U narednih 24 časa još jedan Srbin u Liverpulu!

Posle dovođenja Marka Grujića, Jirgen Klop planira da sledeće pojačanje bude defanzivac Borusije Dortmund!

Fudbal 07.01.2016 | 18:40
U narednih 24 časa još jedan Srbin u Liverpulu!

Marko Grujić je promovisan u Liverpulu, a sutra bi još jedan Srbin mogao da bude zavnično potvrđen kao novi igrač Liverpula. Prema poslednjim informacijama sa Ostrva, pregovori Liverpula i Borusije Dortmund za Nevena Subotića su u podomakloj fazi. 

Odavno je poznat interes Liverpula za Subotića, ali alarmantna situacija sa štoperima je naterala Jirgena Klopa da reaguje brže nego što je to bilo planirano. Na listi povređenih su Mamadu Sako, Dejan Lovren i Martin Škrtel, a lakše probleme sa povredom ima i Kolo Ture koji ove sezone nije imao veliku minutažu.

Zbog toga je Klop u paničnoj potreazi za štoperom. Zato je Liverpul još jutros i zatražio od Aston Vile da se poništi ugovor o pozajmici portugalskog štopera Tijaga Ilorija, kako bi Portugalac već sutra veče zaigrao za Redse protiv Iksitera. Ali Klopu je potreban još jedan štoper i to bi trebalo da bude upravo Subotić. Pregovori dva kluba se vode ceo dan, a najverovatnije će biti reč o pozajmici srpskog defanzivca sa otkupnom klauzulom od 6.000.000 evra.

Ukoliko Borusija Dortmund ipak stavi rampu, Klop će se okrenuti dovođenju Andree Ranokije iz Intera koji je zbog te opcije odbio transfer u Norič. U igri je i Žoel Matip kojem ugovor sa Šalkeom ističe narednog leta.

Komentari / 0

Ostavite komentar