Марков први интервју у Ливерпулу...!

Клоп ме убедио, био сам нервозан када ме је позвао! Желим да са мојом фамилијом из Црвене звезде освојим титулу, а онда да се посветим Ливерпулу“, поручио суперталентовани везиста.

Фудбал 08.01.2016 | 14:40
Марков први интервју у Ливерпулу...!

Један од најталентованијих играча Европе дочекан је на Енфилд Роуду како је и доликује – уз црвен тепих и велика очекивања. Тек што је задужио црвени дрес једног од највећих острвских клубова Марко Грујић је дао први велики интервју за сајт Ливерпула, и потврдио да је на његовом доласку инсистирао Јирген Клоп.

Везиста који ће наредних шест месеци играти у Црвеној звезди рекао је да је био јако узбуђен када га је харизматични немачки стручњак позвао телефоном.
„Пре неких месец дана господин Клоп ме је звао телефоном и рекао да је за моју каријеру најбоље да дођем у Ливерпул и постанем део великог клуба. Када је позвао био само јако нервозан, али после два три минута разговорао сам се опустио. Он је учинио да се осећам лагодно“, поручио је Марко Грујић.

Више нема дилеме: Марко Грујић ће наредних шест месеци провести у Црвеној звезди као позајмљени играч Ливерпула.

„Од када сам почео да играм фудбал сањао сам да са Црвеном звездом осојим титулу. То је моја фамилија. Сада сам јако близу тог циља, тако да се враћам у Србију да завршим посао. Играо сам у српској лиги, алиц то није тако висок ниво као Премијер. Међутим, верујем да за неколико месеци после добро одрађених припрема могу да играм у Ливерпулу“.

Грујић је себе представио као играча који се најбоље снализи на позицији централног везног. Каже да је одлично упознат са актуелном ситуацијом у Ливерпулу.
„Од дана када сам сазнао да се Ливерпул интересује за мене гледао сам сваки меч овог клуба. Наравно, гледао сам и раније Редсе, али сада сам баш обратио пажњу. Мислим да у неким тренуцима нисмо имали среће и да ћемо скупити довољно бодова да завршимо међу прва четири тима Премијер лиге.“.

Зна Грујић шта је један од заштитних знакова Ливерпула.
„Навијачи су импресивни, гледао сам и недавно меч у Мелбурну. Они здушно бодре клуб, што је најважније. Препознатљиви су у Европи. Веома сам срећан што ћу постати део тога. Једва чекам да заиграм на Енфилду“, додао је Грујић.

Коментари / 0

Оставите коментар