Милан одредио цијену за Ел Шаравија - 14.000.000 евра!

Борнмут у игри! Рома је, ипак, фаворит, Ђенова чека шансу из прикрајка.

Фудбал 08.01.2016 | 12:40
Милан одредио цијену за Ел Шаравија - 14.000.000 евра!

Од велике наде Сан Сира до статуса играча чији уговор жуља Адријана Галијанија. Продаја Стефана ел Шаравија стога је овог јануара један од приоритета искусног фудбалског трговца, јер док Фараон не оде Милан је практично у блокади, јер је у клупски буџет већ урачунао зараду од његове продаје Монаку.

Кнежеви су се, међутим, повукли после не баш импресивне полусезоне Ел Шаравија на Азурној обали, избацили су играча из тима после његове 24. утакмице - да је одиграо и 25. уговор би аутоматски био откупљен - а Галијани је остао са камичком у ципели. Међутим, прекаљени је то фудбалски мешетар - а то кажемо у најпозитивнијем могућем смислу - па у Милану не одустају од зараде. Галијани је дрско одредио цену, чак 14.000.000 евра за 23-годишњег нападача чија је каријера већ више од две сезоне у слободном паду.

Рома се већ јавила као страна заинтересована да му помогне да се врати на прави колосек, али тешко да ће у Вучици насести на тако високо обештећење. Галијани је удицу забацио преко граница Италије. Све до Енглеске и платежно много способнијих клубова. Макар се они звали и Борнмут, који је после довођења Хуана Мануела Итурбеа из Роме наводно стао у ред за Ел Шаравија.

Али ни Галијани није свемогућ, а Ел Шаравијева идеја је да остане у Серији А док поново не заигра на старом нивоу. Рома је и даље фаворит, шансу из сенке чека и Ел Шаравијев први професионални клуб Ђенова.

Коментари / 0

Оставите коментар