Република Српска сутра слави рођендан

Све је спремно за прославу Дана Републике у суботу, 9. јануара, заставе се већ увелико вијоре улицама, на кућама и свим институцијама, док ће централна манифестација "Завјет слободи" поводом оснивања РС бити одржана у бањалучкој спортској дворани "Борик".

Република Српска 08.01.2016 | 07:50
Република Српска сутра слави рођендан

Према програму, овај рођендан Републике Српске ће бити најсвечанији до сада, а очекује се и највећи број угледних гостију.

У Административном центру Владе одржаће се традиционални пријеми представника законодавних, извршних и правосудних органа и институција републиек, представника Републике Српске у заједничким институцијама БиХ, представника вјерских заједница, културних и научних радника, привредника, представника борачких организација, спортиста, студената, награђених ученика и медија.

Пријему ће, међу осталима, присуствовати и Његова светост патријарх српски Иринеј и Александар Вучић, предсједник Владе Србије, са својим кабинетом.

У склопу обиљежавања Дана и крсне славе предвиђено је данас полагање вијенаца погинулим припадницима Војске Републиек Српске на гробљу "Свети Пантелија" у Бањалуци, на Тргу палих бораца НОР-а, на Спомен-костурници и гробници 12 бањалучких беба на Градском гробљу.

Како је најављено, вијенце ће положити Младен Иванић, српски члан Предсједништва БиХ, предсједник и премијер РС Милорад Додик и Жељка Цвијановић, делегација Народне скупштине РС, а биће положени и вијенци у име других највиших институција и организација.

Полагање вијенаца предвиђено је и на спомен-обиљежју бившег предсједника Републике Српске Милана Јелића.

Његова светост патријарх српски Иринеј је рекао да Република Српска постоји легално и легитимно.

"Не видим разлог против обележавања овог дана, сем да нађу начин да могу да приговарају нешто једној историјској чињеници и ономе што де факто постоји", рекао је патријарх Иринеј за "Спутњик".

Патријарх је рекао да му је драго што ће присуствовати прослави у Бањалуци.

"То је наш народ, то је држава српског народа. Па ако може председник Турске да каже да је Призрен њихов град и да га неки други својатају као свој, зар не може српска влада и сваки Србин из Србије да дође у републику српскога народа?", упитао је патријарх Иринеј.

У Београду и Новом Саду појавили су се билборди и плакати са којих се позива на прославу и поштовање Дана Републике Српске.

Томислав Николић, предсједник Србије, је рекао да Република Српска треба да слави свој дан, Светог архиђакона Стефана.

Никола Селаковић, министар правде Србије, изјавио је да је Дан Републике један од најважнијих датума у модерној српској историји.

"То је онај тренутак када су Срби на мајоризацију, односно прегласавање с циљем растакања некадашње велике заједничке државе, одговорили оснивањем своје, тада назване, Српске Републике БиХ", казао је Селаковић.

Он је оцијенио да је одлука Уставног суда БиХ у вези са 9. јануаром усмјерена на покушај брисања историјског памћења Срба и 20. вијека у БиХ.

Више општина и градова у Републици Српској обиљежиће данас Дан Републике бројним свечаним манифестацијама.

У Палама ће данас први пут бити обиљежен 9. јануар - Дан Републике Српске, који је посебно битан за ову општину јер су у Палама настале прве институције Републике Српске.

Тим поводом организациони одбор је припремио програм обиљежавања, у оквиру кога ће у кабинету начелника општине Пале Миодрага Ковачевића бити организован пријем за представнике Борачке организације, најављено је из општине Пале.

"Пале су око 13 година биле под санкцијама међународне заједнице само зато што је овдје настала Република Српска и формиране њене прве институције", рекао је Ковачевић.

Он је подсјетио да су Пале носиле тај терет дуго година, али сада желе да 9. јануар буде један од значајнијих датума који ће се обиљежавати на подручју ове општине.

Коментари / 71

Оставите коментар
Name

РЕПУБЛИКА СРПСКА СРБИЈА РУСИЈА

08.01.2016 07:00

Зивјела наша РЕПУБЛИКА СРПСКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

08.01.2016 08:51

Живјела РЕПУБЛИКА СРПСКА! Да...и тако...да не би ових политичких и судских притисака на Додика ми не бисмо сутра, послије 24 ГОДИНЕ постојања РС, истицали Српске заставе на своје куће, многи Срби не би ни знали када је дан Републике.... Јавно питање Предсједнику РС Додику: Није ми баш најасније Упутство о понашању на сутрашњи дан,па питам - да ли поред истицања заставе на кући сутра морам поред заставе ставити и слику Додика или може само застава без слике(с обзиром да не посједујем слику дотичног)?!

Name

Ре п

08.01.2016 09:02

Народ је позван да истакне заставе, а твоју иронију и бијес и мржњу према Додику искаљуј тамо гдје треба. Брате кад схватиш да је Српска изнад било кога можда ти постане и света и почнеш је цијенити. Бар се срами због оних који животе положише. Додик вам је постао свака мисао, сваки трен. Срецан ти дан Републике

Name

п

08.01.2016 10:09

РЕ: И теби сретан дан РС али мислим да и ти схваташ моју иронију и сатиру!Реци ми само како и гдје другачије да се борим и реци ми што претходних 24 године(или претходних 10 год под снсд-ом) не заволи Предсједник своју РС тако јако као данас, што не позва градјане да сваке године на сутрашњи дан истакну заставу РС,што "оте" милионе и презадужи ту исту вољену РС?????? Сјетио се сад кад га је стегло са свих страна и кад се ради о његовој личној позицији и фотељи!Провидно, лицемјерно и безобразно скретање пажње са најважних животних проблема градјана!!!! И како ћемо даље од понедељка, кад продје дан РС-све по старом-РС треба славити и чувати сваки дан а ово је за мене чисто лично рекламирање и промоција!Ти схвати како хоћеш!

Name

Ми сами

08.01.2016 10:58

Славим овај дан,славим је због одликовања које сам добио као припадник ВРС одлуком комаданта,због нас ратника који је створисмо, а не неког који је у то време био против свега Српског и састајао се по Италији са разним муслимански видјама из бих.И који се нако 20 година сјетио да је мозда и он Србин....Зивјела Р.СРПСКА...

Name

днк

08.01.2016 23:50

Послије 24 године снсд-Србенде се сјетиле да црвене заставе сутра замјене тробојкама!!! СДС-овци тробојкама машу свакодневно још од 1990! Оће ли сутра тробојкама махати угледни гости и пријатељи Српске: Галијашевић, Човић,Кебо,Кустурица,Влајки,Сребренка...?!

Name

из Зворника

08.01.2016 07:07

Било би лијепо макар да нам снијег очисте са улица у Зворнику. Скоро смо добили статус града, а Богами нисмо у рангу ни једног доброг села. Не можеш нормално да се паркираш, а да неки кретен ти не загради ауто, а снијег нико не чисти. Имамо најскупље режије у РС, а услуге никакве, гријање катастрофално, пар пута дневно наложе и послије се смрзавај. У скупшинским клупама и на власти нам сједе људи који су неписмени, а уз то велики лопови, тако да нам се не смијеши боља будућност. Зворник је тамни вилајет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.01.2016 07:59

Ово је погресна адреса гдје се обрацас. Не чух да је Зворник добио статус града али то је и небитно. Ствар је да ти долазиш овде да кукумацес умјесто да несто урадиш по питању снијега. Ајде оснуј "странку незадовољних грађана" па се мало рекламирајте, причајте са људима, врбујте их, на изборима да гласају за вас, уђите у скупштину општине (не града) па онда рјесавај и снијег и гријање и остало. Зар сматрас да це ти овде на порталу неко помоћи? Или брате лопату у руке, литру ракије у џеп па почни личним примјером. Сав снијег им набацајте пред општину. А не као каква снаша. Само куку леле...

Name

за ре

08.01.2016 08:58

слушај ти мали полтрончићу СНСД-а , ту своју демагогију остави па дебелом причај . Ови кретени у ЗВ што су купили гласове и дошли на власт нека раде , јер грађани су то дебело платили и плаћају , а ти и такви боље да реално пишете онако како јесте , а стање у ЗВ је катастрофално у свим сегментима . У ЗВ СИПА треба да отвори представништво да лакше и брже ради оно што ће морати да ради .

Name

Из Зворника

08.01.2016 10:57

Одговор за Ре Ако ниси упознат ево прилике да нешто и сазнаш у коментарима. Зворник је добио статус града, а иза тога се крије преузимање ЦЈБ из Бијељине и преношење надлежности у Зворник, како би СНСД имао бољу контролу над ЦЈБ (јер у Бијељини је на власти СДС). Што се тиче те твоје шупље приче: "Ајде оснуј "странку незадовољних грађана" па се мало рекламирајте, причајте са људима, врбујте их, на изборима да гласају за вас". Не пада ми на памет да ограничени народ (нажолос то је чињеница) убјеђујем да гласа за мене или да се бавим политиком. Ако ме питаш зашто, ево ти одговор. - Прије пар година сам се активирао у једну странку и као почео да се бавим политиком, уложио сам много времена и новца (можда недовољно, јер сам га одвајао од плате - другог немам), али све узалуд. Народ клима главом и слаже се да ништа не ваља, види пропаст, али када дођу избори дођу им лопови из СНСД-а, ДНС-а, па и СДС-а и купе их за 20,50,100КМ. Тако је сваке изборе. Обећају им "куле и градове", а народ ко народ, воли изгледа да га лажеш. Нормалан и поштен човјек нема шта да тражи на изборима, остаје само опција да се иселимо и то што даље (под условом да нам се и то посрећи). Овдје кукумавчим, јер је то једини начин да, као обични човјек, изнесем (а још и бесплатно :) ) оно што видим да не ваља, а да ме притом не кошта живота или других пријетњи од стране власти.

Name

Ре из Зворника

08.01.2016 13:48

Ок јесте град. Видим објављено у сл. Гласнику РС 10.12.2015. Моје лично извињење због необавјештености. Писао ти блогове или коментаре овде или своје незадовољство износио по разним порталима неће допринијети никаквом напретку и промјени мишљења "ограниченог" народа. Народ треба да види примјер па да то почне цијенити. Без обзира на све срећан ти Дан Републике са надом у боље сутра и за ЗВ и за РС. Живио ти мени брате.

Name

Реплика за ре

08.01.2016 14:08

Друже, никакво полтронство нити СНСД ме не интересују. Такође ни твоја демагогија и призивање СИПЕ у ЗВ. Имаш уста хвала Богу и ниси глуп. Скупи своје истомишљенике па правац код начелника, искажите незадовољство, тужите их суду БиХ (једва ће дочекати) Суштину моје поруке ниси схватио па ћу ти покушати објаснити опет. А она је: -Нема вајде од сједења за компом и коментарисањем разних вијести оптуживајући све свакодневно. Ја и моје комшије да смо сједили и пуштали коментаре на порталима никад нам улицу неби асфалтирали и освијетлили и одвезли смеће код раскрснице, него фино брате код начелника па се све ријешило. Одједном се нађе 200.000 каемова у буџету града и за нас. Чак нам и игралиште за дјецу обновише иако то нисмо ни тражили у приоритетним захтјевима. Жив ти мени био и срећан ти Дан Републике ако га признаш за свој празник.

Name

Обилиц

08.01.2016 07:08

Не дајмо ником да нам је одузме, зивјела РЕПУБЛИКА СРПСКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

08.01.2016 07:16

И неце нико да је дира! Загарантовано Дејтоном, а Србија гарант за споразум! А то сто ти мислис да це неко да је униси говори да си ти један од снсд-ОВАЦА!

Name

Ре тито

08.01.2016 08:35

Е јадан ти. Ем сто ниста не видис ем се називаш ником највецег злотвора српског народа.

Name

Додик@ре

08.01.2016 13:14

ПС. Ја сам за да се слави, ако ниста, уз пркос онима, којима вец! Али, ста сте се упецали на прицу!? Бас би, она стара... "Звака за сељака"! Јадни сте!

Name

БлагоНама

08.01.2016 07:22

Република са скоро 40% незапосленог становништва. Незамисливо и неопстојно друштво, али, по ко зна који пут, нека се слави у инат свима. Прекосутра ће осванути нови дан, заставе ће престати да се вијоре а мамурна глава просјечног, заглупљеног Србина ће почети да мисли о кори хљеба до које је све теже и теже доћи. Нека је славе они које од ње имају ову краткотрајну користи и они који смисао живљења гледају кроз демагогију Вучића и Додика, живот у сиромаштву је живот без слободе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.01.2016 08:09

А зашто ти себе сматраш сиромашним? Без слободе? Зато јер си материјалиста. Слобода је бити слободан у души и срцу а не имати милионе. Вјероватно немам ниста висе од тебе али волим ову земљу и волим ове заставе сто це се вијорити. И химну треба вратити. А славицу је док сам жив јер је моја и волим је. А твоје ријечи "нек је слави ко је имао користи од ње" говоре све о теби. Срецан ти дан републике и не буди толико негативан. Радуј се сутрасњем дану...

Name

БлагоНама

08.01.2016 11:01

Другар, не сматрам се сиромашним, али се не сматрам оним који на тренутно стање гледа благонаклоно и са усхићењем дочекује свакојаке прославе попут ове, госте попут ових и њихово бјесомучно оргијање по нашим умовима. Борио сам се за ову земљу, вјеруј ми да сам знао шта нас чека, не бих никада. Ако нисам сиромашан да ли треба да презирем оне који то дефинитвно јесу и којих овдје и те како има. Појма немам гдје ти видиш разлог за оптимизам осим једодневног усхићења што ће доћи АВ, Куста и онај матори Јеврејин и што ће МД да лапрда глупости. Овој опљачканој земљи једног дана ће неко доћи и узети све, узети своје, узети оно што смо дужни ... о таквој слободи сам мислио, а слободан у души, срцу, ма ко ти брани ... буди, и ја сам.

Name

борац

08.01.2016 07:27

Цудно славље праве они који су намање допринијели њеном стварању

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

08.01.2016 08:58

Хоцес да казес да је моја крв коју сам пролио за ову РС и мој зној безвриједни? Ја сам се борио у рову и поносан сам јер сам стварао РС а тебе ако је срамота задржи то за себе кумим те Богом. Мука ми је од вас што само кудите све и осуђујете. Глумите неке Богове и судите свима. Срећан нам Дан Републике (онима који је воле и осјећају својом)

Name

лале

08.01.2016 09:58

борац???алијин сигурно..Зивјела Република Српска.

Name

мргуд

08.01.2016 16:35

Ајде борац не лупај глупости и ја сам био у рату од првог дана...даље нецу..па прослављам дан републике..ал не мислим исто као ти па ста...зивјела нам Република Српска...

Name

Мислим ја

08.01.2016 07:30

Шта смо дочекали... Да Републику Српску шверцер и ратни профитер представља и прославља! Слава БОРЦИМА који су је створили и за њу крварила и живот положили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реплика

08.01.2016 08:37

Немој висе мислити. Појма ти немас

Name

борац

08.01.2016 09:14

Мислим ја да неце доцекати следеци родјендан,ако је буде водила ова гарнитура.

Name

глупост

08.01.2016 10:37

Борац ти сигурно имас златног љиљана.

Name

За Холланд

08.01.2016 07:37

Неће ни бити, јер си неписмен. Можеш 400 да оставиш, ниједан неће... Поyyy ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЦкрајина

08.01.2016 07:48

Ајмо ових дана оставити странка и политицаре, а да Славимо и спомињемо само Републику Српску, а од следеце седмице идемо са Додиком, Снад-ом и другим... Сретан Родјендан Републико Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.01.2016 08:39

А од слиједеце седмице цемо се кријуци и плацуци од родзене дјеце наставити тезак и понизен зивот у овој црној рупи као и до сад, а криминалац и његова свита це да плати овим гузоњама долазак на прославу и то опет са ледза градзана, док многи немају дјеци да дају марку кад их у сколу опремају. ЗАЛОСНО је ово све.

Name

Ре ре

08.01.2016 08:50

Ледза и градзани те одасе мој Мујо. Ста тебе уопсте брига за РС и сутрасњи дан? Или те то гоне кости прадједовске и мира недају па се представљаш у српско име? Зашто не водиш бригу о себи мало? Запитај се зашто то радиш? Чему мржња и презир толики према свему што је српско? Покушај бити мало бољи човјек. Поштовати и Србе у РС. Поштовати њихову вољу за даном РС. Кренуће и теби тад на боље вјеруј ми. Мрзио је и твој неки предак мог а вјероватно и мој твог па нам се зато ово и дешава данас. Хаирли и теби дан Републике мој Мујага.

Name

Ре Ре

08.01.2016 08:52

Родзено, градзане, ледза.... Проваљен си Турцине... Живјела РС и Дан Републике. Славицемо га док дишемо и до задњег Србина.

Name

Босанац

08.01.2016 09:14

Прије ће бити да је господин "леџа - граџана" један од крезубих СНСД србова на батерије, разочаран у газду, досадило ишчекивање референдума, него неки "Мујо". Федералци су више на Ћ и Ђ, ово изгледа један од вас

Name

Ре босанац

08.01.2016 13:34

Наши итекако знају да се леђа и грађани пишу са ђ. Ваши не разликују. Поготово ако су основну завршили у "Швецкој" и отуд "србују"

Name

Стање

08.01.2016 08:16

Република Српска, а и БиХ, су пропале и нестале. Могу постојати још хиљадама година на папиру и славити своје дане и ноћи, али кад се погледају бројеви и право стање на терену, овдје више неког живота нема и неће бити. Овдје ће живјети само лешинари и они који не могу отићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бања Лука

08.01.2016 08:29

СРЕТАН ТИ РОЂЕНДАН ДРЖАВО НАША СРПСКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рт

08.01.2016 09:06

Луди Милојко

Name

Милојко Бања Лука

08.01.2016 09:19

Баш си ти паметан исиловац смрдљиви.

Name

Сиротан

08.01.2016 08:52

Лепо, лепо, читајућ коментаре као да смо освојили пола света, а погубили све, немамо где да радимо, живимо лоше, стандард никакав, е мој народе где ти је памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погрешан наслов

08.01.2016 09:00

Мислим да је наслов погрешно написан. У тексту је прецизно описано ко слави, и ко ће да једе и пије на рачун народа. Породична кућа за смјештај родитеља тешко болесне дјеце чека донације, а овамо се финансирају ручкови за стотине политичара/лопова. Сељаци, некадашње газде и домаћини, продају завежљаје поврћа по залеђеним тротоарима. Незапосленост 50%, извоз смањен за 20%, вањски дуг по становнику 3900 марака (укључујући и тек рођену дјецу и пензионере), новинари не смију лоповима поставити питање без најаве, не смију народу истину ни да објаве због страха од политичко-мафијашке освете... А они славе некакав рођендан у сред Европе, у 2016-ој години???

ОДГОВОРИТЕ
Name

теслиц СДС

08.01.2016 09:02

Живела Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

08.01.2016 09:11

Ако се не буде извела химна БОЖЕ ПРАВДЕ сматраћу да свечаности није ни било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перица

08.01.2016 09:21

Срецна крсна слава и дан насе дрзаве Републике Српске.зивјела дрзава Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

постено

08.01.2016 09:24

Боље да сте пензионерима уљепсали Бозиц а прославили скромно

ОДГОВОРИТЕ
Name

неки цојек

08.01.2016 09:34

Зелим свима да цеститам дан и крсну славу дрзаве Републике Српске.Зивјела дрзава Српска Зивјела Слобода

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдсДобој

08.01.2016 09:44

Свим дрзављан има Републике Српске сретан дан и крсна слава насе дрзаве .Зивјела наса дрзава РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

08.01.2016 10:04

НЕКА НАМ ЈЕ ВЈЕЦНА ЛИЈЕПА НАСА РЕПУБЛИКА СПРСКА! ПОНОСИМО СЕ ЊОМЕ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

08.01.2016 10:15

Славимо Светог Стефана или крими рад...одлуцимо ко ста слави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича

08.01.2016 10:26

Сретна ти слава приједседнице. Само туси народ народ је овца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билеца

08.01.2016 10:44

Зивјела нам Република Српска !!!Федерација БИХ на апаратима.Хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.01.2016 10:46

МОЛИО БИ БОШЊАКЕ, ДА СЕ НЕ ПРЕСТАВЉАЈУ ЛАЖНО СРПСКИМ ИМЕНИМА ИЛИ ИМЕНИМА КАО ВРС, СРБИ ПРЕПОЗНАЈУ ЊИХОВ РУКОПИС. (КУЧА, НЕЈМА).ВЈЕРОВАТНО СУ ПО ЗАДАТКУ КАКО БИ КОД СРБА СТВОРИЛИ СЛИКУ НЕЗАДОВОЉСТВА ГРАЂАНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАШИМ РУКОВОДСТВОМ, АЛИ СРБИ НИСУ ВИШЕ НАИВНИ.ДРЖАВА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ДА АЛИ СА ПРЕПОЗ СРЕЋАН ДАН РЕПУБЛИКЕ СВИМ ДРЖАВЉАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ (БИХ).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

08.01.2016 11:08

Срећан Вам родјендан браћо и сестре,да славите кроз векове своју слободу и нашу Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцег

08.01.2016 11:13

Слава свим борцима и муценицима за РС..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

08.01.2016 11:39

Босње не схватају да ми Додика не волимо зато сто је лазњак,због његовог лазног патриотизма. Хвала Доктору Радовану Карадзицу и генералу Ратку Младицу,као и 16 крајиској и вуковима са Вуцјака,као и свим осталим борцима на насој лијепој Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац РС

08.01.2016 11:43

ВЈЕЦНА СЛАВА И ВЕЛИКО ХВАЛА СВИМ ПОГИНУЛИМ СРПСКИМ БОРЦИМА А ДАН РЕПУБЛИКЕ СЛАВИЦЕ ДВИЈЕ ТРЕЦИНЕ ДЕЗЕРТЕРА И РАТНИ ПРОФИТЕРА.СРЕЦАН ДАН РЕПУБЛИКЕ СРОСКЕ СВИМ БОРЦИМА И РОДБИНИ ПОГИНУЛИ БОРАЦА А КРИМИНАЛЦЕ У ЗАТВОР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сваста

08.01.2016 12:09

На ста сте се ви јадни налозилл, а немамо гаца на гузици. Србији треба ова прица јер су пукли на Косову, па се ко фол убисе бранеци нас. Од кога? РС није нити угрозава нити руси... осим нас самих. Лоповлуком и глупавосцу.

Name

ОРТОДОКС

08.01.2016 12:05

ЖИВЕЛА НАМ СРПСКА И ВЕЧНА БИЛА У ИНАТ ДУШМАНИМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

08.01.2016 12:29

Најбоља честитка за Дан Српске: хттп://бљесак.инфо/рубрика/лифестyле/цланак/требиње-родена-прва-беба-у-новој-години/144400

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Требињац

08.01.2016 14:20

Јесмо ли ово поносни на то што се у 7 дана роди једно дете у Требињу?

Name

мики микула

08.01.2016 12:37

Ниста мени теско није,јер за тебе срце бије кад затреба само зови ту су твоји соколови,ако казу опет цу на стразу не мозе ти ниста нико Српска Републико,кад позову опет сам у рову не мозе ти ниста нико Српска Републико.Ти си земља насих снова,земља насих прадједова,за тебе се зивот даје нек ти име вјецно траје,ако казу опет цу на стразу не мозе ти ниста нико Српска Републико,кад позову опет сам у рову,не мозе ти ниста нико Српска републико!Срецан нам родјендан насе љепотице и насе једине љубави брацо Срби,зивјела Република Српска ♡♡♡

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живјела РС

08.01.2016 12:45

Ваљда ће и обични радници да, ко прави људи, једном прославе Дан РС као и сви други, а не да и на тај дан радимо. Тај дан би нам био још дражи, јер сада тај дан славе (и навеће трошкове стварају) они који су најмање допринијели њеном стварању. Свима нека је срећан Дан Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

григорије

08.01.2016 13:22

Републико Српска рођена у крви једном кад се Србин пробудио први. Кад је српска слога сачувала племе, једном кад је Србин устао на вријеме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

08.01.2016 13:39

Сутра је Милина опроштајна журка!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

08.01.2016 15:30

Рекоше то неки и прије избора у октобру 2014-е. А он и даље коло води. Јачи него тад прије избора. Купујуци папке или убјеђивајуци их у своју причу не знам. Видим смо да опозиција нема човјека да му може парирати.

Name

реално

08.01.2016 16:20

Нека људи славе, и на Титанику је оркестар свирао док је брод тонуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

08.01.2016 17:29

Зивјела РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

бесо

08.01.2016 18:45

Долази и Црна Гора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетка Смиља

08.01.2016 20:43

Зивјела РС и дабогда нам Додик, зив и здрав био, владао јос 100 година, па да ваких празника пуно пуно испразникујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

09.01.2016 08:43

ТЕТКА СМИЉО АКО ТИ ЈЕ КРИМИНАЛАЦ ДОДИК ТОЛИКО ДОБАР ВОДИ ГА КУЋИ.

Name

маx

08.01.2016 21:22

хттп://www.9јануар.цом/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.о.о Дзакара

09.01.2016 22:16

Ја не знам ни кад је био други св.рат а камол задњи,играм гта,стално сам у борделу и готива ми је!

ОДГОВОРИТЕ