Markov prvi intervju u Liverpulu...!

Klop me ubedio, bio sam nervozan kada me je pozvao! Želim da sa mojom familijom iz Crvene zvezde osvojim titulu, a onda da se posvetim Liverpulu“, poručio supertalentovani vezista.

Fudbal 08.01.2016 | 14:40
Markov prvi intervju u Liverpulu...!

Jedan od najtalentovanijih igrača Evrope dočekan je na Enfild Roudu kako je i dolikuje – uz crven tepih i velika očekivanja. Tek što je zadužio crveni dres jednog od najvećih ostrvskih klubova Marko Grujić je dao prvi veliki intervju za sajt Liverpula, i potvrdio da je na njegovom dolasku insistirao Jirgen Klop.

Vezista koji će narednih šest meseci igrati u Crvenoj zvezdi rekao je da je bio jako uzbuđen kada ga je harizmatični nemački stručnjak pozvao telefonom.
„Pre nekih mesec dana gospodin Klop me je zvao telefonom i rekao da je za moju karijeru najbolje da dođem u Liverpul i postanem deo velikog kluba. Kada je pozvao bio samo jako nervozan, ali posle dva tri minuta razgovorao sam se opustio. On je učinio da se osećam lagodno“, poručio je Marko Grujić.

Više nema dileme: Marko Grujić će narednih šest meseci provesti u Crvenoj zvezdi kao pozajmljeni igrač Liverpula.

„Od kada sam počeo da igram fudbal sanjao sam da sa Crvenom zvezdom osojim titulu. To je moja familija. Sada sam jako blizu tog cilja, tako da se vraćam u Srbiju da završim posao. Igrao sam u srpskoj ligi, alic to nije tako visok nivo kao Premijer. Međutim, verujem da za nekoliko meseci posle dobro odrađenih priprema mogu da igram u Liverpulu“.

Grujić je sebe predstavio kao igrača koji se najbolje snalizi na poziciji centralnog veznog. Kaže da je odlično upoznat sa aktuelnom situacijom u Liverpulu.
„Od dana kada sam saznao da se Liverpul interesuje za mene gledao sam svaki meč ovog kluba. Naravno, gledao sam i ranije Redse, ali sada sam baš obratio pažnju. Mislim da u nekim trenucima nismo imali sreće i da ćemo skupiti dovoljno bodova da završimo među prva četiri tima Premijer lige.“.

Zna Grujić šta je jedan od zaštitnih znakova Liverpula.
„Navijači su impresivni, gledao sam i nedavno meč u Melburnu. Oni zdušno bodre klub, što je najvažnije. Prepoznatljivi su u Evropi. Veoma sam srećan što ću postati deo toga. Jedva čekam da zaigram na Enfildu“, dodao je Grujić.

Komentari / 0

Ostavite komentar