Какав ће то бити спој у Мајорки: Стив Неш и Дел Пјеро?!

Чувени кошаркаш преговарао са легендом италијанског фудбала да се врати на терен и то у Шпанији.

Фудбал 09.01.2016 | 13:20
Какав ће то бити спој у Мајорки: Стив Неш и Дел Пјеро?!

Алесандро дел Пјеро могао би поново да обује копачке. Главни "кривац" за то је легендарни канадски кошаркаш Стив Неш, који је већ разговарао са њим.

Наиме, бивши НБА играч је недавно са власником Финикс Санса Робертом Сарвером купио контролни део акција шпанског друголигаша Мајорке у вредности од 21 милиона евра.

Њихов циљ је да Мајорку после три сезоне у Сегунди врате у Примеру, а први задатак на том путу је довођење Дел Пјера у клуб.

Шпански медији преносе да је Неш већ контактирао легенду Јувентуса и италијанског фудбала, али још увек није познато да ли ће он обављати улогу помоћног тренера, или ће и заиграти. Дугорочно је план да чувени Дел Пјеро седне на клупу Мајорке.

Алесандро Дел Пјеро (41) тренутно ради као коментатор на телевизији Скy спортс, а последњи играчки ангажман имао је пре годину дана у индијском Делхију.

У каријери је остварио велике успехе - са Јувентусом је освојио шест титула у Серији А, Лигу шампиона у сезони 1995/96, а репрезентацију Италије је водио до титуле шампиона света на Мундијалу 2006. године.

Коментари / 0

Оставите коментар