Republika Srpska sutra slavi rođendan

Sve je spremno za proslavu Dana Republike u subotu, 9. januara, zastave se već uveliko vijore ulicama, na kućama i svim institucijama, dok će centralna manifestacija "Zavjet slobodi" povodom osnivanja RS biti održana u banjalučkoj sportskoj dvorani "Borik".

Republika Srpska 08.01.2016 | 07:50
Republika Srpska sutra slavi rođendan

Prema programu, ovaj rođendan Republike Srpske će biti najsvečaniji do sada, a očekuje se i najveći broj uglednih gostiju.

U Administrativnom centru Vlade održaće se tradicionalni prijemi predstavnika zakonodavnih, izvršnih i pravosudnih organa i institucija republiek, predstavnika Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH, predstavnika vjerskih zajednica, kulturnih i naučnih radnika, privrednika, predstavnika boračkih organizacija, sportista, studenata, nagrađenih učenika i medija.

Prijemu će, među ostalima, prisustvovati i Njegova svetost patrijarh srpski Irinej i Aleksandar Vučić, predsjednik Vlade Srbije, sa svojim kabinetom.

U sklopu obilježavanja Dana i krsne slave predviđeno je danas polaganje vijenaca poginulim pripadnicima Vojske Republiek Srpske na groblju "Sveti Pantelija" u Banjaluci, na Trgu palih boraca NOR-a, na Spomen-kosturnici i grobnici 12 banjalučkih beba na Gradskom groblju.

Kako je najavljeno, vijence će položiti Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH, predsjednik i premijer RS Milorad Dodik i Željka Cvijanović, delegacija Narodne skupštine RS, a biće položeni i vijenci u ime drugih najviših institucija i organizacija.

Polaganje vijenaca predviđeno je i na spomen-obilježju bivšeg predsjednika Republike Srpske Milana Jelića.

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej je rekao da Republika Srpska postoji legalno i legitimno.

"Ne vidim razlog protiv obeležavanja ovog dana, sem da nađu način da mogu da prigovaraju nešto jednoj istorijskoj činjenici i onome što de fakto postoji", rekao je patrijarh Irinej za "Sputnjik".

Patrijarh je rekao da mu je drago što će prisustvovati proslavi u Banjaluci.

"To je naš narod, to je država srpskog naroda. Pa ako može predsednik Turske da kaže da je Prizren njihov grad i da ga neki drugi svojataju kao svoj, zar ne može srpska vlada i svaki Srbin iz Srbije da dođe u republiku srpskoga naroda?", upitao je patrijarh Irinej.

U Beogradu i Novom Sadu pojavili su se bilbordi i plakati sa kojih se poziva na proslavu i poštovanje Dana Republike Srpske.

Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije, je rekao da Republika Srpska treba da slavi svoj dan, Svetog arhiđakona Stefana.

Nikola Selaković, ministar pravde Srbije, izjavio je da je Dan Republike jedan od najvažnijih datuma u modernoj srpskoj istoriji.

"To je onaj trenutak kada su Srbi na majorizaciju, odnosno preglasavanje s ciljem rastakanja nekadašnje velike zajedničke države, odgovorili osnivanjem svoje, tada nazvane, Srpske Republike BiH", kazao je Selaković.

On je ocijenio da je odluka Ustavnog suda BiH u vezi sa 9. januarom usmjerena na pokušaj brisanja istorijskog pamćenja Srba i 20. vijeka u BiH.

Više opština i gradova u Republici Srpskoj obilježiće danas Dan Republike brojnim svečanim manifestacijama.

U Palama će danas prvi put biti obilježen 9. januar - Dan Republike Srpske, koji je posebno bitan za ovu opštinu jer su u Palama nastale prve institucije Republike Srpske.

Tim povodom organizacioni odbor je pripremio program obilježavanja, u okviru koga će u kabinetu načelnika opštine Pale Miodraga Kovačevića biti organizovan prijem za predstavnike Boračke organizacije, najavljeno je iz opštine Pale.

"Pale su oko 13 godina bile pod sankcijama međunarodne zajednice samo zato što je ovdje nastala Republika Srpska i formirane njene prve institucije", rekao je Kovačević.

On je podsjetio da su Pale nosile taj teret dugo godina, ali sada žele da 9. januar bude jedan od značajnijih datuma koji će se obilježavati na području ove opštine.

Komentari / 71

Ostavite komentar
Name

REPUBLIKA SRPSKA SRBIJA RUSIJA

08.01.2016 07:00

Zivjela naša REPUBLIKA SRPSKA!!!

ODGOVORITE
Name

p

08.01.2016 08:51

Živjela REPUBLIKA SRPSKA! Da...i tako...da ne bi ovih političkih i sudskih pritisaka na Dodika mi ne bismo sutra, poslije 24 GODINE postojanja RS, isticali Srpske zastave na svoje kuće, mnogi Srbi ne bi ni znali kada je dan Republike.... Javno pitanje Predsjedniku RS Dodiku: Nije mi baš najasnije Uputstvo o ponašanju na sutrašnji dan,pa pitam - da li pored isticanja zastave na kući sutra moram pored zastave staviti i sliku Dodika ili može samo zastava bez slike(s obzirom da ne posjedujem sliku dotičnog)?!

Name

Re p

08.01.2016 09:02

Narod je pozvan da istakne zastave, a tvoju ironiju i bijes i mržnju prema Dodiku iskaljuj tamo gdje treba. Brate kad shvatiš da je Srpska iznad bilo koga možda ti postane i sveta i počneš je cijeniti. Bar se srami zbog onih koji živote položiše. Dodik vam je postao svaka misao, svaki tren. Srecan ti dan Republike

Name

p

08.01.2016 10:09

RE: I tebi sretan dan RS ali mislim da i ti shvataš moju ironiju i satiru!Reci mi samo kako i gdje drugačije da se borim i reci mi što prethodnih 24 godine(ili prethodnih 10 god pod snsd-om) ne zavoli Predsjednik svoju RS tako jako kao danas, što ne pozva gradjane da svake godine na sutrašnji dan istaknu zastavu RS,što "ote" milione i prezaduži tu istu voljenu RS?????? Sjetio se sad kad ga je steglo sa svih strana i kad se radi o njegovoj ličnoj poziciji i fotelji!Providno, licemjerno i bezobrazno skretanje pažnje sa najvažnih životnih problema gradjana!!!! I kako ćemo dalje od ponedeljka, kad prodje dan RS-sve po starom-RS treba slaviti i čuvati svaki dan a ovo je za mene čisto lično reklamiranje i promocija!Ti shvati kako hoćeš!

Name

Mi sami

08.01.2016 10:58

Slavim ovaj dan,slavim je zbog odlikovanja koje sam dobio kao pripadnik VRS odlukom komadanta,zbog nas ratnika koji je stvorismo, a ne nekog koji je u to vreme bio protiv svega Srpskog i sastajao se po Italiji sa raznim muslimanski vidjama iz bih.I koji se nako 20 godina sjetio da je mozda i on Srbin....Zivjela R.SRPSKA...

Name

dnk

08.01.2016 23:50

Poslije 24 godine snsd-Srbende se sjetile da crvene zastave sutra zamjene trobojkama!!! SDS-ovci trobojkama mašu svakodnevno još od 1990! Oće li sutra trobojkama mahati ugledni gosti i prijatelji Srpske: Galijašević, Čović,Kebo,Kusturica,Vlajki,Srebrenka...?!

Name

iz Zvornika

08.01.2016 07:07

Bilo bi lijepo makar da nam snijeg očiste sa ulica u Zvorniku. Skoro smo dobili status grada, a Bogami nismo u rangu ni jednog dobrog sela. Ne možeš normalno da se parkiraš, a da neki kreten ti ne zagradi auto, a snijeg niko ne čisti. Imamo najskuplje režije u RS, a usluge nikakve, grijanje katastrofalno, par puta dnevno nalože i poslije se smrzavaj. U skupšinskim klupama i na vlasti nam sjede ljudi koji su nepismeni, a uz to veliki lopovi, tako da nam se ne smiješi bolja budućnost. Zvornik je tamni vilajet.

ODGOVORITE
Name

Re

08.01.2016 07:59

Ovo je pogresna adresa gdje se obracas. Ne čuh da je Zvornik dobio status grada ali to je i nebitno. Stvar je da ti dolaziš ovde da kukumaces umjesto da nesto uradiš po pitanju snijega. Ajde osnuj "stranku nezadovoljnih građana" pa se malo reklamirajte, pričajte sa ljudima, vrbujte ih, na izborima da glasaju za vas, uđite u skupštinu opštine (ne grada) pa onda rjesavaj i snijeg i grijanje i ostalo. Zar smatras da ce ti ovde na portalu neko pomoći? Ili brate lopatu u ruke, litru rakije u džep pa počni ličnim primjerom. Sav snijeg im nabacajte pred opštinu. A ne kao kakva snaša. Samo kuku lele...

Name

za re

08.01.2016 08:58

slušaj ti mali poltrončiću SNSD-a , tu svoju demagogiju ostavi pa debelom pričaj . Ovi kreteni u ZV što su kupili glasove i došli na vlast neka rade , jer građani su to debelo platili i plaćaju , a ti i takvi bolje da realno pišete onako kako jeste , a stanje u ZV je katastrofalno u svim segmentima . U ZV SIPA treba da otvori predstavništvo da lakše i brže radi ono što će morati da radi .

Name

Iz Zvornika

08.01.2016 10:57

Odgovor za Re Ako nisi upoznat evo prilike da nešto i saznaš u komentarima. Zvornik je dobio status grada, a iza toga se krije preuzimanje CJB iz Bijeljine i prenošenje nadležnosti u Zvornik, kako bi SNSD imao bolju kontrolu nad CJB (jer u Bijeljini je na vlasti SDS). Što se tiče te tvoje šuplje priče: "Ajde osnuj "stranku nezadovoljnih građana" pa se malo reklamirajte, pričajte sa ljudima, vrbujte ih, na izborima da glasaju za vas". Ne pada mi na pamet da ograničeni narod (nažolos to je činjenica) ubjeđujem da glasa za mene ili da se bavim politikom. Ako me pitaš zašto, evo ti odgovor. - Prije par godina sam se aktivirao u jednu stranku i kao počeo da se bavim politikom, uložio sam mnogo vremena i novca (možda nedovoljno, jer sam ga odvajao od plate - drugog nemam), ali sve uzalud. Narod klima glavom i slaže se da ništa ne valja, vidi propast, ali kada dođu izbori dođu im lopovi iz SNSD-a, DNS-a, pa i SDS-a i kupe ih za 20,50,100KM. Tako je svake izbore. Obećaju im "kule i gradove", a narod ko narod, voli izgleda da ga lažeš. Normalan i pošten čovjek nema šta da traži na izborima, ostaje samo opcija da se iselimo i to što dalje (pod uslovom da nam se i to posreći). Ovdje kukumavčim, jer je to jedini način da, kao obični čovjek, iznesem (a još i besplatno :) ) ono što vidim da ne valja, a da me pritom ne košta života ili drugih prijetnji od strane vlasti.

Name

Re iz Zvornika

08.01.2016 13:48

Ok jeste grad. Vidim objavljeno u sl. Glasniku RS 10.12.2015. Moje lično izvinjenje zbog neobavještenosti. Pisao ti blogove ili komentare ovde ili svoje nezadovoljstvo iznosio po raznim portalima neće doprinijeti nikakvom napretku i promjeni mišljenja "ograničenog" naroda. Narod treba da vidi primjer pa da to počne cijeniti. Bez obzira na sve srećan ti Dan Republike sa nadom u bolje sutra i za ZV i za RS. Živio ti meni brate.

Name

Replika za re

08.01.2016 14:08

Druže, nikakvo poltronstvo niti SNSD me ne interesuju. Takođe ni tvoja demagogija i prizivanje SIPE u ZV. Imaš usta hvala Bogu i nisi glup. Skupi svoje istomišljenike pa pravac kod načelnika, iskažite nezadovoljstvo, tužite ih sudu BiH (jedva će dočekati) Suštinu moje poruke nisi shvatio pa ću ti pokušati objasniti opet. A ona je: -Nema vajde od sjedenja za kompom i komentarisanjem raznih vijesti optuživajući sve svakodnevno. Ja i moje komšije da smo sjedili i puštali komentare na portalima nikad nam ulicu nebi asfaltirali i osvijetlili i odvezli smeće kod raskrsnice, nego fino brate kod načelnika pa se sve riješilo. Odjednom se nađe 200.000 kaemova u budžetu grada i za nas. Čak nam i igralište za djecu obnoviše iako to nismo ni tražili u prioritetnim zahtjevima. Živ ti meni bio i srećan ti Dan Republike ako ga priznaš za svoj praznik.

Name

Obilic

08.01.2016 07:08

Ne dajmo nikom da nam je oduzme, zivjela REPUBLIKA SRPSKA!!!

ODGOVORITE
Name

Tito

08.01.2016 07:16

I nece niko da je dira! Zagarantovano Dejtonom, a Srbija garant za sporazum! A to sto ti mislis da ce neko da je unisi govori da si ti jedan od snsd-OVACA!

Name

Re tito

08.01.2016 08:35

E jadan ti. Em sto nista ne vidis em se nazivaš nikom najveceg zlotvora srpskog naroda.

Name

Dodik@re

08.01.2016 13:14

PS. Ja sam za da se slavi, ako nista, uz prkos onima, kojima vec! Ali, sta ste se upecali na pricu!? Bas bi, ona stara... "Zvaka za seljaka"! Jadni ste!

Name

BlagoNama

08.01.2016 07:22

Republika sa skoro 40% nezaposlenog stanovništva. Nezamislivo i neopstojno društvo, ali, po ko zna koji put, neka se slavi u inat svima. Prekosutra će osvanuti novi dan, zastave će prestati da se vijore a mamurna glava prosječnog, zaglupljenog Srbina će početi da misli o kori hljeba do koje je sve teže i teže doći. Neka je slave oni koje od nje imaju ovu kratkotrajnu koristi i oni koji smisao življenja gledaju kroz demagogiju Vučića i Dodika, život u siromaštvu je život bez slobode.

ODGOVORITE
Name

Re

08.01.2016 08:09

A zašto ti sebe smatraš siromašnim? Bez slobode? Zato jer si materijalista. Sloboda je biti slobodan u duši i srcu a ne imati milione. Vjerovatno nemam nista vise od tebe ali volim ovu zemlju i volim ove zastave sto ce se vijoriti. I himnu treba vratiti. A slavicu je dok sam živ jer je moja i volim je. A tvoje riječi "nek je slavi ko je imao koristi od nje" govore sve o tebi. Srecan ti dan republike i ne budi toliko negativan. Raduj se sutrasnjem danu...

Name

BlagoNama

08.01.2016 11:01

Drugar, ne smatram se siromašnim, ali se ne smatram onim koji na trenutno stanje gleda blagonaklono i sa ushićenjem dočekuje svakojake proslave poput ove, goste poput ovih i njihovo bjesomučno orgijanje po našim umovima. Borio sam se za ovu zemlju, vjeruj mi da sam znao šta nas čeka, ne bih nikada. Ako nisam siromašan da li treba da prezirem one koji to definitvno jesu i kojih ovdje i te kako ima. Pojma nemam gdje ti vidiš razlog za optimizam osim jedodnevnog ushićenja što će doći AV, Kusta i onaj matori Jevrejin i što će MD da laprda gluposti. Ovoj opljačkanoj zemlji jednog dana će neko doći i uzeti sve, uzeti svoje, uzeti ono što smo dužni ... o takvoj slobodi sam mislio, a slobodan u duši, srcu, ma ko ti brani ... budi, i ja sam.

Name

borac

08.01.2016 07:27

Cudno slavlje prave oni koji su namanje doprinijeli njenom stvaranju

ODGOVORITE
Name

Re borac

08.01.2016 08:58

Hoces da kazes da je moja krv koju sam prolio za ovu RS i moj znoj bezvrijedni? Ja sam se borio u rovu i ponosan sam jer sam stvarao RS a tebe ako je sramota zadrži to za sebe kumim te Bogom. Muka mi je od vas što samo kudite sve i osuđujete. Glumite neke Bogove i sudite svima. Srećan nam Dan Republike (onima koji je vole i osjećaju svojom)

Name

lale

08.01.2016 09:58

borac???alijin sigurno..Zivjela Republika Srpska.

Name

mrgud

08.01.2016 16:35

Ajde borac ne lupaj gluposti i ja sam bio u ratu od prvog dana...dalje necu..pa proslavljam dan republike..al ne mislim isto kao ti pa sta...zivjela nam Republika Srpska...

Name

Mislim ja

08.01.2016 07:30

Šta smo dočekali... Da Republiku Srpsku švercer i ratni profiter predstavlja i proslavlja! Slava BORCIMA koji su je stvorili i za nju krvarila i život položili!!!

ODGOVORITE
Name

Replika

08.01.2016 08:37

Nemoj vise misliti. Pojma ti nemas

Name

borac

08.01.2016 09:14

Mislim ja da nece docekati sledeci rodjendan,ako je bude vodila ova garnitura.

Name

glupost

08.01.2016 10:37

Borac ti sigurno imas zlatnog ljiljana.

Name

Za Holland

08.01.2016 07:37

Neće ni biti, jer si nepismen. Možeš 400 da ostaviš, nijedan neće... Poyyy ;)

ODGOVORITE
Name

PCkrajina

08.01.2016 07:48

Ajmo ovih dana ostaviti stranka i politicare, a da Slavimo i spominjemo samo Republiku Srpsku, a od sledece sedmice idemo sa Dodikom, Snad-om i drugim... Sretan Rodjendan Republiko Srpska

ODGOVORITE
Name

re

08.01.2016 08:39

A od slijedece sedmice cemo se krijuci i placuci od rodzene djece nastaviti tezak i ponizen zivot u ovoj crnoj rupi kao i do sad, a kriminalac i njegova svita ce da plati ovim guzonjama dolazak na proslavu i to opet sa ledza gradzana, dok mnogi nemaju djeci da daju marku kad ih u skolu opremaju. ZALOSNO je ovo sve.

Name

Re re

08.01.2016 08:50

Ledza i gradzani te odase moj Mujo. Sta tebe uopste briga za RS i sutrasnji dan? Ili te to gone kosti pradjedovske i mira nedaju pa se predstavljaš u srpsko ime? Zašto ne vodiš brigu o sebi malo? Zapitaj se zašto to radiš? Čemu mržnja i prezir toliki prema svemu što je srpsko? Pokušaj biti malo bolji čovjek. Poštovati i Srbe u RS. Poštovati njihovu volju za danom RS. Krenuće i tebi tad na bolje vjeruj mi. Mrzio je i tvoj neki predak mog a vjerovatno i moj tvog pa nam se zato ovo i dešava danas. Hairli i tebi dan Republike moj Mujaga.

Name

Re Re

08.01.2016 08:52

Rodzeno, gradzane, ledza.... Provaljen si Turcine... Živjela RS i Dan Republike. Slavicemo ga dok dišemo i do zadnjeg Srbina.

Name

Bosanac

08.01.2016 09:14

Prije će biti da je gospodin "ledža - gradžana" jedan od krezubih SNSD srbova na baterije, razočaran u gazdu, dosadilo iščekivanje referenduma, nego neki "Mujo". Federalci su više na Ć i Đ, ovo izgleda jedan od vas

Name

Re bosanac

08.01.2016 13:34

Naši itekako znaju da se leđa i građani pišu sa đ. Vaši ne razlikuju. Pogotovo ako su osnovnu završili u "Šveckoj" i otud "srbuju"

Name

Stanje

08.01.2016 08:16

Republika Srpska, a i BiH, su propale i nestale. Mogu postojati još hiljadama godina na papiru i slaviti svoje dane i noći, ali kad se pogledaju brojevi i pravo stanje na terenu, ovdje više nekog života nema i neće biti. Ovdje će živjeti samo lešinari i oni koji ne mogu otići.

ODGOVORITE
Name

Milojko Banja Luka

08.01.2016 08:29

SRETAN TI ROĐENDAN DRŽAVO NAŠA SRPSKA!!!

ODGOVORITE
Name

rt

08.01.2016 09:06

Ludi Milojko

Name

Milojko Banja Luka

08.01.2016 09:19

Baš si ti pametan isilovac smrdljivi.

Name

Sirotan

08.01.2016 08:52

Lepo, lepo, čitajuć komentare kao da smo osvojili pola sveta, a pogubili sve, nemamo gde da radimo, živimo loše, standard nikakav, e moj narode gde ti je pamet.

ODGOVORITE
Name

Pogrešan naslov

08.01.2016 09:00

Mislim da je naslov pogrešno napisan. U tekstu je precizno opisano ko slavi, i ko će da jede i pije na račun naroda. Porodična kuća za smještaj roditelja teško bolesne djece čeka donacije, a ovamo se finansiraju ručkovi za stotine političara/lopova. Seljaci, nekadašnje gazde i domaćini, prodaju zavežljaje povrća po zaleđenim trotoarima. Nezaposlenost 50%, izvoz smanjen za 20%, vanjski dug po stanovniku 3900 maraka (uključujući i tek rođenu djecu i penzionere), novinari ne smiju lopovima postaviti pitanje bez najave, ne smiju narodu istinu ni da objave zbog straha od političko-mafijaške osvete... A oni slave nekakav rođendan u sred Evrope, u 2016-oj godini???

ODGOVORITE
Name

teslic SDS

08.01.2016 09:02

Živela Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

Sinny Boy

08.01.2016 09:11

Ako se ne bude izvela himna BOŽE PRAVDE smatraću da svečanosti nije ni bilo.

ODGOVORITE
Name

perica

08.01.2016 09:21

Srecna krsna slava i dan nase drzave Republike Srpske.zivjela drzava Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

posteno

08.01.2016 09:24

Bolje da ste penzionerima uljepsali Bozic a proslavili skromno

ODGOVORITE
Name

neki cojek

08.01.2016 09:34

Zelim svima da cestitam dan i krsnu slavu drzave Republike Srpske.Zivjela drzava Srpska Zivjela Sloboda

ODGOVORITE
Name

sdsDoboj

08.01.2016 09:44

Svim drzavljan ima Republike Srpske sretan dan i krsna slava nase drzave .Zivjela nasa drzava RS

ODGOVORITE
Name

Nemanja

08.01.2016 10:04

NEKA NAM JE VJECNA LIJEPA NASA REPUBLIKA SPRSKA! PONOSIMO SE NJOME!!!!

ODGOVORITE
Name

rs

08.01.2016 10:15

Slavimo Svetog Stefana ili krimi rad...odlucimo ko sta slavi.

ODGOVORITE
Name

Čiča

08.01.2016 10:26

Sretna ti slava prijedsednice. Samo tusi narod narod je ovca.

ODGOVORITE
Name

Bileca

08.01.2016 10:44

Zivjela nam Republika Srpska !!!Federacija BIH na aparatima.Hahahahahah

ODGOVORITE
Name

Петар

08.01.2016 10:46

МОЛИО БИ БОШЊАКЕ, ДА СЕ НЕ ПРЕСТАВЉАЈУ ЛАЖНО СРПСКИМ ИМЕНИМА ИЛИ ИМЕНИМА КАО ВРС, СРБИ ПРЕПОЗНАЈУ ЊИХОВ РУКОПИС. (КУЧА, НЕЈМА).ВЈЕРОВАТНО СУ ПО ЗАДАТКУ КАКО БИ КОД СРБА СТВОРИЛИ СЛИКУ НЕЗАДОВОЉСТВА ГРАЂАНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАШИМ РУКОВОДСТВОМ, АЛИ СРБИ НИСУ ВИШЕ НАИВНИ.ДРЖАВА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ДА АЛИ СА ПРЕПОЗ СРЕЋАН ДАН РЕПУБЛИКЕ СВИМ ДРЖАВЉАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ (БИХ).

ODGOVORITE
Name

Biljana

08.01.2016 11:08

Srećan Vam rodjendan braćo i sestre,da slavite kroz vekove svoju slobodu i našu Srpsku.

ODGOVORITE
Name

herceg

08.01.2016 11:13

Slava svim borcima i mucenicima za RS..

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

08.01.2016 11:39

Bosnje ne shvataju da mi Dodika ne volimo zato sto je laznjak,zbog njegovog laznog patriotizma. Hvala Doktoru Radovanu Karadzicu i generalu Ratku Mladicu,kao i 16 krajiskoj i vukovima sa Vucjaka,kao i svim ostalim borcima na nasoj lijepoj Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

borac RS

08.01.2016 11:43

VJECNA SLAVA I VELIKO HVALA SVIM POGINULIM SRPSKIM BORCIMA A DAN REPUBLIKE SLAVICE DVIJE TRECINE DEZERTERA I RATNI PROFITERA.SRECAN DAN REPUBLIKE SROSKE SVIM BORCIMA I RODBINI POGINULI BORACA A KRIMINALCE U ZATVOR.

ODGOVORITE
Name

svasta

08.01.2016 12:09

Na sta ste se vi jadni nalozill, a nemamo gaca na guzici. Srbiji treba ova prica jer su pukli na Kosovu, pa se ko fol ubise braneci nas. Od koga? RS nije niti ugrozava niti rusi... osim nas samih. Lopovlukom i glupavoscu.

Name

ОРТОДОКС

08.01.2016 12:05

ЖИВЕЛА НАМ СРПСКА И ВЕЧНА БИЛА У ИНАТ ДУШМАНИМА!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

08.01.2016 12:29

Najbolja čestitka za Dan Srpske: http://bljesak.info/rubrika/lifestyle/clanak/trebinje-rodena-prva-beba-u-novoj-godini/144400

ODGOVORITE
Name

re Trebinjac

08.01.2016 14:20

Jesmo li ovo ponosni na to što se u 7 dana rodi jedno dete u Trebinju?

Name

miki mikula

08.01.2016 12:37

Nista meni tesko nije,jer za tebe srce bije kad zatreba samo zovi tu su tvoji sokolovi,ako kazu opet cu na strazu ne moze ti nista niko Srpska Republiko,kad pozovu opet sam u rovu ne moze ti nista niko Srpska Republiko.Ti si zemlja nasih snova,zemlja nasih pradjedova,za tebe se zivot daje nek ti ime vjecno traje,ako kazu opet cu na strazu ne moze ti nista niko Srpska Republiko,kad pozovu opet sam u rovu,ne moze ti nista niko Srpska republiko!Srecan nam rodjendan nase ljepotice i nase jedine ljubavi braco Srbi,zivjela Republika Srpska ♡♡♡

ODGOVORITE
Name

Živjela RS

08.01.2016 12:45

Valjda će i obični radnici da, ko pravi ljudi, jednom proslave Dan RS kao i svi drugi, a ne da i na taj dan radimo. Taj dan bi nam bio još draži, jer sada taj dan slave (i naveće troškove stvaraju) oni koji su najmanje doprinijeli njenom stvaranju. Svima neka je srećan Dan Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

grigorije

08.01.2016 13:22

Republiko Srpska rođena u krvi jednom kad se Srbin probudio prvi. Kad je srpska sloga sačuvala pleme, jednom kad je Srbin ustao na vrijeme...

ODGOVORITE
Name

p

08.01.2016 13:39

Sutra je Milina oproštajna žurka!!!

ODGOVORITE
Name

R

08.01.2016 15:30

Rekoše to neki i prije izbora u oktobru 2014-e. A on i dalje kolo vodi. Jači nego tad prije izbora. Kupujuci papke ili ubjeđivajuci ih u svoju priču ne znam. Vidim smo da opozicija nema čovjeka da mu može parirati.

Name

realno

08.01.2016 16:20

Neka ljudi slave, i na Titaniku je orkestar svirao dok je brod tonuo.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

08.01.2016 17:29

Zivjela REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

beso

08.01.2016 18:45

Dolazi i Crna Gora

ODGOVORITE
Name

Tetka Smilja

08.01.2016 20:43

Zivjela RS i dabogda nam Dodik, ziv i zdrav bio, vladao jos 100 godina, pa da vakih praznika puno puno ispraznikujemo.

ODGOVORITE
Name

MILAN

09.01.2016 08:43

TETKA SMILJO AKO TI JE KRIMINALAC DODIK TOLIKO DOBAR VODI GA KUĆI.

Name

max

08.01.2016 21:22

http://www.9januar.com/

ODGOVORITE
Name

D.o.o Dzakara

09.01.2016 22:16

Ja ne znam ni kad je bio drugi sv.rat a kamol zadnji,igram gta,stalno sam u bordelu i gotiva mi je!

ODGOVORITE