kao fizičkom licu.", kaže Duško Tomić, advokat Slobodana Pavlovića za TV1.

Posljednji pretres poslovnica Pavlović banke u Bijeljini, Banjaluci i Doboju SIPA je uradila po nalogu državnog Suda, ističe Tomić. Siguran je da je upravo kredit Milorada Dodika glavni razlog pretresa.

Tomić zaključuje da je ovo kap koja je prelila čašu te da činjenica da se i Ministarstvo bezbjednosti i SIPA i Tužilaštvo BiH i opozicija u Republici Srpskoj podigla na noge, govori da tu nešto ima.

 

Komentari / 87

Ostavite komentar
Name

Milos

08.01.2016 12:36

Nikakvo cudo,jer on Republiku srpsku vidi kao svoje vlasnistvo,a pecat Vlade Republike Srpske za njega je njegov pecat,kao sto je i njegova vila! Mile je sve ovo shvatio kao licno i svoje i to ce biti nas najveci problem!?

ODGOVORITE
Name

Miki

08.01.2016 12:54

Ni to nije vise interesantno. Sve bude i prodje, nista ne traje vjecno. Izgleda da ce se nesto ZAPECATITI i to uskoro.

Name

Mi sami

08.01.2016 12:55

Hapsi!!!!

Name

p

08.01.2016 13:16

Taj bi i na doktorsku uputnicu stavio pečat Vlade! Privatna država Mile Dodika!

Name

lol

08.01.2016 13:21

Živeo Dodik !

Name

loko

08.01.2016 13:38

Dno dna! Mile i svi koji su ucestvovali u ovome moraju odgovarati.

Name

Rudonja

08.01.2016 15:32

Zato Sipa ili sud BiH je nepotreban ,ovako beri koliko hoces a glupi narod neka sisa I gusla, na zdravlje?!!

Name

Citiram

08.01.2016 16:03

- Taj dokument mi je pokazan u Tužilaštvu BiH i ja sam prvo mislio da je neka greška. Mi imamo kopiju tog dokumetna u kojem se pored imena i prezimena Milorada Dodika vidi pečat Vlade RS. A izjava Dodika da sam smutljivac neka mu je na čast, prvi put u životu sam doživio da tako jedan visoki funkcioner sam sebe demantuje, a ja ću uskoro pokazati taj dokument. A predsjedniku Republike Srpske mogu samo poručiti: "Milorade, laka ti noć, ovo ti je kraj", kazao je Tomić.

Name

Savo

08.01.2016 17:38

Pa mora mu ovjeriti firma gdje radi. To bi trebali advokati da znaju

Name

NESTO MISLIM

08.01.2016 18:57

OBJEKTIVNO, FORMALNO PRAVNO. Koja je bila prava funkcija tog pecata na dokumentu (ugovoru) za privatni kredit. To se najbolje moze vidjeti iz sadrzaja ugovora. Ako u ugovoru stoji (a ne vjerujem) da Vlada garantuje povrat kredita, onda to moze biti veliki problem (za Dodika). Ako u ugovoru ne stoji (izricito, ili ako iz odredaba ugovora to proizilazi) da Vlada garantuje za povrat kredita, onda ce se Dodiku tu tesko (ja bih rekao nikako) moci da imputira izvrsenje krivicnog djela zloupotreba sluzbenog polozaja. S druge strane, treba vidjeti zasto je Pavlovic banka (vjerovatno Slobodan Pavlovic) trazila da Dodik stavi pecat Vlade. Dodik ga sigurno tu nije stavio na svoju ruku. Zasto bi. Vjerovatno se tu radi o tome da za dobijanje tog kredita (koji nije mali) u tom momentu Dodik nije ponudio nikakav instrument obezbijedjenja (ako se ne varam hipoteka na nekretnini zasnovana je tek godinu dana kasnije. Posto Pavlovic (Slobodan) nije mogao da se suprostavi Dodiku i ne odobri kredit (Dodik je vec u tom momentu bio mocan i neumoljiv), vjerovatno je rekao Dodiku "daj bar stavi pecat Vlade, bice mi lakse", i tako je taj kredit privremeno (do stavljanja hipoteke na objektu koji jos nije bio kupljen) bio "obezbjedjen" pecatom ("garancijom") Vlade. Improvizacija koja nekoga (Dodika) moze kostati, ali i to je upitno. Nezavisno od ovog (pecata) tu se pojavljuju pitanja pranja i porijkla novca, itd., itd.

Name

Rudar Gotov Crko

09.01.2016 12:48

Nešto se pitam da li je pečat Vlade, sa potpisom predsjednika Vlade, bio i na dokumentu kojim je 2007 god. privatnicima predat u ruke (bez borbe) Rudnik Olova i cinka Sase kod Srebrenice, i 2010 god. kad je Vlada RS gurnula u stečaj svoju (znači DRŽAVNU)firmu koja je prije toga upravljala profitabilnim rudnikom. Tom prilikom je drzava RS (pretpostavite ko) prvo dozvolila da ode u stecaj drzavna (ponavljam, DRZAVNA) firma koja je upravljala rudnikom, da bi isti rudnik dala privatnoj firmi. Vecinski vlasnici (2/3) te privatne firme (koja sada upravlja rudnikom) su neki srbijanski tajkuni bivsi direktori Genexa (skoro svi zbog kriminala na poternicama nekoliko zemalja okruzenja), a manjinski vlasnik (1/3) jedna firma sa Kipra (zna se i koja), ciji je vlasnik, kako se otvoreno prica u Srebrenici, jedan nas visokopozicionirani politicar (za pretpostaviti je koji). Ustvari, drzava je bez tendera i koncesionog ugovora, prvo dala privatnoj firmi rudnik na raspolaganje, pa tek onda svoju (DRZAVNU) firmu nakon 5 godina gurnula u stecaj. U momentu stecaja, privatna firma (novi korisnik rudnika) dugovala je drzavnoj firmi koja je otisla u stecaj preko 3 miliona KM, koje mozda nikada nisu vracene. Nakon otvaranja stecaja, stecajni upravnici (prvo jedan, pa onda ovoj sto je sad) privatnoj firmi (novom korisniku rudnika) iz stecajne mase prodali su u bescijenje i po simbolicnoj cijeni svu vrijednu pokretnu i nepokretnu imovinu. Sada se ruda izvozi u inostranstvo (znaci ne preradjuje u zemlji) ispod trzisnih cijena i tako uskracuje porez na dobit drzavi. Isto sto su radili Litvanci sa proizvodima fabrike Birac. SIPA za sve ovo zna i ima sve podatke, ali po tom pitanju nikad nista nije preduzimala. Pretpostavljate zasto. MI MALI AKCIONARI BIVSE DRZAVNE FIRME I BIVSI RADNICI RUDNIKA SE PITAMO: DA LI ĆE SE "NOVA" SIPA TIM PITANJEM IKADA POZABAVITI

Name

DE GOTHIA

08.01.2016 12:36

AKO JE TO ISTINA, BIĆE PRAVDE I TO NA DAN REPUBLIKE SRPSKE. DA LI JE NJEMU TADA BILO STALO DA KAO PREDSJEDNIK VLADE ČUVA UGLED REPULIKE SRPSKE, KAD JE DOPUSTIO DA SE STAVI PEČAT NA PRIVATNI UGOVOR O KUPOVINI NEKRETNINE... VRIJEME JE ZA POSTENJE

ODGOVORITE
Name

Sinny Boy

08.01.2016 12:41

Kao i avion koji se zvanično nazivao Avion Vlade RS a kada je Mile izabran za predsjednika RS avion je pošao za njim i sada se naziva Avion predsjednika RS.

ODGOVORITE
Name

Piksi

08.01.2016 22:29

I za ženu i kćerku, da mogu letjeti u šoping.

Name

altec

08.01.2016 12:43

Nije bitan pecat niti viletina na Dedinju daj ti nama Mile hljeba i igara,krkanluka i proslava,referenduma i otcjepljenja,patriota i izdajnika............

ODGOVORITE
Name

pravda

08.01.2016 13:28

Konfiskacija sve imovine od kriminalaca koji su krvlju stvorenu drzavu do kraja opljackali.Vjesanje na trgu Krajine.

Name

Brko

08.01.2016 12:44

To da nebi neko spomenuo "a gdje je pecat"

ODGOVORITE
Name

Prćija

08.01.2016 12:48

Biće da sad Duško ruši ustavni system RS. :) Bez obzira na sve, mora da je cabinet pečatodavca iscrpio sve spinove jer postaju otužni.

ODGOVORITE
Name

Nepristrasno

08.01.2016 12:52

Treba biti nepristrasan i istrage voditi o svemu nezakonitom. Treba vidjeti kakvu je novi v.d. direktora Agencije za lijekove potvrdu na konkurs prilozio o svom iskustvu u rukovodjenju.

ODGOVORITE
Name

Sveredom

08.01.2016 20:19

Svaki kriminal istraziti.

Name

Komunist

08.01.2016 12:53

Dodiku je stalo do Republike Srpske kao do lanjskog snijega,za njega je naj bitnije da jos malo prikupi to sto je preostalo neopljackano a narod Republike Srpske podrazumijeva za svoje robove.

ODGOVORITE
Name

dada

08.01.2016 12:54

TO JE NAJMANJI PROBLEM KOJI SU UCINILI DZABA IM VILE I SVE STO SU ONI PRAVILI..

ODGOVORITE
Name

kd

08.01.2016 13:01

Zloupotreba položaja ili ovlaštenja Član 220. (1) Službena ili odgovorna osoba u institucijama Bosne i Hercegovine, koja iskorištavanjem svog službenog položaja ili ovlaštenja, prekoračivši granice svog službenog ovlaštenja ili ne izvršivši svoje službene dužnosti, pribavi sebi ili drugom kakvu korist, drugom nanese kakvu štetu ili teže povrijedi prava drugog, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina. (2)Ako je krivičnim djelom iz stava 1. ovog člana pribavljena imovinska korist u iznosu koji prelazi 10.000 KM, učinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina. (3)Ako je krivičnim djelom iz stava 1. ovog člana pribavljena imovinska korist u iznosu koji prelazi 50.000 KM, učinitelj će se kazniti kaznom zatvora najmanje tri godine. (4)Pribavljena korist bit će oduzeta Ali ovo sve treba dokazati.

ODGOVORITE
Name

Chile

08.01.2016 22:02

U institucijama BiH. Vlada RS je institucija RS, a ne BiH.

Name

borac

08.01.2016 13:19

Opozicija ili izdajnici??Sad je malo jasnije zasto Baja naziva izdajnicima opoziciju jer nisu precutale krimal.

ODGOVORITE
Name

mislim

08.01.2016 13:21

Jadno je to ali ima i oni koji opravdavaju takvo ponasanje jer baja ih je ubijedi sto i nije tesko kad se radi o toj vrsti ljudi.Nije on strucnjak za to vec su oni dno.

ODGOVORITE
Name

vuper

08.01.2016 13:24

Ja mislim da bi bilo najbolje da se Mile naljuti i ode na Kajmanska ostrva

ODGOVORITE
Name

sarajka

08.01.2016 13:33

komentarism vijesti koje su kao izdvojene i za koje smatram da je vrijedno dati moj komentar .da bih se odmah ogradila od onih zlonamjrnika koji ce mozda replicirati na moj post.kao sto vidite iz naslova ja sam iz sarajeva,i sad bih trebala reci ,ma bas me briga gosp.dodik kradite ,varajte, unistavajte mene se to ne tice jer sam iz BIH.naprotiv ! ovakvu drskost nikad nigdje nisam procitala ,cula i vidjela .da je jeda covjek privarizirao cijel narod ,sve resurse polovine drzave i daje sukcesivno urusava a uzgredreceno brani interese tog istog naroda i te iste teritorije koju on naziva "drzavom" jadna je ta drzava kojom ovaj "gospodin" vlada..negdje sam procitala da je RS duplo vise zaduzena od FBIH i da ima skoro duplo manje stanovnika.da su svi javni resursi rasprodani .a znam da su place i penzije skoro pa duplo manje.ako iko ovu drzavu ,mislim na bosnu ,a RS defakto dovede do propasti to ce biti "gospodin"dodik. ne mogu biti vesela na tu cinjenicu nikako ..na nekoj drugoj vijesti sam citajucu komentare procitala i jedan post gdje tamo neki patriota srpski poziva dodika da se odcjepi od bosne ,pa sam se zapitala sta ce biti ako se odcepi RS od bosne ,zivjet ce se bolje ? gdje ces onda ,ko ce te priznati , dati novac..ccccc sacuvaj boze takvog patriotizma koji sjedi u toploj sobi i kucka po tastaturi a ne vjerujem da je i punoljetan.sjecam se kad je 90.godina bosna se osamostalila i gdje je alija rekao nama bosnjacima "sad ceste jesti zlatnima kasikama" a mi bogami nema ni metalnih kasika a sta zagrabiti u tu kasiku je misaoni glagol.sjecate se prije dvije godine kad je sarajevo gorjelo ,neki u RS su govorili kako se zeli izvrsiti udar na srpsku ,kako je to smisljeno da se destruise srpski narod i slicno ,ja sam bila na tim demonstracijama i vidjela da narod nema strpljenja vise ,kad bi bakir ili bilo koji bosnjacki politicar radio ovo sto dodik radi ja vjerujem da bi gorio ko vjecna vatrana na titovoj...da su se nakrali bosnjacki politiari to je javna tajna,samo su vec odavno povukli rucnu.ovo sve sam napisalau ogorcena da je jedan covjek stvorio DJL(drustvo jednog lica ) od cijelog jednog naroda ,jednog dobrog naroda ,vrijednog ,postenog ,kao sto je to srpski narod .sad neka se ljuti ko god zeli na mene ,neka komentarise moj post,ali ja sam samo iznjela moj stav i cinjenice koje sam negdje procitala ili cula.lijep pozz iz napokon suncanog sarajeva !

ODGOVORITE
Name

ja

08.01.2016 13:56

Upravo jedan realan i nazalost za nas istinit komentar.

Name

Za sarajku

08.01.2016 14:39

Odličan komentar.Iako si Bošnjakinja slažem se sa svim što si napisala.. :) Naravno malo sam se našalila...uvijek ću pozdraviti ovakva normalna razmišljanja samo ih je u poslednje vrijeme jako malo.Lijep pozdrav!

Name

Poslednji kineski carili nas nglas i zasjeli u fotelje.

08.01.2016 18:30

Podrzavam tvoj komentar. I dalje smatram da je narod u BiH pametniji od svojih politicara,iako ne bi trebalo biti tako jer ih je narod izabrao. Oni su nas izvarali i u predizbornoj kampanji a i nakon sto su dobili vlast. Osnovni problem je po meni povjerenje. Kako srbi da vjeruju drugim i obrnuto u sve tri kombinacije,za sva tri naroda? Kako vise vjerovati rodjenom ocu ako je na nekoj funkciji jer krade dok je tu,sve konta nisam siguran za drugi mandat pa da se obezbjedim?! Ovo je prebogata drzava jer je godinama kradu svi na svim nivoima.Od Mjesne zajednice,opstine,kantona,entiteta,drzave... I sto je najgore ovi na vlasti bi do poslednjeg gradjanina branili svoje fotelje sve pod imenom zastite nacionalnih interesa... Kada im se tzv.sudstvo i tuzilastvo koje je apriori korumpirano imalo priblizi, onda svi se brane da je to napad na RS,na hrvate,na bosnjake... Svi nasi vodeci politicari su bili pod istragom i na sudu i svi su se izvukli. Covic posten uz odstetu. Ivanic posten, Sarovic posten uz debele pare,Dodik oslobodjen vise puta i ko zna jos ne sjecam se vise tih kriminalaca. Da. Lagumdzija pa onaj Bicackic i onaj Kemal iz Uprave za indirektno oporezivanje koji je toliko bahat da onom sindikalcu iza ledja pravi magarce usi...Slijepac bi vidio da je problem u sudstvu i tuzilastvu,a normalno je jer ih upravo ovi ljudi i postavljaju na ta mjesta. Zasto? I na kraju slisajuci njih sa sve tri strane sta bi mi trebali? Stiti lopove i ponovo ginuti?! E nece moci,valjda ima u ovoj zemlji kriticna masa koja ce tu bagru skinuti sa vlasti i ne dozvoliti nikakve sukobe. Jer to nije nacionalni nego njihov licni lopovski interes.

Name

sirogojno

08.01.2016 20:02

Bravo,i sigurno je tako...ja sam iz b.l....i svaka vam je na mjestu,,,,,al ja gledam realno i zato vam to tvrdim,al nazalost ja sam srbin i manjina u rs koji tako razmisljaju..pozzz.

Name

Pdp

08.01.2016 22:27

Fuj, za koga se ti brineš, nemoj molim te! Vama je u iinteresu da se mi svađamo!

Name

Oso

08.01.2016 14:01

Šta kukate parola snadji se

ODGOVORITE
Name

sipi

08.01.2016 14:09

Samo uzimaj dodo ko svoje.Zato si se borio!

ODGOVORITE
Name

pametnom dosta

08.01.2016 14:11

Duško Tomić advokat. Sada je sve mnogo jasnije.

ODGOVORITE
Name

stjep

08.01.2016 14:13

Sve je tvoje samo uzimaj!?

ODGOVORITE
Name

vic

08.01.2016 14:16

Pobjednik na izborima za predsjednika ide u obilazak drzave.kada je dosao u jednu skolu kaza odvoi im 20 hiljada da srede skolu.Kad dodje u obilazak zatvora kaze odvoji im 2 miliona za uredjenje zatvora.Pita ga blagajnik kako skoli 20 hiljada a zatvoru 2 miliona?Odgovori mu predsjednik.Na kraju mandata neces u skolu nego u zatvor.

ODGOVORITE
Name

...

08.01.2016 14:22

Hoće Pavlović dobročinitelj da vrati euriće procjenio da je sad prilika za to.

ODGOVORITE
Name

Загор

08.01.2016 14:31

Re: Sarajka Нисте ви из БиХ, него из Федерације БиХ.

ODGOVORITE
Name

dfk

08.01.2016 18:14

Nisi ni ti pametan, nego glup!

Name

Re zagor

08.01.2016 20:32

Ti si hajvan iz BiH zar je vazno iz kojeg si entiteta!?

Name

Čiko

09.01.2016 17:01

Zvjezda tjera mjeseca...

Name

pp1

08.01.2016 14:38

A gdje pecat

ODGOVORITE
Name

ПЕТАР

08.01.2016 14:51

ПА ЉУДИ МОЈИ, ВЕЋИНА ЉУДИ ЈЕ УЗИМАЛА КРЕДИТЕ И СВИ ЗНАМО ДА КАДА ПОПУЊАВАМО ЗАХТЈЕВ ЗА КРЕДИТ ЗАХТЈЕВ ТИ ОВЈЕРАВА РАЧУНОВОДСТВО ФИРМЕ И РУКОВОДИЛАЦ ФИРМЕ, КАО И АДМИНИСТРАТИВНУ ЗАБРАНУ.ШТА ЈЕ ТУ СПОРНО ШТО СЕ ПЕЧАТ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАЛАЗИ НА ТИМ ФОРМУЛАРИМА. ПРЕДСЈЕДНИК ДОДИК ЈЕ ТАДА БИО У ВЛАДИ РС, ДАКЛЕ ПАПИРЕ МУ ЈЕ ОВЈЕРИО ПОСЛОДАВАЦ.

ODGOVORITE
Name

Marko

08.01.2016 15:14

Tacno tako to samo znaju oni koji su dizali kredite

Name

Ludi Milojko

08.01.2016 17:03

Petre ti su budala.Pa nije dodik vilu kupovao za vladu vec za sebe.Nije dodik vlada niti je on Republika Srpska.Na kojim si ti Petre drogama, hitno promijeni dilera.

Name

D

08.01.2016 17:57

Nisam znala da se institucija entiteta smatra firmom. Niti da insitucija entiteta može da garantuje za kredit fizičkog lica. Po tome, da li Vlada garantuje pečatom svim ministrima i svim zaposlenima u Vladi? Zbog čega sam Dodik nije izneo takvu odbranu ili sama Vlada, sa propisom koji to dozvoljava?

Name

Za Petra

08.01.2016 19:20

Petre druze,i ja sam dizao ne jedan nego dosta kredita. Poslodavac,a u Milinom slucaju Vlada RS moze njemu ovjeriti pecatom njegova primanja,tj.platu,ali ne moze ugovor o kreditu. To poslodavac nikad nije ovjerio niti moze svom radniku pa makar ovaj radio u Vladi RS. Dizao si kredit garant,potrazi svoj ugovor...

Name

KONDOR

08.01.2016 15:02

UHAPSITI GA PRIJE PROSLAVE DANA SRPSKE..

ODGOVORITE
Name

pa

08.01.2016 16:14

TO ZNACI DANAS;-malo sutra !

Name

Pečatenije

08.01.2016 15:17

Imam i ja neki pečat, mogu li ija tako?

ODGOVORITE
Name

hm

08.01.2016 16:37

IMAS PECAT AL´ NEMAS GDJE DA GA NAVLAZIS KAO BAJA !

Name

JOJ

08.01.2016 15:18

Samo ne dirajte Dodu, on najbolje i najvise radi za Bosnu.

ODGOVORITE
Name

Milutin

08.01.2016 15:26

Pokvarenjak i bitanga !

ODGOVORITE
Name

putin

08.01.2016 15:38

a mico polovina cije pecate on koristi?

ODGOVORITE
Name

ETO

08.01.2016 15:43

Narode moj trebamo jednom da shvatimo :BAJA= REPUBLIKA SRPSKA=PRIVATNO VLASNISTVO ,moze da radi sta hoce ,a mi da cekamo dok trava naraste=ovce !

ODGOVORITE
Name

miki nevesinje

08.01.2016 20:44

Idi pasi na livadu.

Name

Sutra

08.01.2016 16:16

Ako je kriv sutra je pravi dan da ga uhapsite.

ODGOVORITE
Name

turbo tajkun

08.01.2016 16:28

Vidim da nista ne znate ali reci cu vam,vila u opste nije vila nego nova ambasada R.S.Otvaranje je sutra na dan Republike.

ODGOVORITE
Name

Ludi Milojko

08.01.2016 17:06

hahahahhahaha PAPAK

Name

Brko

08.01.2016 17:13

Jos gore ako je tako

Name

boki

08.01.2016 17:13

Dole debeli.

ODGOVORITE
Name

dob

08.01.2016 17:29

Mozda konacno odblokira racun univerziteta da zaposleni prime plate za pola godine ili stecaj.

ODGOVORITE
Name

Ruši

08.01.2016 18:05

Pa narode srpski, dajte se jednom upamet i jednom shvatite (dok nije kasno) da je dodik američki plaćenik sa zadatkom da uništi srpski rod (sumnjam da je srbin sa ovakvim nagonima.Njemu su ameri dali zadaću: uradi to i to sa srpskim rodom, a od njih uzmi sve sto mošeš. Pa vidite da on uništava SVE... Sa čovićem i izetbegovićem dogovara 3. entitet, a posavina se izgrađuje, kako bi (kao mlada_lijepa) ušla u taj entitet. Progledajte narode srpski, ako oči imate...I bezokima je to vidljivo.

ODGOVORITE
Name

dm

08.01.2016 18:27

Zahjtev za kredit /kod bilo koje banke/ u ovom slučaju Pavlović banke, ovjerava Poslodavac /tj. gdje podnosilac zahtjeva radi/ u ovom slučaju Vlada. A ugovor o kreditu kad se kredit odobri podrazumjeva se, potpisuje banka i klijent kome je kredit odobren. /Nije moguće da je ovaj ugovor sa pečatom Vlade. AKO NIJE OVAKO,onda se to zove "STRAŠNO".

ODGOVORITE
Name

Brod

08.01.2016 19:14

Patriotski čin.

ODGOVORITE
Name

Sweden

08.01.2016 19:19

Takav pecat je imao i Sulejman veliki

ODGOVORITE
Name

страхиња

08.01.2016 19:32

Hароде, а шта ако се пронађе да је прије него што је активирао кредит Влада извршила исплату виле са Буџета?? Сјећате те ли се да је вила купљена трансфером новца скоро годину дана раније, а кредит је реализован касније??? Овце остају овце!!

ODGOVORITE
Name

Mila

08.01.2016 20:21

Za sav ovaj kriminala I siromastvo u RS nek se stide oni koji su mu vjerovali, koji su glasali za bandu mafijasku.dabogda ih Baja jos vise osiromasio. Savjest mi je cista, her nikad za njih nisam glasala, iako Sam siromasna, nikad me nisu mogli kupiti za svojih 20 bijedni maraka,.

ODGOVORITE
Name

Aco

08.01.2016 20:45

A jel vi u svojoj firmi ovjeravate papire za kredit??

ODGOVORITE
Name

D.o.o Dzakara

08.01.2016 20:46

Ja ganjam da uzmem sebi bastarda,je.es drzavu ionako mi nije bas najjasniji odnos drzave i prava sto bi rekao dipl pravnik srda

ODGOVORITE
Name

kameleon

08.01.2016 21:34

Opet i po ko zna koji put ''krupni kriminal'' se istražuje i procesuira u medijima. Gospodine Tomiću, vi kao advokat bi trebali znati, siguran sam da i znate, da je svako iznošenje u javnost detalja vezanih za istragu krivičnog djela, u fazi tužilačke istrage, ometanje istrage. Jasno je da ste se uključili u ''politički rat'' pozicije i opozicije u Republici Srpskoj. Ovo je skrnavljenje profesije kojom se bavite.

ODGOVORITE
Name

Beli...

08.01.2016 21:42

Neopjevani kriminalac koji se krije iza Srpske i srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

Mile Stembiljdzija

08.01.2016 21:58

Ne znam zasto je Banka trazila pecat vlade,ako je to ugovor sa zaposlenikom neke firme onda se kredit odnosi na vladu i u njoj uposlenika Dodika.Znaci daje se prema plati,ako mu plata nije velika ili dovoljno velika kako su onda istom dali kredit koji ne moze da vrati iz primanja.Da su trazili hipoteku ili kakvu drugu zastitu pa da daju toliki kredit.Znaci da je kredit politicki a ne ekonomski,za sta se moze desiti da odgovara uz primaoca kredita i odgovorna osoba iz banke ili cak i njezin vlasnik.Jer je ocito da je za receni kredit dobio neku protivuslugu,niko zdravorazuman ne daje toliki novac tek tako

ODGOVORITE
Name

dnk

08.01.2016 22:58

Mile pečat!

ODGOVORITE
Name

brcko

08.01.2016 23:19

Ne krivite dodika morao je covjek platiti necim ovoliku crkvenu i politicku rulju koja dolazi na proslavu.

ODGOVORITE
Name

car je go

09.01.2016 02:36

Kriminalac je i dalje drzak. Napravio je neprebrojivo mnogo teskih krivicnih djela, podrio je ustav, organe drzave, opljackao budzet, itd, itd. On ce vise puta biti osudjen na dozivotnu robiju ali kad ga prvi put osude na dozivotnu, slavicemo taj dan kao Dan Republike.

ODGOVORITE
Name

НОРМАЛНО!!

09.01.2016 11:13

Да би физичко лице добило кредит, потребна је потврда са печатом организације у којој је запослено. Ако немате боље доказе о КРИМИНАЛУ у вези тог кредита; немојте се БРУКАТИ?!

ODGOVORITE
Name

светко

09.01.2016 11:30

Неки се овде праве луди, разлика је када је печат на уговору, а друго је печат на административној забрани, немојте да браните самовољу баје који је по својој дрскости превазишао и самог себе. криви сте и ви многи који сте га устоличили, а нарочито они који нису излази на изборе и индиректно су саучесници његовог пљачкања, размислите ако имате с чим????

ODGOVORITE
Name

re svetko

09.01.2016 12:40

Gdje je taj ugovor sa pečatom Vlade RS. Niko ga do sada nije vidio a presuda je pala.Ako vjerujemo u pravo i pravdu sačekajmo odluke Tužilaštva i Suda BiH, koji treba da rade nepristrasno i nezavisno.Evo i ja kažem ukrao je milione ali kao većina nas nemam pojma dali je ili nije.

Name

nn

09.01.2016 14:04

Ako je ovo istina, dno dna. Nevjerovatno!!!

ODGOVORITE
Name

BORAC

10.01.2016 09:46

HA,HA,PA NARODNE PARE,MORAJU IMAT PECAT,FUJ DEZERTERU

ODGOVORITE
Name

Таксират

10.01.2016 10:30

Његова судбина је већ запечаћена и тада ће бити само три дана музике, а шта и с чим ће нарад даље, то је велико питање. Другим ријечима, мало нафаке од 'ко се задњи смије'.

Name

Mico

10.01.2016 19:56

Gospodine dodik ja sam zainteresovan da kupim trecinu republike srpske samo da bude povoljno.Molim te potpisi mi taj ugovor i pritisni mi sa pecetom od tvoje firme.garancija neka bude ta tvoje dvije trecine tvoje privatne republike.

ODGOVORITE
Name

Читач

10.01.2016 21:44

Сва с..ња која је направио Милорад Додик, кад тад доћи ће му на наплату.Оно што видим као реалну опасност по грађане Републике Српске је то што дотични и те како рачуна на подршку полиције. Биће спреман да ју изведе на улице само да би одржао своју позицију. То је катастрофа.

ODGOVORITE
Name

ponosni siromah

17.01.2016 09:55

Mile dabogda umro manji nego što si se rodio

ODGOVORITE