Одбојкаши Србије: Разочарање, болан пораз...!

Српски одбојакши разочарани су због пораза од Немачке због ког су изгубили шансе да се нађу на Олимпијским играма.

Остали спортови 07.01.2016 | 15:40
Одбојкаши Србије: Разочарање, болан пораз...!

Први пут после пет узастопних учешћа Србија неће учествовати на престижном такмичењу.

Екипа Николе Грбића у уторак је поражена од Пољске са 3:1, а у среду од домаћина Немачке са 3:0, па тако није успела да се пласира у полуфинале квалификационог турнира.

"Још један пораз и сада смо дефинитно ван игре за Олимпијске игре. Мало је рећи да је разочарање. Као и у првој утакмици, опет нисмо успели да надјемо наш ритам ритам. Допуштали смо серије противнику од по четири-пет поена и тако губили самопоуздање. Имали смо шансе у другом и трећем сету, али никако нисмо успевали у завршници да одиграмо како треба. Нисмо се опустили", рекао је капитен Драган Станковић.

Примач Урош Ковачевић рекао је ово веома болан пораз за репрезентативце.

"Имали смо најважнију утакмицу ове године и наших каријера. Много нам је значила ова утакмица, јер би нам вероватно донела полуфинале. Доживели смо велики крах. Веома сам тужан и не могу да опишем колико сам сломљен", рекао је Ковачевић.

Техничар Алекса Брђовић истакао је да је пораз од Немачке веома болан за целу екипу и додао да му је много жао што екипа неће учествовати у Рију.

"Осећам се лоше, као и цео тим и стручни штаб. Доживели смо прави дебакл. Два пораза у две утакмице. У уторак смо добро одиграли против Пољске, али нисмо имали среће, док је Немачка сада била боља. Не знам у чему је проблем са нама, али ми је много жао што нећемо ићи у Рио де Жанеиро", рекао је Брђовић.

Коментари / 0

Оставите коментар