У наредних 24 часа још један Србин у Ливерпулу!

После довођења Марка Грујића, Јирген Клоп планира да следеће појачање буде дефанзивац Борусије Дортмунд!

Фудбал 07.01.2016 | 18:40
У наредних 24 часа још један Србин у Ливерпулу!

Марко Грујић је промовисан у Ливерпулу, а сутра би још један Србин могао да буде завнично потврђен као нови играч Ливерпула. Према последњим информацијама са Острва, преговори Ливерпула и Борусије Дортмунд за Невена Суботића су у подомаклој фази. 

Одавно је познат интерес Ливерпула за Суботића, али алармантна ситуација са штоперима је натерала Јиргена Клопа да реагује брже него што је то било планирано. На листи повређених су Мамаду Сако, Дејан Ловрен и Мартин Шкртел, а лакше проблеме са повредом има и Коло Туре који ове сезоне није имао велику минутажу.

Због тога је Клоп у паничној потреази за штопером. Зато је Ливерпул још јутрос и затражио од Астон Виле да се поништи уговор о позајмици португалског штопера Тијага Илорија, како би Португалац већ сутра вече заиграо за Редсе против Икситера. Али Клопу је потребан још један штопер и то би требало да буде управо Суботић. Преговори два клуба се воде цео дан, а највероватније ће бити реч о позајмици српског дефанзивца са откупном клаузулом од 6.000.000 евра.

Уколико Борусија Дортмунд ипак стави рампу, Клоп ће се окренути довођењу Андрее Ранокије из Интера који је због те опције одбио трансфер у Норич. У игри је и Жоел Матип којем уговор са Шалкеом истиче наредног лета.

Коментари / 0

Оставите коментар