Odbojkaši Srbije: Razočaranje, bolan poraz...!

Srpski odbojakši razočarani su zbog poraza od Nemačke zbog kog su izgubili šanse da se nađu na Olimpijskim igrama.

Ostali sportovi 07.01.2016 | 15:40
Odbojkaši Srbije: Razočaranje, bolan poraz...!

Prvi put posle pet uzastopnih učešća Srbija neće učestvovati na prestižnom takmičenju.

Ekipa Nikole Grbića u utorak je poražena od Poljske sa 3:1, a u sredu od domaćina Nemačke sa 3:0, pa tako nije uspela da se plasira u polufinale kvalifikacionog turnira.

"Još jedan poraz i sada smo definitno van igre za Olimpijske igre. Malo je reći da je razočaranje. Kao i u prvoj utakmici, opet nismo uspeli da nadjemo naš ritam ritam. Dopuštali smo serije protivniku od po četiri-pet poena i tako gubili samopouzdanje. Imali smo šanse u drugom i trećem setu, ali nikako nismo uspevali u završnici da odigramo kako treba. Nismo se opustili", rekao je kapiten Dragan Stanković.

Primač Uroš Kovačević rekao je ovo veoma bolan poraz za reprezentativce.

"Imali smo najvažniju utakmicu ove godine i naših karijera. Mnogo nam je značila ova utakmica, jer bi nam verovatno donela polufinale. Doživeli smo veliki krah. Veoma sam tužan i ne mogu da opišem koliko sam slomljen", rekao je Kovačević.

Tehničar Aleksa Brđović istakao je da je poraz od Nemačke veoma bolan za celu ekipu i dodao da mu je mnogo žao što ekipa neće učestvovati u Riju.

"Osećam se loše, kao i ceo tim i stručni štab. Doživeli smo pravi debakl. Dva poraza u dve utakmice. U utorak smo dobro odigrali protiv Poljske, ali nismo imali sreće, dok je Nemačka sada bila bolja. Ne znam u čemu je problem sa nama, ali mi je mnogo žao što nećemo ići u Rio de Žaneiro", rekao je Brđović.

Komentari / 0

Ostavite komentar